Gerekli önlemler almak kaydiyla nükleer santrallere karsi degilim.Ama santralden ufak bir sizinti oldugu zaman gerekli tedbirleri almak yerine; "aman canim ne de olsa ufak bir sizinti millete korkutmayalim.Hem basin duyarsa abartir" diye düsünmelerinden korkuyorum.Olusan artiklarin nasil yok edilecegi sorusunu hiç sormuyorum duyarliligimiz ortada.Sanayi atiklarin dogru dürüst imha edilmedigi bilinmesine ragmen kardes bu kadar ürün var ortada,atiklarin nerede denilmedigi(fabrikalarin-bir kisim-filitresiz çalismalarina ragmen denetimlerden büyük basariyla geçmelerini hiç saymiyorum) bir ortamda kendi yöntemlerimize göre nükleer atiklardan kurtulmaya kalkarsak.(Ucuza çikartiriz evvlallah deyip)
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
26 Nisan Çernobil Felaketinin 22. Yıldönümü
Daraltma
X
-
Gerekli önlemler almak kaydiyla nükleer santrallere karsi degilim.Ama santralden ufak bir sizinti oldugu zaman gerekli tedbirleri almak yerine; "aman canim ne de olsa ufak bir sizinti millete korkutmayalim.Hem basin duyarsa abartir" diye düsünmelerinden korkuyorum.Olusan artiklarin nasil yok edilecegi sorusunu hiç sormuyorum duyarliligimiz ortada.Sanayi atiklarin dogru dürüst imha edilmedigi bilinmesine ragmen kardes bu kadar ürün var ortada,atiklarin nerede denilmedigi(fabrikalarin-bir kisim-filitresiz çalismalarina ragmen denetimlerden büyük basariyla geçmelerini hiç saymiyorum) bir ortamda kendi yöntemlerimize göre nükleer atiklardan kurtulmaya kalkarsak.(Ucuza çikartiriz evvlallah deyip)“Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
Sizler var ya .....
- Alıntı
-
su anda cnn turkte izledim ... sinopta genis katilimli bir miting yapilacak ve 30,000bin kisilik sehirde 25,000 imza toplanmis..
ayrica mitingte KAZIM KOYUNCU sarkilari çalacak...
YANINDAYIZ SINOP!...
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
- Alıntı
Yorum
-
o da olan haberi veriyor sanirim..
bu devlet neyine sahip çikabiliyor ki çöpüne sahip çikabilsin? koskoca karadenizi bir anda yok edecekler...
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Nytre tarafından gönderildi
o da olan haberi veriyor sanirim..
bu devlet neyine sahip çikabiliyor ki çöpüne sahip çikabilsin? koskoca karadenizi bir anda yok edecekler...
Neyi yok edecekler Emincan. Bu santrallerin yapilmamasini sizden çok ABD ve AB istiyor.“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Kaya tarafından gönderildiCnn Türk satilmis basinin önde gidenlerinden Emincan. Kusura bakmayin ama neye hayir dedigimizin farkinda degiliz.
- Alıntı
Yorum
-
Çernobili lanetliyorum!
Kahrolsun nükleer santraller!Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
Yorum
Yorum