İlk olarak Murathan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Forma Koleksiyoncuları
Daraltma
X
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Fotoğraftaki çubuklu formayı bulmayı çok istiyorum.
Sali günü türkiyeden bana eski bir forma geldi daha ulasmadi elime insallah bu formadir !
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Hasan Cubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebulursan dostum banada bir tane al para pesin
Sali günü türkiyeden bana eski bir forma geldi daha ulasmadi elime insallah bu formadir !
2000-2001 yili formasi olmasi lazim.
Trabzonspor
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak iskenderunlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenimde koleksiyonum var ama genelde atkı üzerine
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak TS_2011_TR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerenkdas inter trabzonspor atkisi var mi ?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak iskenderunlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok ama bulurum beni faceden ekle http://www.facebook.com/muratistan62
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Hasan Cubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu üzücü günümüzde Rahman en azindan bir iyi haber verdigin icin cok tesekkür ederim !Trabzonspor
- Alıntı
Yorum
-
Tam olarak koleksiyon degilde 6-7 tane formam var benim. Annem dolapta giymediklerimi cuvalin icine atti. Cöpe atacakti. Formalarin hepside vardi icinde. Sen bunlari atarsan bende seni camdan atarim dedim ya la. Cok ayip ettim. Küstü bana zor baristik ya.En son ibrahim tarafından düzenlendi; 29.10.2012, 21:02.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHasan Cubukcu ya ait forma koleksiyonu.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehasan aradim seni ulasamadim. forma eline gecti mi ?
- Alıntı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum