Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Garip Isimler

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Garip Isimler

bu konu geçen aksam izledigim bir real madrid maçindan sonra aklima geldi, bilgisayar basindaydim maçi sadece dinliyordum arada tv ye bakiyordum pozisyon oldukça neyse rakip kimdi hatirlamiyorum ama spiker bir futbolcu adini çok sik tekrarlamaya baslayinca neoluyo ya dedim çünkü okundugunda yöresel olarak hiç yabanci olmadigim birseyi diyor gibiydi futbolcunun adi yazilisini tam bilmiyorum sadece sanirim söyle yaziliyordur coramina tabi sipiker söylerken c ile söylemiyordu, neyse bu maç boyunca sürüp gitti sipiker her söylediginde ne dedigini farkediyormu acaba ama ben çok güldüm [img]smileys/smiley4.gif[/img]aklima digerleri geldi scilacci, benjamin thochak falan yazilislar yanlissa bosverin böyle biseydi herhalde[img]smileys/smiley4.gif[/img]

neyse ben konuyu burdan yolçikarak açayim siz duydugunuz garip isimleri yazin [img]smileys/smiley4.gif[/img]
    0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

böyle futbolcu isimler aklima gelmiyor ama nüfusa gecmis bazi komik isimler duydum:

Oksa Birak
    Ayse Donsuz

Kaymak Bal
    Rüstü Düzer
    Çetin Ceviz
    Eyüp Sazan
    Kurban Etyemez
    Yaprak Döner
    Keles Koyun
    Olgun Portakal
    Turgut Tatlimuhalebici
    Yagmur Sagnak
    Avukat Güven Kurtul
    Yosma Alver
    Selma Veren
    Dünya Malidüzdür
    Jandarma Kizkaçiran
    Incil Tevrat
    Hayati Kopya
    Fikri Faiz
    Behçet Becerir
    Sabit Ayar
    Sabit Isler
    Nazik Emer
    Satilmis Dönekogullari
    Aman Vermez

Yeter Yalama
    Fatma Donukara
    Oya Bilir
    Kaya Bilir

Döndü Yandanverdi

[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

[img]uploads/agantha/2006-02-23_021800_untitled.JPG[/img]

Bi seferinde pederle evde maç izilioruz birden spiker bu adamin ismini söyleyince ben utanmistim[img]smileys/smiley4.gif[/img], burdada hep soyadla hitap edereler + buranin "j" harfi turkçemizdeki "Y" harfi gibi okunuor, artik siz dusunun yani,

hani diyorum trabzonspor bunu alsa buda fenere gol atsa ne guzel olurdu[img]smileys/smiley4.gif[/img], mansetleri artik siz dusunun[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi
        Fikri Faiz

abi bu bizim fikri amca yaw.kendisi besikdüzülüdür.
        Her daim TRABZONSPOR!
        Türkiye Kyoto'yu imzaladı
        "7"

Yorum

harbi bomba baslik olmus, nerelere gider Allah bilir, bu tip isimlerin efsaneleri scilacci, magat, boksiç... dir, ilkokuldayken sürekli esprilere konu olurdu [img]smileys/smiley36.gif[/img]
          75 en hizli tur, 68 pole pozisyon, 154 podyum, 91 grand prix zaferi ve 7 dünya sampiyonlugu.. yasayan en büyük efsane MICHAEL SCHUMACHER

Yorum

yesiç i de unutmayin [img]smileys/smiley36.gif[/img]
            - impossible ? what does it mean ?

Yorum

• benimde basimdan geçen bir olay dayim ile bir çiklet firmasinin satis yapacagi yerlerin rutu(güzergahini)' ni hazirlamak için satis noktalarini (dükkan bakkal) tek tek dolasip isim ve yer bilgilerini topluyorduk dayim biraz yorulmustu zonguldak i bilenler bilir zonguldak kdz.eregli yolu üzerinde üçköy diye bir yere gittik dayim yegenim su dükkani da sen hallet dedi arabadan dökümanlari alarak asagi indim dükkana girdim ve durumu anlattiktan sonra sordum :

-adiniz..

-Satilmis

-soyadiniz--

-Araç

gülmemek için kendimi zor tutuyordum
              TrabZonguldaklı...

Yorum

Ben de hep Türk isimlerini Ingilizce'ye uyarlayip gülmüsümdür,adamlara ne garip gelir kimbilir.Örnek:

Durmus-----Stopped

Satilmis----Sold

Döndü-----Returned

Hayati-----Vital

Fikri-------Mental

Sabit-----Constant

Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

Satilmis ismiyle ilgili bir örnekte benden

Satilmis MANTAR-Resmi görevli

Nufüs memurlarinini yaptigi isim hatalari disinda aklima gelen ilginç isimler:Palmiye,Evdegül,Öliyis.
                  “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
                  Sizler var ya .....

Yorum

durkiz

yeter

imdat

kurtar
                    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

YILDIZa gerek yok jarakoviç tam bize göre ama yattara biraz gölgede kalabilir.
                      Özkan SÜMER

Yorum

bizim düzceli bir arkadasin babaannesinin adi

SUSUKA...

fazla söze gerek yok...
                        <font color=red>`Your <font color=black>Heart</font> Size More Important Your <font color=black>Body</font> Size`</font>

Yorum

Rahmetli babannemin adi Sise'ydi. Hem sagliginda hem göçtükten sonra yüzümüzde bir tebessüm birakiyor anildikça. Nur içinde yatsin...Canim benim..
                          Dünyanin en zor işi, kapkara bir odada kara bir kediyi aramaktır. Hele de odada kara bir kedi yoksa...

Oscar Wilde

Yorum

Benimde esimin eski çalistigi isyerinin çaycisi Kiraz'di.Bu normal bir isim tabii ama yeni isyerindeki çaycinin adiniögrenincebayagi bir gülmüstük.Onunda adi :Portakal'mis.[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                            Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

DURKIZ

durdu

satilmis...

hanim
                              ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Çalışıyor...
                              X