Silinmiştir!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ne Dediler, Ne Demeliler?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Osasuna'da bir konuşma
Osasuna yardımcı antrenörü: Eyvah Hocam eyvahlar olsun Trabzonspor teknik direktör değiştirmiş
Osasuna Teknik Direktörü: Yapma ya Lazaroni'yi kovup kimi almışlar?
Osasuna yardımcı antrenörü : Ziya Doğan
Osasuna Teknik Direktörü: Ha ?
Osasuna yardımcı antrenörü: Ziya Doğan
Osasuna Teknik Direktörü : Bitttiğimizin resmdir. Korkudan tir titriyorum. Dünya çapında bir hocadır. Kariyeri başarılarla dolu. Parlayan bir yıldız. Bari Hasan Üçüncü'yü oynatmasa.
Osasuna yardımcı antrenörü : Sarı kart cezalısıymış oynayamayacak.
Osasuna Teknik Direktörü : Neyse. Ama Ziya Doğan varsa biz bittik... Bu arada Yerlinin de yerlisi mi acaba?
Osasuna yardımcı antrenörü : Hayır sadece yerli
Osasuna Teknik Direktörü: Neyse içim rahatladı biraz
Yorum
-
Lazaroni: "bu sefer gerçekten benim bile beklemediğim kadar başarılı idim. Boşta gezerken kamp yaptım. Beş hafta antremana çıktım. Tazminat da tamam. Yahu acaba böyle klüp bulur muyum bir başka ülkede gel keyfim gel"
Brazilya'da bir Türk: "Başkanım burada yeni işsiz kalmış bir teknik direktör buldum. Adı Lazaroni. Alem gelem mi? bari onu alem gelem"
Yorum
-
İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleH.S- Başkanım akşamki millî maçı seyrettiniz mi?
N.A- Tam televizyonu açacaktım ki çocuklar seyircisiz oynanacağını söylediler.
H.S- Ha?
"Sözümü tutmadan yine saçmaladım" Poetricus
Yorum
-
Poetricus üstad, gene az lafla çok iş becermişsiniz. Tebrikler.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
"yahu gerçeten bende mi bir şey vardı acaba?neyse ben parama bakarım" Lazaroni
"sıranın bana gelmesi biraz daha vakit alacak galiba.." Şe. Gü.
"acaba sıra bana gelir mi" Ah. S. Öz.
"Bu sefere transfer teklifini yapıp adamın aklnı karıştırmakta biraz geç kaldım" Yı. De.
"Ne olursa olsun,Trabzon'un ilacı benim" Al. Ke. De
"bu ayıp bana yeter" Tigana
"bloklar arası kopukluk vardı" Ömer Üründül
"ne kazandık mı şimdi? haydi canım doğru söyleyin yüreğime inecek" N. A.
"Maçı Trabzon'a üç kişi kazandırdı. Hasan, Hüseyin, Murat Ocak, Jeferson" Osasuna Teknik Direktörü
"Barcelona'dan niye fark yediğimizi şimdi anladım" Osasuna Başkanı
Yorum
-
Naim
İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle•Bir zamanlar fakir ama gururlu bir genç vardı. E. Martin
•Bedenime sahip olabilirsiniz ama ruhuma asla! Ziya Doğan
•Tüh yine penaltı kazandık. İnşallah benim kullanmamı istemezler. İliç
•Lazaroni bir melekti yavrum! Beşiktaşlı Bir Taraftar
•Lugano da artık FB’li. Bu akşam elle gol attırdı. Aziz Yıldırım
•Hep böyle bir gol atmak istemiştim. Tüh bizim kaleymiş! Kahretsin! Rizesporlu Yasin
•Bizi içimizdeki öz evlatlar yakıyor hep! Trabzonspor Taraftarı
•Bizi dışarıdaki öz evlatlarımız yakıyor hep! Beşiktaş Taraftarı
•Kart göstermediğim Trabzonsporlu kaldı mı bu akşam? Bülent Yıldırım
•Trabzon’un bu akşam sağı solu belli olmuyor. Şimdi olmayacak bir kontratak falan yaparlar. En iyisi ben bayrağı hazır tutayım. Sağ Çizgideki yan Hakem
•Ben de! Sol Çizgideki yan Hakem
•Allah kahretsin Jefferson yine kaleyi bırakıp gitmiş. İnsan bir not bırakır hiç olmazsa. Az daha kendi kaleme gol atacaktım.Musa
•Bizim defansa da güven olmuyor. Şurada iki dakika kahve almaya gidelim dedik rakip gol attı. Jefferson
Lazaroni bir melekti Yavrum
Yorum
-
Yabancılardan sılaya mektuplar:
"Sevgili Dostum Conrado, bugun ilk maçıma çıktım. Maçtan önce başkan geldi bana ve yeni gelenlere 'ha aklımdayken sıkıştığınız zaman topa elle vurabilirsiniz' dedi. Dalga geçiyor sansım. Bir baktım maç kötüye gidiyor gelen bir ortaya fırladım topu arkaya elle attım. "tamam şimdi ikinci sarı karttan atılacağım' derken indirdiğim takım arkadaşımın attığı gol sayıldı ben de kart görmedim. Yahu bu ülkede hangi kurallar geçerli acaba? nereye geldim ben. lugano
Yorum
-
Neler Varmış, Neler.
-"Deplasmanda galip gelmek de varmış." (Trabzonspor taraftarı)
-"Şu Lazaroni'den kısmetlenememek de varmış." (Tigana)
-"Ayakla gol atmak da varmış." (Burak)
-"Elle asist yapmak da varmış." (Lugano)
-"Şu takıma bir daha dönmek de varmış." (Ziya Doğan)
-"Şu adama üçüncü keredir yenilmek de varmış." (Yıldırım Demirören)
-"Penaltı kaçıranlar kervanına benim de gireceğim varmış." (İliç)
-"Dünyada hala kandırabileceğim klüpler de varmış." (Lazaroni)
-"Benim bile tazminatım varmış." (Yardımcısı)
-"Aaaa, elimizde bayrak varmış." (Beşiktaş-Trabzonspor maçının yan hakemleri)
-"Ohhhh!.... Dünya varmış." (Nuri Albayrak)En son Cyzio tarafından düzenlendi; 12.09.2006, 01:38.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
Arkadaşlar harikasınız, vallaha artık buraya yazmaya korkar oldum. Bu ne iştah, bu ne yaratıcılık pes vallaha, elinize sağlık.
Bu hikayeyi ilgili organizasyon başlığına yazmıştım ama burada detaylandırayım.
Konu ile alakalı bilet resmi aşağıdadır.
Biletix Görevlisi: İyi günler beyefendi.
Şimal Yıldızı: İyi günler, internetten aldığım bileti teslim almaya geldim.
B: Tabi kredi kartınızı rica edeyim.
ŞY: Buyrun.
B: Buyrun beyefendi biletinizi hazır.
ŞY: Aaaa, olmadı ki şimdi. Bu bilette rakip takım yazıyor.
B: !!!
ŞY: Ben Trabzonspor tarafına istemiştim.
B: Eeee, tamam işte bu bilet öyle zaten.
ŞY: Olur mu yahu, rakip takım yazıyor.
B: Tamam beyefendi rakip takım bileti, Trabzonspor işte.
ŞY: Ben anlamam kardeşim benim rakip takımın içinde ne işim var, ben Trabzonspor tarafına istiyorum.
B: Beyefendi rakip takım bileti, Trabzonspor işte.
ŞY: Bak uzun yoldan geldim, hava da sıcak ver şu Trabzonspor biletimi de gideyim.
B: Beyefendi aldığınız bilet Trabzonspor bileti zaten
ŞY: Olur mu canım rakip takım yazıyor üstünde. Ben anlamam, ben o kadar para verip de bir de rakip takım taraftarı içinde seyredemem maçı.
B: Beyefendi aldığınız bilet Trabzonspor tarafı için zaten. Gittiğinizde kalearkasında Trabzonspor taraftarının içinde oturacaksınız zaten.
ŞY: Öyleyse neden rakip takım yazıyor, böyle mantık mı olur? Neyse neyse ver sen bileti, ben gider maçtan önce stadda değiştiririrm. Hay Allahım yarabbim.
B: !?!
Başta amaç çocuğa ufacık bir takımaktı ama derdini anlatamayan bir görevliye düşünce, ne yalan söyleyeyim uzatmak da çok hoşuma gitti. Bu arada sıradakiler bile anladı neler olduğunu, ama çocuk anlayamadı.
Yoksa yoksa, Karadenizli olduğum için mi espri olduğunu anlamadı acaba? Yok canım değildirTrabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
Yorum