Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
Daraltma
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Avatar da Avatar dediler gittik ma aile.

Öncellikle bu film dvd'den izlenmez. 3 Boyutlu olarak izlemek şarttır. Görsel şölene meraklılar için kaçırılmayacak bir film. Fakat senaryo'yu çok zayıf gördüm. Oldukça Matrix, biraz da Breva Heart filimlerinden çağrışımlar vardı. Zorlama karakterlerde cabası. Bütün bunlara rağmen tam bir görsel şölen. Benim nazarımda da hepi topu o kadar.
    Trabzonspor √
    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
    İki Renk ve Asalet √
    BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Avatar da Avatar dediler gittik ma aile.

Öncellikle bu film dvd'den izlenmez. 3 Boyutlu olarak izlemek şarttır. Görsel şölene meraklılar için kaçırılmayacak bir film. Fakat senaryo'yu çok zayıf gördüm. Oldukça Matrix, biraz da Breva Heart filimlerinden çağrışımlar vardı. Zorlama karakterlerde cabası. Bütün bunlara rağmen tam bir görsel şölen. Benim nazarımda da hepi topu o kadar.
      Abi sadece doğa manzaraları için bile gidlir bu filme....

Senaryo zayıf karakter sayısıda az.. Özellikle Albayı çok beğendim rolünün hakkını iyi verdi....
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Sıralama olarak izlemenizi kesinlikle tavsiye ettiğim filmler aynı zamanda favorilerim

-Bir rüya için ağıt
        -Akıl oyunları
        -Dövüş kulübü
        -Ucuz Roman
        -Esaretin Bedeli
        -Paramparça aşklar ve köpekler
        -Guguk kuşu
        -Snatch-Kapışma
        -Amelie
        -Truman şov
        -Yağmur Adam
        -Kuzuların sessizliği
        -12 Maymun
        -Altıncı his
        -21 gram
        -Can dostum
        -Full metal jacket
        -Nefes (Kim ki duk filmi)
        -Akıl defteri-memento
        -İris
        -Karanlıkta dans
        -Elveda Lenin
        -Olağan şüpheliler
        -Kayıp Otoban
        -Leon
        -Pi-Pi
        -Pan'ın labirenti
        -Sapık-psycho

Bu filmler arşivimde her zaman bulunacak aynı zamanda aklıma nerden esti bilmiyorum Türk sinemasında son zamanlardaki en iyi dram komedi filmi Vizontele'dir Fatih Akın'ın filmlerini de tavsiye ediyorum bu izleyeceğiniz filmlerde kendinizden bir şey çıkartabilirsiniz
        Kazimişi gzas vorert

Yorum

• Jeux d'enfants

Dün bu filmin son 15 dakikasına rastgeldim televizyonda. Başını izlemesem de çarpıcı bir sonu vardı.

Mutlaka bir yerden bulup izlemeliyim.

Yorum

• Yeni rastladığım bir belgesel tadında bir film. Lazların 4000 Yıllık Tarihini anlatmış mükemmel bir belgesel. izlemenizi tavsiye ederim. 110 Dk.lık Bir başyapıt

LAZLAR 4000 YILLIK TARİH

Yorum

• Ben X
              Otistik bir gencin gerçek hayat ve WoW tarzı bir oyun arasında kalışını anlatıyor. Ben, Oyunda saygı gören güçlü bir kahramanken gerçek hayatta dışlanmış bir ezik.

Açıkçası konu olarak pek cazip değil ama ilginç bir kurguya ve görselliğe sahip. Olayları çocuğun gözünden görüyoruz. Yönetmeni alkışlamak gerekiyor sanırım. Kendimi filmin içinde hissettim resmen. Ara sıra ayağa kalkıp Ben'le uğraşanları dövesim geldi

Filmi birkaç ay önce ısrarla tavsiye eden Eomer'e teşekkürler =)

Bu arada filmin sonu şaşırtıcı yapılmaya çalışılmış ama artık alıştık bu tip şaşırtmacalara, yemezler
              Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Avatar'ın tek esprisi görsel güzelliği, efektleri vs vs. Geri kalanı, hikayesi olayları falan baştan sona klişe. Dünya alem biliyor zaten emperyalizmin dünyayı paramparça ettiğini.

Kalkıp da oskarı verirlerse bu Avatar'a akademi ........
                En son Kaya tarafından düzenlendi; 18.02.2010, 22:34.
                A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Avatar'ı ben de indirdim, izledim 1 ay kadar önce, o kadar. Bilgisayarda duruyor şimdi. Silsem mi diye düşünüyorum. Hiç bir sahnesini bir daha izlemek istemedim. Bence çok sıradan bir film. Üç boyut izleyenlerin etkilenmesine bir şey diyemeyeceğim. O başka bir şey. Filmin doyuruculuğunu, etkisini değil. Kullanılan teknolojinin hayranlığı oluyor.

Yorum

• İlk olarak Pshycologist41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yeni rastladığım bir belgesel tadında bir film. Lazların 4000 Yıllık Tarihini anlatmış mükemmel bir belgesel. izlemenizi tavsiye ederim. 110 Dk.lık Bir başyapıt

LAZLAR 4000 YILLIK TARİH

http://www.movshare.net/video/vjze5nqpvt2yj
                    İlgi çekici bir konu..

Ip Man'i henüz izleyebildim. Çok sıkı bir film. Hafizamda yer edenler listesine girdi.

Yorum

• Sin Nombre

Meksika ve o coğrafyaya dalış yapmak için çok güzel bir film :=)
                      Çeteler, kaçak yollarla sınır tanımamak ve acı acı yaşamda kalma mücadeleleri.
                      Güzel görüntüler, enfes soundtrack.
                      Güzel güzel.
                      "Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
                      Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
                      Kazım Koyuncu

Yorum

• Saving Private Ryan

İzlediğim en güzel savaş filmlerinden biriydi. Özellikle çatışma sahneleri beni çok etkiledi...

Schindler 's List

Bu film nasıl imdb'de 6. anlamış değilim...
                        www.twitter.com/SDanismaz
                        Gugudali..
                        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Schindler' s List benim ilk üçümdedir
                          "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Valla yoğunluktan film izlicek zamanı bulamıyorum.Geçenler de alacakaranlığı izledim. Daha önce neden izlememişim hayret ettim yahu hazirana alacakaranlık 3'ü beklemekteyim.
                            ''Konu Trabzonspor olunca,orada oynayan futbolcuların,kendini özel hissetmesi ve insanlara bişeyler vermek zorunda olduklarını bilmeleri gerekir.Bu duygu saf bir duygu olabilir;Ama ben böyle düşünüyorum.'' Kazım KOYUNCU.
                            ---ist. kültür üniversitesi---İKU TS---

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Schindler' s List benim ilk üçümdedir
                              Bunun nesini begenuyorsunuz ya!

Yorum

• Ne bileyim.. Liste var ya hani o liste..

Hoşuma gidiyor işte..
                                "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X