ispanak
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
En cok Sevdiginiz Yemek nedir?
Daraltma
X
-
kutoz
-
fasulye tursusu kavurmasina bayilirim... bütün tursu çesitleri benim için inanilmaz çekicidir...
sonra hemen hemen bütün balik çesitleri ama özellikle hamsi...
efendime söyleyeyim... kizartma çesitleri, spagetti (sos olmali), karniyarik, yaprak sarma, lahana çorbasi, misir ekmegi (yogurdun içine ufalanmis olursa daha da bir anlam kazanir)...
ayrica asla yemek seçmem... sulu yemekleri (özellikle de sebze) fast-food ya da kebap türü seylere tercih ederim...
salatayi da severim... roka, dereotu vb. yesillikler sofrada olabilirse süper olur...
içeceklerim arasinda çay vazgeçilmezimdir... sonrasinda ice tea düsünülebilir...
tatlilardan çikolatali olanlar hariç hepsini çok severim... favorilerim revani ve sekerpare...
ayrica her aksam, her aksam olmazsa günasiri hatiri sayilir bir çekirdek tüketimine sahibim... [img]smileys/smiley1.gif[/img]
ve ve ve ekmek... mantiyla, makarnayla, pilavla ekmek yiyenlerdenim... ama giderek kilo aliyorum ve artik kontrollü yasamanin zamani geldi sanirim... [img]smileys/smiley5.gif[/img]
sanirim yemek yemeyi seviyorum...
ama aslinda; sanirim düstur bu olmali:
"yemek için yasamamali, yasamak için yemeli..."
"7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."
- Alıntı
Yorum
-
ts_fan
Annemin yaptigi patlican musakka; lahana sarmasi, tursu kavurmasi (yaninda haslanmis patates), karnibahar kizartmasi (sarimsakli yogurt sart),haslama (dana eti).Tatlilara girmiyorum
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
Yorum