bu sayfada ne espri bitiyor ne de yetenek. ne diyeyim durmak yok yola devam.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ne Dediler, Ne Demeliler?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
burnaklioğlu: NDND'nin yükselen değeri..-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
Basın Toplantısı
Zeyyat Kafkas : Trabzonspor zaten bugüne kadar kendi modeliyle elde ettiği başarılarla ülke futbolunda haklı yer edinmiş büyük bir kulüptür.
Ziya Doğan : Eee şey benim büyük kulplere gitmemi engelliyorlar ama.
Zeyyat Kafkas : ??? Trabzonspor'un kimsenin modelini taklit etmeye ihtiyacı yoktur. Trabzonspor'un asıl kendisi bir modeldir.
Ziya Doğan : Bi saniye bi saniye
Zeyyat Kafkas : Bir dakka hocam ! dediğimiz gibi Trabzonspor çok ciddi bir modeldir. Sahada oynanan futbolla farklı konuları birbirine karıştırmak doğru ve gerçekçi bir yaklaşım tarzı değildir...
Zeyyat Kafkas : Evet hocam buyrun ne diyordunuz ?
Ziya Doğan : Tamam yok bişe. (elinin körü diyordum ! bir çuval inciri berbat ettin, ne manteliteden bahsettin ne de önliberolardan..)Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
Ziya Doğan dan Şok Hareket!!!
Kamuoyu Milli Milli Futbolcu Emre Belözoğlu nun yaptığı hareketi Konuşurken bir Şok Harekette Trabzondan geldi.
Dünkü İdmanı izlemeye gelen Taraftarlar Ayman ve Ziya Doğan İçin Baba Oğul el ele Gümüşhaneye slogını atınca Doğan Çileden Çıktı ve Bu Şok Hareketi Yaptı.
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
Ziya Doğan'ın basın toplantısı:
-Bugun oğrenmiş bulunuyorum ki sevgili Mourinho Chelsea'den ayrılmış bulunmaktadır. Kendisini çok iyi anlıyorum. Bugun Mourinho gibi bir adam bile tepkilere dayanamayıp istifa etti. Bense gorevimde kalmaya devam ediyorum. Bu benim ne kadar mantaliteli bir teknik direktor olduğumu gosterir
-Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Bilelim öğrenelim:
Bir kısım yörem insanı d'lere t, t'lere ise d der:
- Başkan Allah'ını seversen bir çözüm bul artık şu Ziya hocaya ya!
- Ha buni kovacam kovacam taaa; mantalite mi tiyor, mandalide mi tiyor onu anlamaya çalışiyrımTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
TFK Manifestosunun ardından;
Nuri: Ne demek değişim, ne demek köhne hurafe bunlar.Sağduyulu taraftarımızın kafasını bulandırmayın.Hem bizim maketimiz var.Şey pardon stad projemiz.Haşim yavrum getir şu maketi tekrar gösterelim.
Haşim: Efendim o maketi gösterdik.Kongre yaklaşıyor, üyeler daha somut birşeyler görmek isteyecektir.
Nuri: O zaman 3 boyutlusunu yapın maketin onu gösterelim.
Haşim: Efendim bizim maket zaten 3 boyutluydu.
Nuri: Emin misin Haşim.Neyse o zaman 4 boyutlusunu yapın hayret birşey.
Haşim: Şimdi yine renkli karton lazım olacak.3 5 milyon versenizde alsam başkanım.
Nuri: İliğimi kemiğimi kuruttun Haşim.Para mara yok bende.Al şu son gelen faksları kullan karton yerine.Neymiş bu helva yersen, helva fişi midir nedir? dolar molar bişeyler yazıyor.Haşim yoksa Stephanov'dan gelen parayla helva mı aldın?
Haşim: Yok başkanım Marcelinhodan sonra bana hiç pay vermediniz.
Nuri: Tamam haşim al bunları karton niyetine kullanın.Haa haşim şu geçen hafta boyu telefon açıp duran adamın derdini anladınız mı? Helva Yersen deyip duruyorlar.Yok diyorum, sonra başlıyor ecnebice konuşmaya.O bana Helva satmaya çalışıyor bende laf arasına benzinliği sokuşturdum belki alır diye bakalım.
Haşim: Başkanım pek anlayamadık ama sanırım yurtdışından taraftarlarımız.
Nuri: Demek yurt dışında bile taraftarlarımız var. Eee buda bizim marka olduğumuzu gösterir.Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.
Yorum
-
Doğan görünümlü Ziya demiş ki;
''...Bu takım içeride Ankaragücü ile oynamış. Ankaragücü'ne pozisyon vermemiş, pozisyona da az girmiş. Doğru. Ama aynı Ankaragücü, Galatasaray takımına 1 - 0 yenildiğinde 5 net gol pozisyonu kaçırmış. Şimdi bunları görerek yorum yapmak lazım..."
Şaka gibi...
Yorum
-
Duruşma
-"Nuriye, kızım..."
-"Buyrun, hakim bey."
-"Yakın akraban Haluk tarafından tecavüze uğradığını iddia ediyormuşsun, doğru mu?"
-"Evet hakim bey."
-"Güpegündüz?..."
-"Evet...."
-"Etrafta pek çok insan varken."
-"Evet efendim."
-"Pekiyi kızım; hiç mi aklına gelmedi, bağırıp yardım istemek?"
-Şeyyyy... Susma hakkımı kullandım."-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
Nissan
İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle-"Nuriye, kızım..."
-"Buyrun, hakim bey."
-"Yakın akraban Haluk tarafından tecavüze uğradığını iddia ediyormuşsun, doğru mu?"
-"Evet hakim bey."
-"Güpegündüz?..."
-"Evet...."
-"Evet efendim."
-Şeyyyy... Susma hakkımı kullandım."
Yorum
-
İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Şenol Güneş'le Ziya Doğan Arasındaki 7 Fark
1-) Şenol Güneş genellikle kendisiyle barışık bir görüntü sergilerken; Ziya Doğan, taraftar, basın, futbolcu, herkesle kavgalıdır.
2-) Ziya Doğan'ın bir futbolcuyu tutmasındaki en büyük unsur onun saç uzunluğu olurken; Şenol Güneş'in böyle bir kompleksi yoktur.
3-) Ziya Doğan yıldız futbolculara tahammül edemezken; Şenol Güneş'in böyle bir kompleksi de yoktur.
4-) Ziya Doğan BMN'de çok az kişi tarafından sevilir; Şenol Güneş BMN'de çok az kişi tarafından sevilmez.
5-) Ziya Doğan kendisine verilen çok iyi kadroyu dağıtır ve başarılı olamaz. Şenol Güneş ise kendisine verilen çok iyi kadroya sahip çıkar ama o da başarılı olamaz.
6-) Ziya Doğan kadroyu kurarken en çok "mentalie"ye önem verir. Şenol Güneş'in bu konudaki en büyük kıstası ise, Giray Bulak'ın bulduğu ve bütün Trabzonlu hocaların severek kullandığı "yüreğini koyma"dır.
7-) Ziya Doğan'ın futbol becerisi sadece yurt içinde bilinir; Şenol Güneş'in futbol becerisi ise artık yurt çapını aşmış, Güney Kore sahillerine ulaşmıştır.
Şenol Güneş'le Ziya Doğan Arasındaki Tek Ortak Nokta
Her iki güzide teknik direktörümüz de, Trabzonsporumuz'un Avrupa'da adı-sanı duyulmamış takımlara elenmesine sebep olmuştur.
Her iki teknik direktörümüzde, bir konuşursalar.....-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
-"Nuriye, kızım..."
-"Buyrun, hakim bey."
-"Evet hakim bey."
-"Güpegündüz?..."
-"Evet...."
-"Evet efendim. Aslında pozisyon da vermemiştim, ama..."
-Şeyyyy... Susma hakkımı kullandım."
-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
ZD: Konuşursam herkes çok şaşıracak!
NA: Ula yoksa istifa ediyrum mi diyeceksun?
ZD: Nassi?
Yorum
Yorum