Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Konak Yeni Albümle Geliyor...

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Volkan Konak Yeni Albümle Geliyor...

DMC firmasindan çikacak olan yeni albüm, 2006 bahar aylarinda piyasada olacak.

Merakla bekliyoruz.
    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
    Malik bin Dinar

İlk olarak Kaya tarafından gönderildi

DMC firmasindan çikacak olan yeni albüm, 2006 bahar aylarinda piyasada olacak.

Merakla bekliyoruz.

bence de bu kadar ara yeterliydi... en kisa zamanda elimizde olur insallah...
    "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

Kazim abiyi erken kaybettik,volkan konak gibi degerlerimize sahip çikmaliyiz.en azindan bir orjinal albüm alarak
      Her daim TRABZONSPOR!
      Türkiye Kyoto'yu imzaladı
      "7"

Yorum

İlk olarak eys_61 tarafından gönderildi
        Kazim abiyi erken kaybettik,volkan konak gibi degerlerimize sahip çikmaliyiz.en azindan bir orjinal albüm alarak

kesinlikle çok dogru ve yerinde bir tesbit... "orjinal albümü alinacaklar" listemin ilk siralarinda yer alan bir isim...

Yorum

karadenizmüzigine katki için mp3 lerini yapan arkadaslar mp3 yapmak için kendiniz bi tane orjinal alin ondan sonra sadece kendiniz için kullanmak üzere mp3 yapin.

destek olmaliyiz
          Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

Eminim herkes orjinal albümünü alacaktir...
            “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
            Malik bin Dinar

Yorum

Gökhan birben Kazim ustadan sonra tek isimdir benim için Çetin
              akdenizden sonra 10 milyonu helaliyle verebileegim ikinci albümdür...

Yorum

Çok güzel ya. Volkan Konak çok kaliteli bir sanatçi. Her kaseti oldugu gibi bu kasetinin de çok güzel olacaginadn eminim
                BMN TRABZON

Yorum

İlk olarak sümela61 tarafından gönderildi

İlk olarak eys_61 tarafından gönderildi

kesinlikle çok dogru ve yerinde bir tesbit... "orjinal albümü alinacaklar" listemin ilk siralarinda yer alan bir isim...

SIZLERE KATILMAMAK ELDE DEGIL.Hem zaten verdigimiz paraya deger.yillarca dinlenen bir müzik türü bu.digerleri gibi 3-5 ayda rafa kalkmiyor.

örnek :efulim:hala ilk tadinda dinleniyor.
                  N e K ö T ü !

Yorum

İlk olarak Tmac61 tarafından gönderildi
                    Gökhan birben Kazim ustadan sonra tek isimdir benim için Çetin akdenizden sonra 10 milyonu helaliyle verebileegim ikinci albümdür...

abi ben gökhan in öle dedigin kadar usta bi yanini göremedim. ama oda karadenizli maksat karadenizlilere destek olmak sa eger tamam. ama ben tarzinda volkan konaktan baska tanimam

karadenizde ise ismail türüt gibi bi ses hala daha gelmedi kolay kolay da gelmicek
                    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

kesinlikle çok güzel olacagina inaniyorum .ve tabiki orjinal cd yi alacagimbu kadar özlem yeter Volkan KonaK a ........

TONYA UŞAĞI MEMLEKET HASRETİYLE YANIP TUTUŞUYOR ...

Yorum

gelsin bakalim özlemistik. ve albümünde ins. kazim koyuncu ile ilgili bir sey vardir .

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

evet bencede kazim abiye de kesinlikle yer vermistir ama bence kazimabinin konser görüntülerinden yada ne bileyim eski sarkilarindan bi kaset hazirlanmali ya onungibi bi ses yoktu ya tam anlamiyla tümtürkiyey kendini tanitiyordu bizim için parliyodu ama artik türkiye için parlayacakken aramizdan ayrildi mekani cennet olsun
                          ...you can't break my spirit it's my dreams you take...(canımı alamazsın,aldığın hayallerimdi)

Yorum

Volkan Konak'in bundan yillar önce (sanirim "efulim" albümü yeni çikmisti) bir televizyon programinda su sözleri sarf ettigini duymus ve saygiyla egilmistim bu sözler karsisinda:

"...zaten beni herkes de dinlemesin. beni kalbinde insan sevgisi olanlar dinlesin. beni katiller, hirsizlar dinlemesin. zaten beni herkes dinlerse o zaman yaptigim iste bir sorun var demektir..."

bayilmistim bu konusmalarina...

Yorum

mükemmel olacagindan kuskum yok bütün bmn daki arkadasalarimda orjinal kaset alip destek verecektir

işkenaz

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Çalışıyor...
                              X