Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Haftanın Konuğu | Eser Karaca

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    c secenegi hamsikoy

o zaman banko hamsikoy

Yorum

İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      cok dost canlisi gibi gorunmeseler de sakin ve medeni insanlar, en ufak seyde tesekkur etmeyi seviyorlar. tesekkur etmeye programlanmis gibiler Ruslardan nefret etmelerini ve mac gunleri fasoculuk oynayan kucuk bir grup ferencvaros taraftarini istisna kabul edersek kesinlikle irkci degiller ve Turk insanina sempati ile yaklasiyorlar.

is ortaminda ingilizce , sosyal hayatta mumkun mertebe macarca konusmaya gayret ediyorum. macarca biliyorum fakat hala gelisim asamasinda. dunyadaki en zor diller siralamasinda ust siralarda bir dil macarca . telafuzu bir dert, yazmasi bir dert okumasi bir dert.. ornegin : bizdeki " c " harfinin macarcadaki karsiligi " dzs " , bizdeki " s " harfinin macarcadaki karsiligi " sz "gibi.
      dz, ly , ny , gy, ty , gibi birlesik harflerin ve o belirtigi seslerin ise dilimizde karsiligi bile yok telafuz edebilene ask olsun.
      Kendilerinin aslında Türk soyundan geldiklerinin farkındalar mı?
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

o zaman banko hamsikoy
        Hehhehhe
        StopMatchFixing.Com

Yorum

İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kendilerinin aslında Türk soyundan geldiklerinin farkındalar mı?
          bu konuda olumune bir inkar soz konusu

Yorum

3 temmuz 2011 tarihinde acilan baslik
            ben tüm sermayemi o başlığa bağladım, ne emekler verdim de açtım senin dediğine bak

Eser çok yer gezmen güzel,
            idolünün baban olması ayrı bir güzel,
            Budapeştede yaşamak çok güzel,
            her şey burdan çok güzel ve imrenilesi duruyor,
            gerçekten öylemi yoksa özellikle gurbet anlamında sıkıntıların varmı.
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ben tüm sermayemi o başlığa bağladım, ne emekler verdim de açtım senin dediğine bak

Eser çok yer gezmen güzel,
              idolünün baban olması ayrı bir güzel,
              Budapeştede yaşamak çok güzel,
              her şey burdan çok güzel ve imrenilesi duruyor,
              gerçekten öylemi yoksa özellikle gurbet anlamında sıkıntıların varmı.
              asrin basligini actin ve o basligi gordugumde aldigim hazzi heralde paris hilton ile hiltonda bir gece takilsam alamazdim Allah razi olsun ama o basligi her gordugumde icimi bir nefret ve ofke kapliyor , darlaniyorum hatta bazen bunu bize yasatanlarin yedi sulalesini hakettigi sozlerle aniyorum .

hayatta herseyin kimse icin mukemmel olmasi mumkun degil Ertan abi, bu benim icin de oyle. herseyden once gurbetteyim ailemden uzaktayim , canimin istedigini yemek gibi bir sansim yok .Yemek yemeden once kullandiklari etin domuz olmadigina, domuz mamulleri kullanmadiklarina emin olmam gerekiyor. masallahlari var paso domuz yiyorlar . Bu buyuk bir sorun mesela. Turk restaurantindan gecilmiyor ortalik ama yemekleri gorunce acaba bu gorduklerin mi Turk yemegi degil yoksa bende mi bir sorun var diye dusunuyorum. abi kokorec yok yahu memlekette ,ben kokorec olmayacaksa Turkiye avrupa birligine girmesin diyenlerdendim , bundan buyuk sorun, sikinti mi olur hamsi yok, kokorec yok hatta tukuruk kofte bile yok bunlar sizlerin icin detay iken benim icin epeyce bir sorun teskil ediyor.

Yorum

asrin basligini actin ve o basligi gordugumde aldigim hazzi heralde paris hilton ile hiltonda bir gece takilsam alamazdim Allah razi olsun ama o basligi her gordugumde icimi bir nefret ve ofke kapliyor , darlaniyorum hatta bazen bunu bize yasatanlarin yedi sulalesini hakettigi sozlerle aniyorum .

hayatta herseyin kimse icin mukemmel olmasi mumkun degil Ertan abi, bu benim icin de oyle. herseyden once gurbetteyim ailemden uzaktayim , canimin istedigini yemek gibi bir sansim yok .Yemek yemeden once kullandiklari etin domuz olmadigina, domuz mamulleri kullanmadiklarina emin olmam gerekiyor. masallahlari var paso domuz yiyorlar . Bu buyuk bir sorun mesela. Turk restaurantindan gecilmiyor ortalik ama yemekleri gorunce acaba bu gorduklerin mi Turk yemegi degil yoksa bende mi bir sorun var diye dusunuyorum. abi kokorec yok yahu memlekette ,ben kokorec olmayacaksa Turkiye avrupa birligine girmesin diyenlerdendim , bundan buyuk sorun, sikinti mi olur hamsi yok, kokorec yok hatta tukuruk kofte bile yok bunlar sizlerin icin detay iken benim icin epeyce bir sorun teskil ediyor.
                Sevindim en büyük sorunun bunlar olsun.
                cevap ve samimiyetin için teşekkürler,
                her şey gönlünce olur inşallah,
                selametle gardaşım.
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Beni birine benzetmişmiydin hiç sanki öyle bir şey hatırlıyorum

Yorum

İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sevindim en büyük sorunun bunlar olsun.
                    cevap ve samimiyetin için teşekkürler,
                    her şey gönlünce olur inşallah,
                    selametle gardaşım.

amin abi, cumlemizin gonlune gore versin Allah. iyi dileklerin icin cok tesekkurler.

Yorum

İlk olarak Alican Altunbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Beni birine benzetmişmiydin hiç sanki öyle bir şey hatırlıyorum

pardon kardes, yanlis ananstu o

Yorum

* Selamlar hemşerime Hayatına nerde devam edeceksin
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          * Selamlar hemşerime Hayatına nerde devam edeceksin
                          A. Selam hemserim. sartlar uygun oldugu surece burada yasamayi planliyorum ama ileride ne olacagimiz, nerede olacagimiz Allah'in takdiri. Yasayip gormek lazim

Yorum

Yükleniyor...
                          X