Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tersine Dünyadan Haberler

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

romadan tottiyi isteyen Trabzonspor cevap olarak ver hüseyini al tottiyi lafını duyunca transferden vazgeçti.Hüseyin değil totti ronaldinho olsa bile ben Trabzonsporu bırakıp gitmem dedi
    Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
    As Roma
    Francesco Totti "10"
    Twitter:cemtotti61

Yorum

Ziya Doğan 4-4-2 ye döndü......

Albayrak başarısız olduğum yerde duramam seyircilerin yüzüne nasıl bakarım deyip istifa etti.....
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Sinyor Terim maç kadrosuna Hakan Şükürü almadı.....
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Ben bu başlık kapandı sanıyordum.
          Madem açık ben de bir haber ekleyeyim:
          -Cyzio: "Milli takımın tarihteki en başarılı hocası şenol Güneş'ti, kıymeti bilinmedi." dedi.

Yorum

''Zi'po piyasada!

Ünlü çakmak markası Zippo'ya rakip olarak kurulan kibrit şirketinin liderleri 'Ateşle oynamayı hep sevdik,bu bizim işimiz' dedi.

'Kahraman kibrit çakmağa karşı' parolasıyla yola çıkan Zi'po şirketinin iki ortağı yaptıkları basın toplantısında nasıl biraraya geldikleri konusundaki sorulara ilginç yanıtlar verdi;

'Evet,biz farklı kulvarlarda çalışmaktaydık.Hocam çalıştığı kulübü,bense hocamın başını yakardım.İkimiz de ateşi severiz anlayacağınız.Bir gün karşılaştık yine,barıştık ve ikimizde boşta olduğumuz için bu işe giriştik.Şirketimizin adına da kendimizden bir parça kattık,ateşle yoğurduk...Ziya - Poetricus işbirliğinden Zi'po çıktı.Bir numara olacağız.'

Toplantı sonrası kameralara poz veren iki liderin mutluluğu gözlerinden okunmaktaydı.

GHA - İstanbul ''

Yorum

- Camia : 25 yıldır bekliyoruz bu kadar yönetim geldi geçti yeminle söyluyoruz, sen hepsinden iyiydin. Seni neden anlamadılar bilmiyorum o kadar söz vermiştin halbuki...
              - NA : Eksik olmayın sağolun sağolun, bir takim politik olaylara kurban gittik, çok büyük yanlislar yapildi bize, takım 7 hafta maç kazanamadı yaranamadık, istikrarlı bir şekilde haftalardır gol atamıyorduk yine yaranamadık.
              - Camia : Gel etme eyleme bırakma bizi.
              - NA : Yok artık bu saatten sonra... Herkesin bir gururu var değil mi ?
              Trabzonspor √
              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
              İki Renk ve Asalet √
              BordoMavi.Net √

Yorum

ayman,m.keçeli,ömer rıza,serkan,celaleddin,ferhat vede h.üçüncü'nün düzenledikleri basın toplantısında;

ziya doğan ile çalışmak istemediklerini söylediler

Yorum

Başbakan açıklama yaparak.Fenerbahçeli söylentilerinin yalan olduğunu aslen Anadolunun gururu Memleketinin takımı Trabzonspor'lu olduğunu söyledi.

Yorum

İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ayman,m.keçeli,ömer rıza,serkan,celaleddin,ferhat vede h.üçüncü'nün düzenledikleri basın toplantısında;

ziya doğan ile çalışmak istemediklerini söylediler
                    bak bu güzeldi işte
                    BMN | ANTALYA
                    Gemi mil ile olur Sevda dil ile Güzeller çok var ama Meyil birine olur...!!!

Yorum

- Milli takım Ziya doğan ile söz kesti
                      - Nuri albayrak para yapan makineyi icat etti
                      - Başbakan Erdoğan polat alemdarı arayak hazırlan Polat Kuzey ırağa giriyoruz dedi.
                      - Attila Koç Ayakta uyurken görüntülendi
                      - Mustafa keçeli Reina çıkışında Sarışın bir mankenle yakalandı

Az Sonra...
                      Kazimişi gzas vorert

Yorum

ziya doğan gururuna yediremeyip istifa etti

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

son dakika !!!!

ersen martin FİFA ya bir mektup daha gönderip eski takımlarından ankaraspora gitmek istediğini belirtti.

ersen gerekçe olarak da ankaraspor taraftarlarını unutamadığını ve klübün içinde bulunduğu durumu hazmedemediğini gösterdi.
                          Bordomavi.net

Yorum

Hakan Şükür ve Fatih Terim, millî takımı bırakmak için âdetâ yarışıyorlar.
                            -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                            -"Burada klima yok mu?"
                            -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

son dakika trabzonspor da ziya dogan yönetimle agiz dalsina girince albayrak dayanamirak silahini cekpi ziyayi vurdu
                              ve ziye mezara nuri ceza evine

yasssin özgürlük
                              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

ziya doğan ayman, hüseyin,ferhat,hasan,m.keçeli'yi kadrodışı bıraktı ve basan adam değil atan adam istediğini deklere etti. ( yersen)
                                En son Ahmet Karaman tarafından düzenlendi; 19.10.2007, 00:04. Sebep: mentalitel zorluklar
                                taraf

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X