Iki varille bas edemediler nükleer santrali nasi idare edecekler. Düsünmek bile istemiyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
çevre katliaminin faili açiklandi
Daraltma
X
-
IBB Çevre Koruma Müd.ünde görevli kimya mühendisiGül Ayaz 'Kartal da bulunan varillerden aldigi kirmizi plastik maddeiçin yaptigiaçiklama: "Varillerin içinde bulunan kirmizi madde zehirli veya kanserojen degil.Bu bilinçsiz bir sanayicinin biraktigi plastik maddedir.Mutfakta kullandigimiz plastik maddelerinbir kismi bu madde ile yapiliyor.(Mutfaktaki plastiklerin bir kismi için kanserojen madde içerdigi idda ediliyor.Acaba bulunan madde hangi kisimda...)Medya abartili haber yapiyor.Bak elimde ne yapabilir ki.(dönüp seni isiramaz her halde)Tehlikeli olmadigina inanmiyorsaniz isterseniz isirayim.(yok daha neler)Halkin içi rahat olmasi için bu maddeler toplatilarak IZAYDAS'A GÖNDERILECEK.(Bir zahmet)
Bu açiklama size tanidik geliyor mu?Adini hatirlamadigim-hatirlamakta istemedigim- bir bakan Çernobilden sonra medya abartiyor,bakin ben çay içiyorum sizde için demisti.Sonuç ortada...
Sayin Ayaz hanim keske medya daha da abartsa da çabuk unutan bizlerin unutmamasi saglansa.Daha önce bu konuda abartma haber olsaydi;variller gömülürken birileri "hop kardesim ne yapiyorsun" demeyi yada ihbarda bulunmayi akli edebilseydi.Madde zehirli bile olmasa çöpten çikan bir seyi isirmak...Mikrop nedir bilir misin?
Konunun hakimi biri böyle konusuyor ya ...Pes dgrusu.Annemin hep dedigi gibi Cehalettin en kötüsü okumusun cehaleti...“Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
Sizler var ya .....
- Alıntı
Yorum
-
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
- Alıntı
Yorum
-
unifarin sirketlerinden biri kanser tedavisinde kullnilan ilaçlardan birini üretiyormus.hem variller ucuza kurtul(paçayida kurtar) hem de diger sirketine is çiksin.Ne denir ki...“Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
Sizler var ya .....
- Alıntı
Yorum
Yorum