Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kadin tanimi...

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Kadin tanimi...

Kadin Tanimi

Pakize Suda'nin Hürriyetteki kösesinden,

Bütün kadinlar birbirlerini rakip olarak görürler. Birbirlerini kiskanmalari için ayni meslekten olmalariyla da menfaatlerinin çatismasi falan sart degildir. Ortalikta kendilerinden baska kadinlarin da dolasiyor olmasi, kiskanmalari için yeterli bir sebeptir. Yolu kadinlarin görev yaptigi bir yere, örnegin bir banka subesine düsen bir kadin, gördügü muameleden bunu sip diye anlayabilir. Bütün kadinlarin mutlaka kosulacak sartlari vardir. 'Seninle evlenirim ama...', 'dedigini yaparim ama... 'Nedense bütün ask siirleri, en duygulu sarki sözleri hep erkekler tarafindan yazilmistir. Çok duygulu olduklari söylenen kadinlarin bu sirada ne yaptiklari merak konusudur. Bence kadinlar o sirada diger kadinlari incelemekle mesguldürler.'ne giymis, ne takmis, benden güzel mi? Vs

Erkekler (ffice:smarttags" />lace w:st="on">egerlace> ruh hastasi degillerse) eslerini çok yakin arkadaslarindan, akrabalarindan, yani olur olmaz herkesten kiskanmazlar. Oysa kadinlar, hiç ayrim yapmaksizin, ömür boyunca, istisnasiz her disiden kiskanirlar kocalarini. Kendisinden 30 yas büyük bir kadinla, sirf parasi için evlenen pek az erkek vardir. Buna karsilik etraf, babasi, hatta dedesi yasinda, ama mutlaka zengin erkeklere asik olan (!) kadinlarla doludur. Hiçbir kadin çalistigi yerde üstünün kadin olmasini istemez. Vallahi bunu ben söylemiyorum, anketler öyle diyor.

Erkekler kadinlardan ilgi, sefkat, sevgi disinda pek bir sey beklemezler. Kadinlara bunlar asla yetmez, ilave olarak iki bilezik, bir yüzük gerekir çogu zaman. Gelin-kaynana çekismesinin fikralara geçtigi ülkemizde hiç damat-kayinpeder çekismesine tanik oldunuz mu? 'Elti gemisi yürümez' diye bir söz vardir da neden bacanaklar için söylenmis benzer bir laf yoktur?

Evli kadinla iliskiye giren çok az erkek vardir. Buna karsilik evli erkekle hiç düsünmeden iliskiye giren kadin sayisi benim bildigim, gördügüm, duydugum kadariyla bir hayli kabariktir.

Erkekler bir araya geldiklerinde isten, politikadan, futboldan bahsederler genellikle. Kadinlar bir araya geldiginde ise vay o anda orada olmayan diger kadinlarin haline!

Eslerinden, 'yorgunum', 'Basim agriyor' bahanesiyle mümkün oldugunca kaçan kadinlar, ortaya ikinci bir kadin çiktigi zaman aniden kocalarini çok sevdiklerini (!) fark ederler. Kocasi tarafindan aldatilan kadinlar genellikle bosanmak yerine, bir çocuk daha yapmayi tercih ederler. Tersi durumda ise erkekler kadinlar kadar akilli olmadiklari için bunu gurur meselesi yapar ve kadini hemen bosamaya kalkarlar.

Kadinlar evde aksama kadar istedikleri gibi yasarlar. Ne karisanlari ne de görüsenleri vardir. Erkeklerin aksamdan aksama geldikleri evlerinde pek de özgür olduklari söylenemez. Kendilerine durmadan oraya oturmamasi, sigarasinin külüne dikkat etmesi, ayakkabisini çikarmasi hatirlatilir. Kadinlar aksama kadar kocalarinin bilgisi disinda istedikleri arkadaslarini misafir ederler. Oysa hiçbir erkek karisindan izin almadan eve bir erkek arkadasini getiremez. Hatta izin alarak bile. Kadinlar her istediklerinde eslerinden izin almadan annelerini ziyaret edebilirler. Erkekler ne haberli, ne habersiz, yanlarinda esleri olmadan asla annelerine ugrayamazlar.

Kadinlar bütün iliskilerinde hesap kitap içindedirler. Asla seffaf degildirler. Hoslanirlar, hoslanmaz gibi davranirlar, isterler, istemez gibi yaparlar. Esleriyle sorunlarini çözmede bedenlerini silah olarak kullananlar bile vardir.

Vücutlarini göstermeye bayilirlar. Açik, dar, seffaf, kisa giyerler. Sonra da 'neden bakiyorsunuz? diye sinirlenirler.' Aslinda amaçlari baktirmaktir, ama bunu asla lace w:st="on">kabullace> etmezler. özgürlükten, rahatliktan, medeniyetten falan söz ederler. Nereden biliyorsun, derseniz ben de kadinim oradan biliyorum.

valla ben bu yaziya bayildim, çilgin yazmis...
    "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

kadina baq yazisinda anlattigi gibi kadinlari çekistirmis. [img]smileys/smiley36.gif[/img]yaziyla örtüsür bi durum [img]smileys/smiley36.gif[/img]
    - impossible ? what does it mean ?

Yorum

gunah mi çikariyor ne!!!

Yorum

ben hastasiyim bu kadinin ya süper yaklasimlari var
        <font color=red>`Your <font color=black>Heart</font> Size More Important Your <font color=black>Body</font> Size`</font>

Yorum

pakize artik gerçekleri görmüs demek ki..

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak sümela61 tarafından gönderildi
              Kadinlar bütün iliskilerinde hesap kitap içindedirler. Asla seffaf degildirler. Hoslanirlar, hoslanmaz gibi davranirlar, isterler, istemez gibi yaparlar.
              imza kase mühür

harika yazmis pakize suda,takdir ve tebrik ettim...

Yorum

Yazinin ilk üç cümlesine baktim.. sonra bugün minübüsteki bir gözlemim geldi aklima.. kapinin yanindaki koltuktaydim ve yanimda bir kizcagiz oturuyordu.. kisa boylu ve tombulca birsey ilerde kocaman bir valizi olan, ortalama 1.70 boylarinda, yesil gözlü bir kiz(Allah sahibine bagislasin)el kaldirdi ve minübüs durdu.. kiz kapiyi açti koca valizi kaldirip yerlestirmeye kasti epeyce bir.. arkadan bir bey kalkip yardimci oldu da yanimdaki tombul hatun elini bile sürmedi.. kafasini da benden tarafa çevirdi üstelik) oysa ucundan tutsa azicik çabucak binecekti kiz minibüse..

Düsündüm de.. ne bileyim Brad Pitt tipli bir çocuk minibüse ayni sekilde binmeye çalissa ben yardimci olurdum ve sanirim erkeklerin tamamina yakini da yardimci olurdu..

Böyle bisiler var iste kadinlar arasinda)
                #7 King of Kings

Yorum

sanirim hepimiz böyle seyleri gözlemlemisizdir.kiz-erkek arkadasliklarininkiz-kiz arkadasliklarindan (arkadaslik diyorum dikkat) daha saglam olmasinin da sebebi budur.

erkekler arasinda bir sorun varsa çözümü kisadir "kavga" ama kadinlar aman canim cicim ayagina iliskilerini sürdürürken arkadan kuyu ......kta uzmanlasmis yaratiklardir.

not:zaman içerisinde erkek gibi kiz kiz gibi erkek (insan iliskileri bakimindan) türedigi için istisnalar görülebilir

aramizdaki bayanlarin affina siginiyorum[img]smileys/smiley9.gif[/img]
                  Her daim TRABZONSPOR!
                  Türkiye Kyoto'yu imzaladı
                  "7"

Yorum

İlk olarak ofkopat tarafından gönderildi
                    kadina baq yazisinda anlattigi gibi kadinlari çekistirmis. [img]smileys/smiley36.gif[/img]yaziyla örtüsür bi durum [img]smileys/smiley36.gif[/img]
                    [img]smileys/smiley36.gif[/img]hehehe bunlarin hepsi boyle[img]smileys/smiley17.gif[/img]
                    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

hemde bir kadin yazmis.[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                      Nezaket insana para kazandırmaz ama herşeyi satın alır.

MONTAİGNE

Yorum

[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

Ben, fazla bir yorum yapmadan, aramizdaki hanimlarin bu konudaki düsüncelerini merak ediyorum. Pakize Suda'ya katiliyorlar mi, katilmiyorlar mi?
                          -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                          -"Burada klima yok mu?"
                          -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

Yazi gerçekten güzel olmus. Tribünün sultanlari kismina bu yazinin bir nüshasi gönderilse nasil olur? [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yazida yanlis olarak algiladigim tek konunun, erkegin kadinini kiskanmamasi olayidir. "Seven insan kiskanir" kardesim
                            BMN TRABZON

Yorum

erkeklerde sütten çikmis ak kasik degil ama bazi gerçeklerde ortada.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Çalışıyor...
                              X