Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Memleket'e Ne Zaman Gidiyoruz?

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak TSeda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hayirli yolculuklar.. Arabayla mi gidiyorsunuz? Ya eger öyleyse bizim buradan geciyorsunuz malum, siz bir kornaya basin ben cikar atlarim bagaja..
    Tesekkür ederim Seda
    Evet arabayla gidiyoruz. Ama o bagaja sigabilecegini hic düsünmüyorum Araba zaten Golf, ben arka koltuga zor sigiyorum
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Selim kaç saat sürüyo yol?
      Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

İlk olarak ReMZi 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Selim kaç saat sürüyo yol?
        Remzi ilk kez Macaristan üzeri gidecegiz. Sanirim 2-3 saat kisalacak.

Komsum hic durmadan 26 saatte Kapikule'ye variyormus. Biz iki araba oldugumuzdan sanirim Sirbistan'da durup ir uyku molasi veririz, 31-32 saat gibi gümrükte oluruz

Not: Allah MP3 Calari icat edenden razi olsun, baska türlü cekilmez o yol
        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

yarın akşam...
          Sevdim seni birkere başkasını sevemem deli diyorlar bana TRABZONUM desinler değişemem!!.

Yorum

1 saat sonra
            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

C tesi 18 55 onur air
              şehrimiz erkek şehri. aşık eder herkesi..
              Üzerimden eksilmesin bayrağımın gölgesi..

Yorum

Eyvallah deme vakti geldi Bana ve benden sonra gideceklere hayirli yolculuklar
                Görüsmek üzere.
                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Hayırlı yolculuklar selim
                  Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

basacam istifayı. gidecem köye.

Yorum

İlk olarak Hasan Ayvenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      basacam istifayı. gidecem köye.

Aynen öyLe.. Şeytana uyucam anasını satim..
                      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aynen öyLe.. Şeytana uyucam anasını satim..
                        zaten iyice darlattılar. üstüne de hastayım zaten. valla dellendim ya. yemişim parasını çalışmıyorum da okumuyorum da. köyde babannem bakar bana

Yorum

zaten iyice darlattılar. üstüne de hastayım zaten. valla dellendim ya. yemişim parasını çalışmıyorum da okumuyorum da. köyde babannem bakar bana

Benimde var babanne.. Dayılar,teyzeler,yengeler yan gel yat..

Yazıyomuyuz istifaları..

Yorum

ulaa ayvenlii sakin ol pakayım grevee başlama GRAVA BAŞLA
                            SÜRMENELİ MEHMET...

Yorum

İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Benimde var babanne.. Dayılar,teyzeler,yengeler yan gel yat..

Yazıyomuyuz istifaları..
                              valla her an yazabilirum. yazmıyadabilirum. karantisi yok ben yazmassam onlar da kovabilur

Yorum

valla her an yazabilirum. yazmıyadabilirum. karantisi yok ben yazmassam onlar da kovabilur

Kararını ver.. Ona göre geçerken benide al dicektim..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X