Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

26 Nisan Çernobil Felaketinin 22. Yıldönümü

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 26 Nisan Çernobil Felaketinin 22. Yıldönümü

26 Nisanda Çernobil felaketinin üzerinden tam 20 yil geçmis olacak.20 yil zarfinda kapsamli bir arastirma ile çernobilin insan sagligi üzerine etkileri açikliga kavusturulamadi.

Bugüne kadar elde edilen veriler isiginda karalahana.com ve bazi sivil toplum kuruluslarinin önderliginde 23 Nisan Pazar Saat:14:00'te Dedeman Otelinde "Çernobil,nükleer enerji vekanser" konulu panel düzenlenecektir.Ilgilenen arkadaslara duyurulur.

www.cernobiliunutma.org
    Her daim TRABZONSPOR!
    Türkiye Kyoto'yu imzaladı
    "7"

Sevgili Emrah,

Duyarliligin için tebrik ve tesekkür ediyorum. Yasadigimiz hayatin tüm hengamesi içinde unuttugumuz, daha da acisi unutturuldugumuz bu vahametin bir kere daha hatirlanmasini sagladigin için.

Herhalde Karadeniz'de bu beladan etkilenmemis bir aile yoktur. Ne acidir ki ates hep düstügü yeri yakmis. Fidanlarimizi kurutmus, yakmis, soldurmustur.

Artik babasiz, anasiz evlat, evlat acili ana-baba olmasin. Kolay degil, hiç kolay degil.

Bir söz de Sevgili Kazim'a: Güzel insan, varligin bir güzellikti, bu sekildeki ayriligin bile memleketine nur birakti. Evet sen yanmazsan, ben yanmassam nasil çikar karanliklar aydinliga. Sen yandin, ailen yandi, sevenlerin yandi kardesim.

Artik çiksin karanliklar aydinliga. Karadeniz "KANSER" olmasin, kanser baska Kazimlari almasin.
    Trabzonsporlu olmak...
    Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

böyle bir organizasyonu neden 150 kisi ile sinirlandirdilar anlayamadim

Yorum

sevgili Emrah, bilgilendirmen için çok sagol... emegine, yüregine saglik...
        "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

İlk olarak lazanist tarafından gönderildi
          böyle bir organizasyonu neden 150 kisi ile sinirlandirdilar anlayamadim

Kisi sinirlamasi otel yöneticilerinin istekleri dogrultusunda yapiliyor.Katilmak isteyen arkadaslarin http://www.cernobiliunutma.org/kayit/adresinden kayit yaptirmalari gerekiyor.

Tunga ve Mehmet abiler asil ben tesekkür ederim ilginize.Umarim bmn|istanbul panelegereken ilgiyi gösterir.
          Her daim TRABZONSPOR!
          "7"

Yorum

Bir aksilik olmazsa gidecegiz miyendis bey..

Sadece Trabzonspor!

Yorum

İlk olarak Gülsen tarafından gönderildi
              Bir aksilik olmazsa gidecegiz miyendis bey..

amanin desifre oldum[img]smileys/smiley1.gif[/img].ilginize tesekkürler...
              Her daim TRABZONSPOR!
              "7"

Yorum

kazim koyuncuyuda çernobilin basinda anmak lazim çerbonilde etkilenen bütün karadenizliler adina..

ayrica karadeniz bölgesinde su anda kanser tedavisi gören , kanserden vefat eden ailelerin de topluca bir yürüyüs yapmasi gerekir ama böyle bir BILINÇ türk insaninda yok.simdi bizim yerimizde bir avrupa ülkesi olsa onbinler sokaklara dökülürdü
                ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

''Karadenizlilere kendi sarkilari gibi bir hayat layiktir diye düsünüyorum. O sarkilari gibi coskulu, o sarkilari gibi özgür, o sarkilari gibi açik sözlüdür. O sarkilari gibi demokrat ayni zamanda. Ben nasil sarki yapiyorsam öyle yasamaya çalisiyorum. Karadenizliler de kendi yaptiklari sarkilar gibi yasasin istiyorum.''

Kazim böyle diyor röportajlarinin birinde... Ve devam ediyor;

O çayi içen biri geri zekâlidir... Ben kendi zekâmla ve felsefemle ölümü, hayati uzatabilirim, kisaltabilirim, her seyi yapabilirim. Peki benim köyümdekiler, anasinin kuzusu çocuklar, 16 yasindaki kiz o neyi düsünsün, hangi felsefeyi düsünsün? Onun annesi hangi felsefeyle acisini yumusatsin? Sen kimsin, o acilari onlara tattirabiliyorsun? Bu ülkenin politikacilara, yalancilara ihtiyaci yok. Kendi onuruna sahip çikmis, kendi kisiligine sahip çikmis haline ihtiyaci var.

Bir aksilik olmazsa, ben, Sevgi ve Deniz kayitlarimizi yaptirdik, pazar günüpanele gidiyoruz. Birsey yapamiyoruz bari yapilanlara bu sekilde destek verelim...

Sadece Trabzonspor!

Yorum

Fatih (kuzey lee), Hilal (fanatik pacci), Ebru, Nuran, Nuran'in arkadasi Hürriyet, aksilik olmazsa Recep, yine aksilik olmazsa Berat ve Gizem Tekke depanele katilacaklar...

Sadece Trabzonspor!

Yorum

"Nükleere inat yasasin hayat"[img]smileys/smiley24.gif[/img]

Insanin buna karsi viva la muerte diyesi geliyor.
                      "Trabzonluluktan aldığım zevki hiçbir şeyden almadım. Belki FM... Ama yok lan, Trabzonluluk daha güzel..."

Yorum

oraya giden arkadaslardan panelde anlatilanlar hakkinda bizi burada bilgilendirmeleri hepimiz acisindan cok güzel olur. Simdiden bunu düsünen ve bize hatirlatanlara tesekkür ediyorum.
                        - impossible ? what does it mean ?

Yorum

"yasasin ölüm" enteresan tabi.(franco'yuhatirladim birden)
                          Her daim TRABZONSPOR!
                          "7"

Yorum

İlk olarak eys_61 tarafından gönderildi

"yasasin ölüm" enteresan tabi.(franco'yuhatirladim birden)

Eh nükleer enerji karsiti olunca hayat yasadigina göre bizim payimizada Falanjizm düser.
                            "Trabzonluluktan aldığım zevki hiçbir şeyden almadım. Belki FM... Ama yok lan, Trabzonluluk daha güzel..."

Yorum

nükleer santral yapimini desteklemek çernobili lanetlemeyi engellememeli bence.
                              Her daim TRABZONSPOR!
                              "7"

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Yükleniyor...
                              X