Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Haftanın Konuğu | Eser Karaca
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecok dost canlisi gibi gorunmeseler de sakin ve medeni insanlar, en ufak seyde tesekkur etmeyi seviyorlar. tesekkur etmeye programlanmis gibilerRuslardan nefret etmelerini ve mac gunleri fasoculuk oynayan kucuk bir grup ferencvaros taraftarini istisna kabul edersek kesinlikle irkci degiller ve Turk insanina sempati ile yaklasiyorlar.
is ortaminda ingilizce , sosyal hayatta mumkun mertebe macarca konusmaya gayret ediyorum. macarca biliyorum fakat hala gelisim asamasinda. dunyadaki en zor diller siralamasinda ust siralarda bir dil macarca . telafuzu bir dert, yazmasi bir dertokumasi bir dert.. ornegin : bizdeki " c " harfinin macarcadaki karsiligi " dzs " , bizdeki " s " harfinin macarcadaki karsiligi " sz "gibi.
dz, ly , ny , gy, ty , gibi birlesik harflerin ve o belirtigi seslerin ise dilimizde karsiligi bile yoktelafuz edebilene ask olsun.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendilerinin aslında Türk soyundan geldiklerinin farkındalar mı?
Yorum
-
İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 temmuz 2011 tarihinde acilan baslik
Eser çok yer gezmen güzel,
idolünün baban olması ayrı bir güzel,
Budapeştede yaşamak çok güzel,
her şey burdan çok güzel ve imrenilesi duruyor,
gerçekten öylemi yoksa özellikle gurbet anlamında sıkıntıların varmı.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben tüm sermayemi o başlığa bağladım, ne emekler verdim de açtım senin dediğine bak
Eser çok yer gezmen güzel,
idolünün baban olması ayrı bir güzel,
Budapeştede yaşamak çok güzel,
her şey burdan çok güzel ve imrenilesi duruyor,
gerçekten öylemi yoksa özellikle gurbet anlamında sıkıntıların varmı.Allah razi olsun ama o basligi her gordugumde icimi bir nefret ve ofke kapliyor , darlaniyorum hatta bazen bunu bize yasatanlarin yedi sulalesini hakettigi sozlerle aniyorum .
hayatta herseyin kimse icin mukemmel olmasi mumkun degil Ertan abi, bu benim icin de oyle. herseyden once gurbetteyim ailemden uzaktayim , canimin istedigini yemek gibi bir sansim yok .Yemek yemeden once kullandiklari etin domuz olmadigina, domuz mamulleri kullanmadiklarina emin olmam gerekiyor. masallahlari var paso domuz yiyorlar . Bu buyuk bir sorun mesela. Turk restaurantindan gecilmiyor ortalik ama yemekleri gorunce acaba bu gorduklerin mi Turk yemegi degil yoksa bende mi bir sorun var diye dusunuyorum.abi kokorec yok yahu memlekette ,ben kokorec olmayacaksa Turkiye avrupa birligine girmesin diyenlerdendim , bundan buyuk sorun, sikinti mi olur
hamsi yok, kokorec yok hatta tukuruk kofte bile yok
bunlar sizlerin icin detay iken benim icin epeyce bir sorun teskil ediyor.
Yorum
-
İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleasrin basligini actin ve o basligi gordugumde aldigim hazzi heralde paris hilton ile hiltonda bir gece takilsam alamazdimAllah razi olsun ama o basligi her gordugumde icimi bir nefret ve ofke kapliyor , darlaniyorum hatta bazen bunu bize yasatanlarin yedi sulalesini hakettigi sozlerle aniyorum .
hayatta herseyin kimse icin mukemmel olmasi mumkun degil Ertan abi, bu benim icin de oyle. herseyden once gurbetteyim ailemden uzaktayim , canimin istedigini yemek gibi bir sansim yok .Yemek yemeden once kullandiklari etin domuz olmadigina, domuz mamulleri kullanmadiklarina emin olmam gerekiyor. masallahlari var paso domuz yiyorlar . Bu buyuk bir sorun mesela. Turk restaurantindan gecilmiyor ortalik ama yemekleri gorunce acaba bu gorduklerin mi Turk yemegi degil yoksa bende mi bir sorun var diye dusunuyorum.abi kokorec yok yahu memlekette ,ben kokorec olmayacaksa Turkiye avrupa birligine girmesin diyenlerdendim , bundan buyuk sorun, sikinti mi olur
hamsi yok, kokorec yok hatta tukuruk kofte bile yok
bunlar sizlerin icin detay iken benim icin epeyce bir sorun teskil ediyor.
en büyük sorunun bunlar olsun.
cevap ve samimiyetin için teşekkürler,
her şey gönlünce olur inşallah,
selametle gardaşım.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSevindimen büyük sorunun bunlar olsun.
cevap ve samimiyetin için teşekkürler,
her şey gönlünce olur inşallah,
selametle gardaşım.
amin abi, cumlemizin gonlune gore versin Allah. iyi dileklerin icin cok tesekkurler.
Yorum
-
İlk olarak Alican Altunbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeni birine benzetmişmiydin hiç sanki öyle bir şey hatırlıyorum
pardon kardes, yanlis ananstu o
Yorum
-
* Selamlar hemşerimeHayatına nerde devam edeceksin
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Selamlar hemşerimeHayatına nerde devam edeceksin
Yorum
Yorum