Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aksiyon Macerqa Komedi Izlerim
    Korku filmi olunca Kacarim
    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Güzel bir komedi filmi önerisi olan var mı? Yerli, yabancı farketmez.

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Katılıyorum ve artırıyorum. Bir insan bir film süresi boyunca film seçemez mi Sonunda önümde tek elle yediğim çekirdeğin bitmesiyle kalıyorum. Sonra da vazgeçiyorum zaten.
        Aynı şekilde o kadar süre aradıktan sonra hiçbir filmi seçemeyip en sonunda film izlemekten vazgeçiyorum.

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Güzel bir komedi filmi önerisi olan var mı? Yerli, yabancı farketmez.
          Adam Sandler, Will Smith ve Eddy Murphy filmleri iyidir bu konuda tavsiye ederim.

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Adam Sandler, Will Smith ve Eddy Murphy filmleri iyidir bu konuda tavsiye ederim.
            3 Idiots diye bir film indirdim. Onu izledikten sonra senin önerilerine göre bir film bulup izlerim.

Yorum

• Beyler gerilim seven için İspanyol yapım "Ceset "( orjinali " El Cuerpo") filmini tek geçerim.....dün akşam izledim müthiş.
              ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• The Fury
                The Equalizer
                Non-Stop
                Gone Girl

güzel filmlerdi sıkılmadan izledim. Sırada Nightcrawler var.
                elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                legends never die ...

Yorum

• Adalet – The Equalizer 2014 süper film .torrentden indirin seyredin.

Yorum

• St Vincent ve Fermatın odası(kapan) fena değil

Yorum

• 3 Idiots'u dün izledim. Şahane bir film, herkese öneririm. Biraz uzun sürüyor ama vaktinizi harcamaya değer bir film.

Yorum

3 Idiots'u dün izledim. Şahane bir film, herkese öneririm. Biraz uzun sürüyor ama vaktinizi harcamaya değer bir film.
                        Hint filmlerine karşı olan önyargımı kıran film. Süper.
                        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hint filmlerine karşı olan önyargımı kıran film. Süper.
                          Öyle çok film izleyen, film kültürü olan birisi değilim. Dolayısıyla öyle çok Hint filmi izlemişliğimde yok ama bu filmi çok beğendim. Bu tarz başka filmlerde öneren olursa sevinirim, izlerim.

Yorum

Öyle çok film izleyen, film kültürü olan birisi değilim. Dolayısıyla öyle çok Hint filmi izlemişliğimde yok ama bu filmi çok beğendim. Bu tarz başka filmlerde öneren olursa sevinirim, izlerim.
                            Aamir Khan'nın p.k (peekay) diye yeni filmi çıktı daha internete düşmedi. Düşdüğü zaman onuda izlemenizi tavsiye ediyorum..söylenenlere göre 3 idoisten de güzelmiş.

Yorum

• İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aamir Khan'nın p.k (peekay) diye yeni filmi çıktı daha internete düşmedi. Düşdüğü zaman onuda izlemenizi tavsiye ediyorum..söylenenlere göre 3 idoisten de güzelmiş.
                              Ben de Aamir Khan'ı araştırırken PK'yı farkettim. Türkiye'de vizyona girme ihtimali varmış.

Yorum

• Gone Girl

The Equalizer

Bu iki filmi kesinlikle öneririm, zaman kaybı yaşamazsınız.
                                ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                                ~Twitter ~

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X