| beyler bu gün benim kanima dokunan bir sey oldu okuldaki senliklerde 30 40 kadarXXXXX bunlar pkk li gelmisler zafer isareti yapiyor benim kanima dokundusenlikte 5 6 bin kisi var benim arkam dan bir kisi gelipde siz burda ne yapiyorsunuz demedi yanimda sadece bir kizvardi orda adamlar üstüme yürürken bir alalh kulu destek olmadi karistirma ortaligi dediler beni ordan uzaklastirdilar ben bu ma.ta bir pankart açalim diyorum ne dersiniz olmadi ben kartona yazip gelecegim bisiler |
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Olmaz olsun böyle üniversite gençligi
Daraltma
X
-
Olmaz olsun böyle üniversite gençligi
Edited by: KayaişkenazEtiketler: Yok
-
Beyler tepkinizde size sonuna kadar katiliyorum. Yalniz forum ortaminda oldugumuz için kisaltmada kullanmayin yasak kelimeler için...
Tesekkürler simdiden...
Not: Bahsettiginiz adamlarin öteki dünyada yerleri bile olmayacak.“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
trabzon'da bir kere yapmaya çalistilar...Binlerce kisi hemen yumultu üstlerine[img]smileys/smiley32.gif[/img]ama burasi trabzon...Türkiye'yi bölmek isteyenlerin en son ele geçiremeyecegi sehirimiz...Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
Her Türlü ;)
Yorum
-
Batidaki ünilerin cogunda bu olaylar rahat rahat oluyor. Sadece bati deil aslinda bir cogunda. Trabzon istisna gibi duruyor. Burda da bu sene haric her sene taskinlik cikartirlardi ve herkes onlari seyrederdi. Burda ellerini kollarini sallaya sallaya gezebiliyorlar. Buna dur diyebilen kimse yok. Yapilabilen tek sey fislenme ve daha sonra tutturabildiklerine ceza uygulamasi var. Bircogu aftan yararlanarak okula tekrar donup ayni olaylara giriyorlar. Yani anlaycaginiz adamlarin okulu bitirmek gibi bi kaygisi kalmamis artik. Sadece ortaligi karistirip bulanik suda balik avlamaya calisiyorlar. Bu yalnizligi bende senin gibi yasadim renkdas.Arkami onlara dondum kionlara sinirlenip bisi yapmiyayim die.Ama onlara bakislarimdan anlamsilardir onlara karsi dusuncelerimi.- impossible ? what does it mean ?
Yorum
-
zaten uzuldugum noktalardan biri bu..bu adamlar birbirine siki sikya tutulmus birbirini kollyan cinsten ama bizim taraf..yok bunlar gibi birbirini kollamna yok..çogu artislik pesinde..baska zaman davulda toz birakmazlar..en azindan bizim uni de bole..trabzonusevdigim bi yönüde buhic meydan vermiyor boyle adamlara..
gecen derste profun biri boyle bi konuya girdi trabzona bile yazin sizmaya çalistilar ama basaramadilar dedi..ama yine calisacak ve sonunda trabzona cikacaklar dedi bende aynen ayaga kalktim ve 2 laf ettim..
'nereye cikiyorlar dedim orasi trabzon baska yerlere benzemez...TS yaz 6761 e gönder..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum