Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ne Dediler, Ne Demeliler?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tebrikler tunga abi.
    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Tunga Abi..

Tebrikler Vallahi...

Yorum

• Değerli bir büyüğümün tavsiyesi üzerine girdim bu topiğe. Nedendir bilinmez huyum kurusun ilk önce okunması gereken topikleri sonlara doğru keşfederim.

Âkil Âdem, Turgut Altun ve Tunga Abi, Davacıyım sizden.

Uykumu kaçırdınız ççççççççç
        ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
        "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• Yahu, Tunga Bey Üstadım;

Büyükleriniz size hiç israftan kaçınma öğretmediler mi? Bir aylık mazemeyi bir saatte harcamışsınız .

Yalnız, buna dayanarak bir daha bir ay boş oturmak yok, haaa...
          -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
          -"Burada klima yok mu?"
          -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• bu başlığa uğramak hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı.Tebrikler.
            Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.

Yorum

• TEBRİKLER ÇOK GÜZEL OLMUŞ
              ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
              ~Twitter ~

Yorum

• Kaptan veliahtını açıkladı!

Milan'ın efsane oyuncusu 39 yaşındaki Paolo Maldini veliahtını açıkladı.
                26.1.2008

İlk kez 1985’te Milan forması giyen 39 yaşındaki futbolcu, sezon sonunda aktif futbol yaşamına nokta koyacak. Maldini, kendisinin yerine geçmesi gereken oyuncunun Trabzonsporlu Tayfun Cora olduğunu açıkladı. Efsane futbolcu, "Velihatım Tayfun Cora’dır, kendisi yakında dünyanın en iyi defans oyuncusu olacak," dedi. Milan uzun zamandır oyuncuyu takip ediyordu ve geçen yaz transferi gerçekleştirmeye çalışmış ancak Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak oyuncuyu satmayacağını, sadece 180 milyon avroluk bonservis bedeli getiren olursa görüşebileceklerini açıklamıştı.

Büyük Başkan Nuri Albayrak...

Buna ne diyeceksin
                Dunga Efendi..
                Ya sen Akil Adem..
                Apıştınız mı?

Yorum

• Tunga abi, Allah razı olsun Sen bizi güldürdün Allah'ta seni güldürsün

Yarildim gülmekten
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Bir reklam...

İki arkadaş tribünde oturup bir karşılaşma seyretmektedir. Oyunculardan biri şut görünümlü bir degajman ile topu dağlara gönderir. Kahramanlarımızdan birisi ayağa fırlar ve serzenişte bulunarak yerine oturur:

- Olmaz be abi!

Sonra devam eder:

- Ben var ya. Futbolcu olsaydım şimdikilerin hepsine beş çekerdim.
                    - Deme ya!
                    - Zaten ben eskiden cinconun gol kralıydım. Yaaa.

Devam eder:

- Sana şöyle söyleyeyim sezonda en az 500 golüm vardı, garanti.
                    - 500?
                    - Bilemedin 400!

Hatırasını anlatmaya başlar:

- Bir gün böyle gene maç ediyoruz. Baktım böyle uzaktan, esmer kavruk bir adam gelmiş, bizi izliyor. Sonra maç bitti geldi bu, kendini tanıştırdı. Kim?

-Kim abi?

- Haşim!

-

- Dedi Necati, oğlum, hemen gel Pazartesi Trabzonspor A Takımı'nda başla!

YOK ARTIK! Biz de abarttık ama espriyi abarttık. Önce Marcelinho'yu aldık, sonra Musampa'yı kapattık. İki yıldız diye salındık.

Herkes de yedi !
                    Trabzonsporlu olmak...
                    Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• HAYALLERLE YAŞIYORUZ - 16

bunların birşey yapacağı yok diyen taraftar kendi kendine çalışmaya başlar..
                      Artık sazı ele almanın vakti geldi de geçiyor diyen bordomavi.net üyelerinden Egemen "ben elimden geleni yapıyorum.. kesinlikle oy kaygım yok, Trabzonspor'a hizmet için burdayız" diyerek camiaya mesaj verdi..
                      Hadi eyvallah..

Yorum

• Olmamış Egemen. Kimin ilham verdiğini belirtmemişsin. Photoshop ile resimden çıkarmışsın. Gerçek resim şöyledir:

MAW (Man At Work) says: Go with GOD!
                        Trabzonsporlu olmak...
                        Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• aydınlandım tunga abi teşekkürler
                          Hadi eyvallah..

Yorum

• Egemen ellerine sağlık kanka

Tunga abinin de katkısını unutmayalım
                            Bordomavi.net

Yorum

• Tunga abi bunlar Süperler. Herkes görmeli

Arka sayfada kaldılar, mutlaka bakın

Yorum

• İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu ve benzer fotoğrafları internet sitemizde görünce yeni bir seri belirdi kafamda: "MAN AT WORK" (Meali "Uşaklar çalişiyi")

Veeee, başlıyoruz.

Hayallerle yaşıyoruz - 1

Akyazı tesislerimizde kullanılması düşünülen ve Liman'ı, Akyazı'ya bağlaması düşünülen hızlı tren için fizibilite çalışmaları başladı.

Hayallerle yaşıyoruz - 2

Akyazı'da çalışırken yoldan geçen bir kamyonun tekeri patladı. İnmiş teker şişirilirken, basınç testi de tamamlandı.

Hayallerle yaşıyoruz - 3

Dolgu yapılırken balıklarımızın zarar görmemesi için, denizdeki balıklar teker teker toplandı. Toplanan balıklar Balık Hali'ne götürülerek, transfer taksitleri ödendi.

Hayallerle yaşıyoruz - 4

Akyazı sahillerinde çalışmalarımız sürüyor. Bugün yönetimimiz geniş bir kadro ile "sahile stadyum yerine ağaç dikilirse ne olur" testini gerçekleştirdi. Denizcilikten sorumlu Devlet Bakanı "iyi olmaz, kongreden önce stadyum yapılmalı" dedi.

Hayallerle yaşıyoruz - 5

Akyazı sahilinde çalışmalarımız sürüyor. "Yapılması muhtemel Brezilyalı transferler sahile uyum sağlayabilir mi" testi de tamamlandı. Brezilyalı futbolcuların transferinde kolaylık sağlaması açısından, sahile bir Hz. İsa heykeli dikilebileceği gözden geçirildi. Adı geçen heykel, hazır gitmişken yerinde incelendi.

Hayallerle yaşıyoruz - 6

Denizde stadyum yapılırsa, romatizmalılar ne şekilde etkilenir diye düşünülerek, benzer stadyumlarda "romatizma - nem" testi yapıldı. Yosun kokusu dışında olumsuz bir bulguya rastlanmadı.

Hayallerle yaşıyoruz - 7

Akyazı'da çalışmalar devam ediyor. Stadyum yapıldığında dışına vurulacak boyanın rengi için en uygun deniz rengi seçme çalışmaları tamamlandı. Çalışmalar için çeşitli denizlerde araştırmalar yapan çalışma grubumuz yurda döndü. Yapılan açıklamada "henüz Karadeniz kadar karasını bulamadık" dendi. Dolgu yapılmadan önce deniz suyunun da değiştirilebileceği düşünülüyor. Bu esnada kaos oluşmaması için kongrenin ertelenmesi gündemde.

... devam edecek!
                                "Stadyum yerine ağaç" testi süper.
                                Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

Yükleniyor...
                                X