Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Temiz versiyonunun nete düşmesiyle beraber hemen izledim, çıktığı ilk günden beri izlemek için can attığım bir filmdi. Benden dokuz puan aldı, güreş sporunu sevmesem de hiç sıkılmadan izledim. İzleyin izlettirin, Aamir Khan'ın bu film için 35 kilo alması da ayrı bir takdir konusu.
    Bu filmi 480p izlemiştim abi ben de çıktığı an. 720'yi beklemek çok zaman alır diye sabırsızlanmıştım. Harika bir film gerçekten. Ben hikayedeki kızlarla da sosyal medya üzerinden kontakt kurdum hatta. Hint sinemasının tüm olayları belli bir temele veya olaya, eleştiriye dayandırmasını seviyorum. Bizde kuru kuruya aşk filmleri gidiyor anca. Aamir Khan da muazzam oyuncu.

==============================

Hrithik Roshan'ı pek sevmem, kötü bir imajı var bende. İlk defa bir filmini izledim. Kaabil muhteşem olmuş. Film arayanlara tavsiyemdir.
    Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
    Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: sinemayolu-sil-bastan-1.jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 32.6 KB 
Kimlik: 11210209

Jim Carreyin Truman Show gibi beyin yakan, sürpriz sonlu 2004 yapımı filmi daha önce izlemediğim için baya pişman oldum gerçekten acayip bir film kesinlikle öneririm.
      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
      Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
      Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• Gece gece uzun zamandır ertelediğim bir filmi izledim , aslında kitabı yaygın görülür , ama filmi underrated olmuş bence , 7.3 puan falan almıştı IMDB'de.

Filmimiz Fahrenheit 451.

Spoiler vermeden yazmaya çalışacağım
        Daha çok özet bilgi gibi olacak.

George Orwell'ı okuyanlar olmuştur aramızda mutlaka.
        1984 , Hayvan Çiftliği gibi kitapları mevcut.

Ütopya - distopya kavramları var bu noktada.Ütopya ulaşılmak istenen ideal toplum , distopya da bunun tam aksi baskıcı , totoliter rejimlerin olduğu toplum yapısı gibi diyebiliriz kısaca.
        1984 de en bilinir distopya örneklerinden birisidir aslında bu noktada birçok kişinin elinde görürsünüz kitap olarak.

Fahrenheit 451 de Ray Bradbury'nin yazdığı bir kitap , filmi de burdan uyarlanmış.Bir distopya.

Filmin baş karakteri Montag , sistemin veya devletin ne derseniz diyin uygun görmediği kitapları yakmakla görevli bir itfaiye eri ,aslında öyle bir grupta çalışıyor.Zamanla yaptığı işi ve kendisinin bulunduğu konumu sorguluyor 2 saatlik film süresince.

Aslında tam bu noktada bir sistem eleştirisi giriyor devreye.İnsanların belki de konuşmaktan sonra düşüncelerini en iyi biçimde ifade edebilmelerinin ve paylaşabilmelerinin en iyi yollarından birisi olan yazmanın , kitapların önünün kesildiği , dolaylı olarak insanların düşünmelerinin , hayal etmelerinin yasaklandığı , medya araçlarıyla sürekli etki altına alındığı , realist gözüken , ama aslında gösterilmek istenen gerçekliğin yansıtıldığı, totoliter bir toplum düzeni ve bunu sağlayan sisteme eleştiri var.

Bu durum gösterilirken de kullanılan dekorlar , mekan seçimleri çok başarılı olmuş.Bahsettiğim düzenin gösterilmesine katkıda bulunuyor bu başarılı seçimler.Belki de kitabı okuyup filmi izlesem gözümde çok daha da güzel canlanabilirdi kitabın detaylı betimlemeleriyle birleştiğinde.
        Hikaye akışı benzer mekanlarda geçmesine rağmen yönetmenin kullandığı farklı açıdan çekimler bence kaliteli olmuş ve sıkıcılıktan kurtartmış filmi.

Bunun haricinde diyaloglar güzeldi.Çünkü hikayede yan karakter fazla yok dolayısıyla ana karakterler arasında geçiyor konuşmalar genellikle.
        IMDB'de herhangi bir filmin sayfasına girdiğinizde Trivia,Quotes , Filming Locations , Did you know ? gibi bilgiler edinebilyorsunuz.
        Diyaloglar için -> http://www.imdb.com/title/tt0060390/...ref_=tt_trv_qu.

Özetle farklı bir film arayanlar , ufuk açsın biraz da diyenler için güzel bir film, kitabını da okumak lazım ,

Benim puanım 8/10.

Son not : Daha film başlarken değişik bir film olduğunu anlayacaksınız
        Ekli dosyalar
        En son -Samet tarafından düzenlendi; 31.05.2017, 03:29.
        "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• çok iyi film izlemeyenlere tavsiye özellikle marvel seviyorsanız kaçırmayın

En son Cemalettin Taşkın tarafından düzenlendi; 31.05.2017, 10:09.
          EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• Türkiye'de ne festival-sanat filmi çevrelerinin, ne de popüler kültür ve televizyonla yoğrulan gençlerin kıymetini bilemediği tek film budur diyebilirim;

-HACIVAT ve KARAGÖZ NEDEN ÖLDÜRÜLDÜ ?-

Anlatı muhteşem. Mekanlar, kostümler rengarenk. 13. yüzyıl Anadolu'su, istilası büyük oranda devam eden Moğol Beyler, imparatorluğun temellerinin atıldığı Bursa şehri, Ahi Teşkilatı ve bu belirsizlik ortamında "kazanan ata" oynamak isteyen adamlar. Araya katılan fantastik öğeler de hiç bozmuyor. Karagöz rolündeki Haluk Bilginer o saf yörük haliyle bence hayatının oyununu oynamış. ("Sizinküsü aluşverüş de bizümküsü niye hep verüş") Ayşen Gruda ve Güven Kıraç da çok iyi olduğu gibi, oyuncu olmayan Beyaz da o kadar usta oyuncu arasında hiç sırıtmıyor. Nilüfer Hatun rolündeki Ayşe Tolga da çok iyi. Sadece "yönetmenin sevgilisi" kontenjanından filme dahil olan Şebnem Dönmez biraz eksik kalmış.

Nerede yaşadıkları, hatta gerçekte olup olmadığı bile belli olmayan gölge oyunu efsanemizi kendi pencerelerinden harika yorumlamışlar.
            BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• The Invisible Guest
              Son zamanlarda izlediğim en iyi film
              Mükemmel bir ters köşe filmi. İspanyollar bu işi çözdüler artık şiddetle tavsiye ederim.
              Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                The Invisible Guest
                Mükemmel bir ters köşe filmi. İspanyollar bu işi çözdüler artık şiddetle tavsiye ederim.
                http://www.imdb.com/title/tt4857264/
                The Body - El Cuerpo

Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: elcuerpo-body-ceset.jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 49.0 KB 
Kimlik: 11210264

İzlemediyseniz onu da izlemenizi öneririm.

O da bir gizem filmi , İspanyol yapımı. Ters köşeler var.Benzediğini düşünüyorum.

Filmi listeye aldım bu arada teşekkürler..
                "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  The Body - El Cuerpo

[ATTACH=CONFIG]12985[/ATTACH]

İzlemediyseniz onu da izlemenizi öneririm.

O da bir gizem filmi , İspanyol yapımı. Ters köşeler var.Benzediğini düşünüyorum.

Filmi listeye aldım bu arada teşekkürler..
                  2 sene önce izlemiştim ama kurgu olarak diğeri daha hoşuma gitti şahsen iyi seyirler
                  Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    The Invisible Guest
                    http://www.imdb.com/title/tt4857264/
                    Dün gece izledim El Cuerpo gibi süper finali ile dehşet bir film olmuş Teşekkürler öneri için...

Bu tür başka filimler varsa kıyıda köşede kalmış önerirseniz çok sevinirim
                    S.V.A.K.O
                    FATİH TEKKE

Yorum

• Bir Sırp filmini izleyen oldu mu ?
                      S.V.A.K.O
                      FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bir Sırp filmini izleyen oldu mu ?
                        İzlemediysen hiç bulaşma
                        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İzlemediysen hiç bulaşma
                          Izlemedim Başkan da çok söylediler ondan sordum skandal ötesi diyorlar
                          S.V.A.K.O
                          FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Izlemedim Başkan da çok söylediler ondan sordum skandal ötesi diyorlar
                            Skandal olduğu konusunda haklılar. Kendine bu kötülüğü yapma sakın
                            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

Tamam başkan o zaman izlemiyorum sen öyle diyorsan sonunda oha diyeceğim film kalmadı izleye izleye arada burda da soruyorum zaten geçen arkadaş da bu filmi söyledi bende buraya sordum
                              S.V.A.K.O
                              FATİH TEKKE

Yorum

var mı son çıkanlardan beğendiğin bir film?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim