Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fransiz Ürünlerini Boykot Ediyoruz!!!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

<font color=BLUE><font size=\"4\"> \"SEN BIR DEVSIN, YÜKÜ AGIRDIR DEVIN, KALK AYAGA; DIMDIK DOGRUL VE SEVIL.\"</font></font>

Yorum

TABII KI ESAS OGLANLARIDA UNUTUP IHMAL ETMEYELIM..

<font color=BLUE><font size=\"4\"> \"SEN BIR DEVSIN, YÜKÜ AGIRDIR DEVIN, KALK AYAGA; DIMDIK DOGRUL VE SEVIL.\"</font></font>

Yorum

İlk olarak ozcilingir tarafından gönderildi
        Halil'de FRANSIZ vatandasi olduguna göre onada boykot.

Yooooooooo
        keyif adamı ..

Yorum

Alintidir, aktarmak istedim...

Mallara boykot yapalim...

Geçenlerde Trabzon'da konferans verdim. Tiklim tiklim salondan haykiran insanlar "ne yapalim hocam" diye yakiniyorlardi. Herkesin yapacagi bir seyler vardir.

Önerim su oldu: Trabzon'da kaç sivil toplum örgütü var? 35, 40 kadar mi? Akli basinda olan 20'si otursunlar, ortak bir 'protokol' imzalasinlar. "Biz asagida imzalari bulunan örgütler su karari aldik: Bundan böyle hangi ülke Ermeni soykirim karari çikartirsa, tüm yurtta o ülkenin mallarini boykot edecegiz". Yayin bütün bunlari Türkiye'ye, ilan edin gazetelere. Bizim topragimizi almak isteyenleri biz de biraz isiralim, incitelim, canlarini yakalim. Onlarin bize yapmak istedikleri zararin yüzde birini biz onlara yapalim.

Göreceksiniz, hemen sus pus olacaklardir. Sömürgecilerin anladigi dil budur. Aldiklari eski kararlari bile degistirmeye baslarlar. Akli basinda tüm sivil toplum örgütlerine buradan sesleniyorum: Hodri meydan diyelim, baska yolu yok...

Meclistekilere de örnek olur, öncülük yaparsiniz.

“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
          Malik bin Dinar

Yorum

sadece yerli ürün kullanmaliyiz diyen arkadaslari ayakta alkislamak istiyorum. küresellesme çagindayken ve tek bir ürün yüzlerce parçaya bölünüp dünyanin çesitli az gelismis ülklerinde üretilirken hangi yerli mali yurdun mali?? Edited by: sheva

Yorum

Dun okudugum bir habere gore artik Fransa'da sozde ermeni soykirimini kabul etmemek suc olarak kabul edilmis. (Artik bundan boyle Turk diplomatlar Fransasiz meslektaslariyla o ulkedeki konusmalarinda "sozde" kelimesini kullandiklari icin tutuklanabilirler, ben boyle dusunuyorum.)

Bugun okudugum habere gore ise Fransa'daki buyukelcimiz geri cagrilmis. Verebilecegimiz tepki ise son derece basit: Bazi askeri ihalalerimizi Fransa'dan alip Israil'e vermek! Yani ulkenin dusmanindan al ver halkin dusmanina. Ancak yollarimizdaki milyonlarca Renault, Citroen, Peugot'lar kullanilmaya devam.

http://www.trt.net.tr/wwwtrt/hdevam.aspx?hid=149592&k=0

Yorum

Fransa'ya Ermeni tepkisi

ANKARA (A.A)

Türkiye, Ermeni soykirimi iddialarini destekleyen ülkelere karsi diplomatik ataga geçti. Kanada'daki Ottowa Büyükelçisi'nden sonra Paris Büyükelçisi de Ankara'ya çagrildi. Fransa'daki Türkler de lobi faaliyetlerini arttiriyor.

Ermeni Soykirimi iddialari ile ilgili olarak Kanada'da alinan ve Fransa'da alinma ihtimali olan kararlar ile ilgili olarak Türkiye'nin diplomatik tepkisi sert oldu. Türkiye, Ottowa Büyükelçisi Aydemir Erman'in yani sira Paris Büyükelçisi Osman Korutürk'ü de Ankara'ya çagirdi.

Paris Büyükelçisi Osman Korutürk.

Disisleri Bakanligi Sözcüsü Namik Tan da iki büyükelçinin merkeze çagirildigini dogruladi. Tan, büyükelçilerin "ortaya çikan son gelismeler konusunda istisarelerde bulunmak amaciyla kisa bir süre için" Ankara'ya çagirildigini ve Büyükelçiler'in "söz konusu istisarelerin ardindan görevlerinin basina dönmesinin öngörüldügünü" belirtti. Ancak Türk Büyükelçilerin görevlerinin basina ne zaman dönecegi belirsizligini koruyor.

18 Mayis'ta Fransa'da oylanacak ve yasalastigi takdirde Ermeni Soykiriminin olmadigini savunanlarin hapse atilmasina neden olacak tasari öncesi Ankara'nin bu ikili hamlesi, Fransa'ya "tasari yasalasirsa iliskiler krize girer" uyarisi olarak yorumlaniyor.

FRANSA'DAKI TÜRKLER LOBI FAALIYETLERINI ARTTIRIYOR

Fransa'daki Türkler, lobi çalismalarini, ortak bir platformda, isbirligi ve esgüdüm halinde yogunlastiracak.

Merkezi Almanya'da bulunan Avrupa Türk Demokratlari Birligi'nin girisimiyle Paris'te düzenlenen toplantiya, Türk dernekleri yöneticileriyle birlikte Türk toplumunun önde gelen temsilcileri katildi.

........ Genel Baskan Yardimcisi Akif Gülle'nin de katildigi toplantida, Türkiye'nin Fransa'da daha iyi tanitilmasina iliskin ortaya atilan öneriler ve yapilacak çalismalar degerlendirildi.

Gülle, toplantida yaptigi konusmada, ?Avrupa'da Türklerin, bulunduklari ülkelerde siyaset içinde daha aktif rol almalari? çagrisinda bulundu.

Akif Gülle, ortak platformda bir araya gelecek dernek ve bireylerin kesinlikle siyasi partiler üstü bir yapida, Türkiye adina çalisacaklarini belirtti.

Avrupa Türk Demokratlari Birligi Baskani Fevzi Cebe, ?Avrupa'daki Türklerin sayisinin 7 milyona ulastigini ve bu sayinin birçok devletin nüfusundan fazla oldugunu? ifade ederek, ?Avrupa'da nüfus olarak varligimiz, hiçbir reklam ajansinin sahip olamayacagi güçtedir? diye konustu.

Paris'teki Anadolu Kültür Merkezi Baskani Dr. Demir Fitrat Önger, Fransa Meclisinde 18 Mayista tartisilacak, sözde Ermeni soykiriminin inkarini suç sayan yasa teklifine atifta bulunarak, bu konuda Türk dernekleri tarafindan baslatilan imza kampanyasina yogun bir biçimde destek verilmesini istedi. Öngör, ?lobi faaliyetlerinin basarisi için birlik ve beraberlik ruhuyla hareket etmenin mutlaka gerekli oldugunu? söyledi.

Toplantiya katilan Türkler, lobi olusturulmasi için ortak bir platformda bulusma görüsünü benimsediler ve önümüzdeki toplantilarda bu platformun yapisinin gözden geçirilmesi kararini aldilar.

Sözde Ermeni soykirimini inkar etmenin suç sayilmasini talep eden yasa teklifinin geri çekilmesini isteyen mektuplar da toplantida imzaya açildi.

Paris'teki Anadolu Kültür Merkezi ve Atatürkçü Düsünce Derneginin girisimleriyle hazirlanan mektuplar, Cumhurbaskani Jacques Chirac ve Basbakan Dominique de Villepin ile Meclis ve Senato baskanlarinin yani sira Meclis ve Senatoda gruplari bulunan siyasi partilerin temsilcilerine gönderilecek.
                ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

bunlarin yaptigi resmen düsüncesizlik.. avrupaliyiz diyorlar medeniyet bizde diyorlar ama bir avuç ÇAPULCU için neler yapmiyorlar?!?

yazik valla.. bu avrupa ülkelerinin hiç birisi dost degil. hala hangi akla hizmet ab ab diye bagiriyoruz anlamiyorum....

ermeni soykirimi var demek suç oluyor ama ORHAN PAMUK dene s erefsiz Türkiyeye hakaret edince DÜSÜNCE ÖZGÜRLÜGÜ oluyor...

ya yürüyün gidin defolun gidin!...

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

ya türkün türkten baska dostu yok sözü dogrulugunu bir çok kanitladi zaten.. nasil bize istanbul eziklerinden dost olmazsa türkiyemizede bu avrupa milletisnden dost olmaz..yalniz bisey var çok çakal geçiniyorlar... ve anlamadigim bisey var kör müyüz bizz... [img]smileys/smiley11.gif[/img]
                    TS yaz 6761 e gönder..

Yorum

Orhan Pamuk satilik bir adam. Bu herif ABD ve AB çikarlari dogrultusunda açiklamalar yaptigi için Bush'tan övgü aliyor...

Bu ülke üzerindesinsi sinsi planlar yaparak kendi çikarlari için hareket edenler Allah'indan bulsunlar. Edited by: Kaya
                      Malik bin Dinar

Yorum

Mustafa Yildirim, "Sivil Örümcegin Aginda" adli kitabinda, bunlarin ipligini pazara çikardi. Içimizde çok bizansli var. Kaya; herseyi Allah'a havale edip kaderci olmayalim. Çevremizdeki dostlarimizi, arkadaslarimizi, bakkalimizi, manavimizi kisaca kimi taniyorsak, bilgi birikimimizi onlara aktarip, ulusal bilinci olusturmaya çalismaliyiz. Yakilmali artik Kuvayi Milliye atesi. Yoksa, inan yarin çok geç olacak. Çünkü, gençlik zehirleniyor...

Yorum

İlk olarak kutoz tarafından gönderildi
                          Mustafa Yildirim, "Sivil Örümcegin Aginda" adli kitabinda, bunlarin ipligini pazara çikardi. Içimizde çok bizansli var. Kaya; herseyi Allah'a havale edip kaderci olmayalim. Çevremizdeki dostlarimizi, arkadaslarimizi, bakkalimizi, manavimizi kisaca kimi taniyorsak, bilgi birikimimizi onlara aktarip, ulusal bilinci olusturmaya çalismaliyiz. Yakilmali artik Kuvayi Milliye atesi. Yoksa, inan yarin çok geç olacak. Çünkü, gençlik zehirleniyor...

Sadece Allah'a havale etmiyorum Erkan abi ama su gece içimden böyle söylemek geçti. [img]smileys/smiley1.gif[/img]
                          Malik bin Dinar

Yorum

Durum çok ciddi.Yahudi soykirim yasasi gibi bir yasa olacak.Yani ermeni soykirimini kabul etmemek suç sayilacak.Bizi nazilerle bir tutacaklar.Bunu 400 bin ermeni oyu için yapacaklarini açikça belirtiyorlar.Gerçeklerle ilgilenmiyorlar.Çünkü ellerinde delil yok.Delil bulabilselerdi 1922 kurduklari mahkemede ittihat ve terakki mesuplarinin hepsini hapse atarlardi.

Peki basinin gündeminde mi?Ne geregi var canim febenin Denizliyle maçi varken bulunla mi ilgilenecekler....Gazete alirken tüm gazetelere bakarim maalesef bir kaç gazete disinda umursayan yok.Yazili basin böyleyken televizyonlarin ondan asagi kalir yani yok.Kanald ermeni yasasiyla habere basliyorken Türkiye'nin kilitlendigi gündemle basliyoruz diyerek febenin haberine geçti.(örnek vermek için kötü bir kanal biliyorum)Tüm kanallari dolastim futbol.Sinirlendim 7'ye 10 kala tv.yi kapattim.Haber izleyecektim güya.Adamlaroy için bizi SS yerine koyuyor ve biz uyuyoruz.Yasa geçtikten sonra (Insallah böyle bir sey olmaz.) ne yapsak bos.
                            “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
                            Sizler var ya .....

Yorum

İlk olarak cengizc tarafından gönderildi

bu basligi açan arkadasima soruyorum, acaba direkt ya da dolayli yoldan hiç yakini bu firmalarda çalismiyor mu? böyle kuru milliyetçilik yerine daha çok çalisip onlara rakip firmalar çikartmali ve onlarin ülkelerinde de satmaliyiz....

bu firmalarda çalisip da kulübe üye olan bir sürü insan var...

Yani ne demek kuru milliyetçilik 15 günlük kisa bir zamanda lokal olarak yapilabilecekler bunlar uzun vadede tamam hak veririm.Bu milliyetçiligin yas olanini yapacaksan buyur.Daha düne kadar ne acidirki bu ülkedeIMF'nin verdigi parayla memuruna maas öderken,birden nasil sanayi yi kurup sektör olusturuyorsun,bunlar zamanla olacak isler....Arkadas birseylere ön ayak olmaya çalismis hepsi bu..

Yorum

İlk olarak zanoylu tarafından gönderildi
                                İlk olarak cengizc tarafından gönderildi

bu basligi açan arkadasima soruyorum, acaba direkt ya da dolayli yoldan hiç yakini bu firmalarda çalismiyor mu? böyle kuru milliyetçilik yerine daha çok çalisip onlara rakip firmalar çikartmali ve onlarin ülkelerinde de satmaliyiz....

bu firmalarda çalisip da kulübe üye olan bir sürü insan var...

Yani ne demek kuru milliyetçilik 15 günlük kisa bir zamanda lokal olarak yapilabilecekler bunlar uzun vadede tamam hak veririm.Bu milliyetçiligin yas olanini yapacaksan buyur.Daha düne kadar ne acidirki bu ülkedeIMF'nin verdigi parayla memuruna maas öderken,birden nasil sanayi yi kurup sektör olusturuyorsun,bunlar zamanla olacak isler....Arkadas birseylere ön ayak olmaya çalismis hepsi bu..

Boykot yapmamiz gerektigini söyleyen arkadasi kutluyorum. Çünkü bu gerekli ve yapilmasi gereken bir tepkidir.

Bunun yaninda unutmamak gerekir ki 95'te imzalanan Gümrük Birligi anlasmasi ileTürkiye'nin gümrükleri ve dis ticaret politikasitek tarafli olarak AB'ye geçmistir. Türkiye, yabanci firmalara ardina kadar açilmis, büyük tekeller meydana gelmistir. Türk sermayeli firmalar büyük bir hizla çöküse geçmistir. Fabrikalarimiz teker teker kapanmaya baslamistir. 95'te bu anlasmayi imzalayan Tansu Çiller'den önce Turgut Özal "AB'ye giremesekte, Gümrük Birligi'ne girecegiz" diyerek bu ülkeye verdigi en büyük zararlarindan birine imza atmistir.

Suan bu konuda bir çok olumsuzluk yasasakta hem Fransa'nin hemde diger yabanci sermayeli firmalarin ürünleri boykot edilmelidir. Bunun yaninda su saçma oglu saçma Gümrük Birligi anlasmasindan vezgeçilmelidir. Ama suan ki hükümet Gümrük Birligi'ni daha da ileriye götüren kararlar almaya büyük bir hizla devam ediyor. 17 Aralik 2004 ve 3 Ekim 2005 belgeleri bunun en büyük kanitidir...
                                Malik bin Dinar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim