Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dangal filmine gidenlere sabır diliyorum. İzlemeyin, izlettirmeyin. Hint sinemasından artık gına geldi.
    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gerilim filmlerinde favorim İspanyol sinemasıdır...

Çok iyiler, mekan ve karakter seçiminde çok başarılı olmalarının yanı sıra, İspanyolca'nın etkisi de bir hayli fazla gerilim filmlerinde.

Ama bu film, dediğin gibi vasat üstü filmler arasında gösterilebilir...
      Yetimhane, Pan'ın labirenti, Şeytanın Belkemiği şimdilik aklıma gelen, sık aralıklarla tekrar tekrar izlediğim filmler. Gerçekten çok farklı yapımlar amerikan sinemasına göre. Klasik ile modern korkuyu çok güzel harmanlıyorlar.

Bu akşam IT(O) filmini izledim. Stephen King hayranlarına Kara Kule saçmalığından sonra mükemmel gelecek. Sanki eski O filminin tek sorunu çekimlerdeki teknolojik yetersizlikmiş ve bütün o engeller aşılınca mükemmel bir yapım ortaya çıkmış gibi. Tavsiye ederim.

Yorum

• Beyler bu akşam için güzel bir aksiyon filmi önerir misiniz ?
        Doğal olarak belli başlı filmleri izledim. Az bilinen bir film önerebilir misiniz ?
        Hamiş

Yorum

• [MENTION=1796]Fatih Özkan[/MENTION] Hocam Eastern Promises'ı tavsiye ederim..
          "Happiness is only real when shared"

Alexander Supertramp

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Beyler bu akşam için güzel bir aksiyon filmi önerir misiniz ?
            Doğal olarak belli başlı filmleri izledim. Az bilinen bir film önerebilir misiniz ?
            Tabanca/Revolver (Yön: Guy Ritchie) , gerilim ve komedi de barındırıyor. İzlemediyseniz tavsiye olunur
            BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• İlk olarak Ecthelion tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              [MENTION=1796]Fatih Özkan[/MENTION] Hocam Eastern Promises'ı tavsiye ederim..

İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tabanca/Revolver (Yön: Guy Ritchie) , gerilim ve komedi de barındırıyor. İzlemediyseniz tavsiye olunur
              Teşekkür ederim arkadaşlar. İnşallah ikisini de izleyeceğim.
              Hamiş

Yorum

• Bıkmadınız şu Cekli Conili filmlerden arkadaş.

Yok mu Türk filmleri yeni, güzel?
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Önceki akşam Contratiempo'yu izlemek üzere kuruldum tvnin başına ki İspanyol gerilim/aksiyon/korku filmlerini sever ve başarılı bulurum ama ya oyunculuklardan ya da filmin kurgusundan olsagerek, sıkıldım ve kapattım. Normalde huyum değildir bir filmi yarıda bırakmak. Nasıl eziyet olduysa artık...
                  Dün izledim, ben beğendim.
                  Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dangal filmine gidenlere sabır diliyorum. İzlemeyin, izlettirmeyin. Hint sinemasından artık gına geldi.
                    Bayağı klişe dolu bi filmdi . İzledim
                    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Akıl Oyunları'nı beğenenlerin hoşuna gidecektir:

Sonsuzluk Teorisi

Kadrosunda Dev Patel, Jeremy Irons, Toby Jones gibi isimlerin yer aldığı film gerçekte yaşamış olan matematikçi Srinivasa Ramanujan Iyengar'ın hikayesini anlatıyor.
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Yeni Gizem-Gerilim türünde film önerisi olan yok mu ??
                        S.V.A.K.O
                        FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dangal filmine gidenlere sabır diliyorum. İzlemeyin, izlettirmeyin. Hint sinemasından artık gına geldi.
                          Bu kadar da lanet edilecek bir film değil bana kalırsa.
                          Sıkılmadan izlemiştim.
                          Hamiş

Yorum

• Circle, black mirror'dan bir bölüm gibi.

Life, tempolu hafif gerilimli uzay filmi.

Yorum

• Türkiye'nin gişe sayıları tutarlı, doğru, güvenilir tek açık kaynak Box Office sitesi! Filmlerin; gişe sayıları, seansları, fragmanları, foto galerileri, bilgileri.

Ben, Earl ve Ölen Kız

Cok iyi film.
                              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Cingöz Recai'ye gittim.Eğlenceli , sıkmayan ve şu anki filmler içinde gidilesi tek film.

Gidin , aileyle , arkadaşlarla falan izleyin ama beklentinizi aşırı yükseltmemekte fayda var.
                                En son -Samet tarafından düzenlendi; 15.10.2017, 01:25.
                                "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim