Hugh Jackman'ın 17 yıllık Wolverine efsanesi yarın Logan ile bitmiş olacak. Çok kanlı bir film bekliyorum bakalım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız
Daraltma
X
-
Benim gibi kedi hastası insanlar varsa A Street Cat Named Bob filmi tam kendilerine göre.
Uyuşturucu bağımlısı olan ve bundan kurtulmak isteyen bir kişinin hikayesi anlatılıyor. Evsiz ve sokaklarda müzik yaparak hayatta kalmaya çalışan bir kişi.
Bir sokak kedisiyle tanışınca hayatı birden değişmeye başlıyor.
Film gerçek bir hikayeyi anlatıyor hatta kedi kendisini oynuyor. Diğer elemanı filmin sonunda görüyoruz.
Film benim hoşuma gitti ama herkesin beğenmesi zor.
DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
hunt for the wilderpeople, benzer bir film sayılır.İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFaruk hocam buna benzer bir film önerin var mıdır?
Yorum
-
Aynı tarz değil ama vahşi doğaya özlem konusu anlamında "into the wild" i öneririm.İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFaruk hocam buna benzer bir film önerin var mıdır?Kusur değil, çare bulun.
Henry Ford
Yorum
-
Vizyondakilerden Logan ve Split.
Logan 8.8 kadar olmasa da iyi bir filmdi insanlar sanırım duygusal davranmış biraz puanlandırırken. Marvel'ın çoğu filmindeki gereksiz sululuk yok zaten x-men filmleri hep bi seviyede oluyor. Bu film ise yer yer dramaya kayan yönüyle izlenesiydi. Tavsiye ederim. Önceki filmlerle karakter bilgisi dışında öyle aman aman bir bağ yok.
The end of an era...
Split de daha durağan fakat iyi bir gerilim filmi. Kişilik bozukluğu olan hatta 23 kişilikli bir kişi 24. kişiliğini gündeme getirirken ki yaşadıklarını ve yaşattıklarını konu alan(standartlar dışında olduğunu düşünüyorum kişilikler arasındaki kurgu başarılıydı) bir film. Başrolu de x-men'deki prof. x'in gençliğini oynayan eleman o da gayet başarılıydı. Bunun da imdb'si 7.5. Tavsiye ederim.
Yorum
-
aksiyon ve komedi filmlerinden hoslandigim icin ve genellikle Türk filmlerini tercih ettigim icin son aylarda Dag 2, Calgi Cengi ve Recep Ivedik 5i izledim...
Dag 2 gercekten cok etkileyici bir filmdi oyuncularin film öncesinde askeri egitim almasi ve orjinal TSK silahlarinin kullanimi filme cok olumlu yansimis hemsehrimiz Ufuk Bayraktarida Milat dizisinden itibaren cok begendim icin özellikle gittim ve cok cok begendim
Calgi Cengi 1e bakmistim daha önce ve gercekten begenmistim zaten hayat stres dolu bare filmlerde biraz gülelim diye komedi filmleri siklikla tercih ediyorum ve Calgi Cengi 2yi pek begenmedim cok aceleye gelmis senaryo ve komik sahnelerde pek azdi
Recep Ivedik 5i begendim serinin 5inci filmi olmasina ragmen sürekli yeni bir senaryo yeni bir macera aramasi bu filmede bence olumlu yansimis her sahnesi komikti diyebilirim
Yorum
-
Tolga Çevik'in "Sen Benim Her Şeyimsin" filmini hiçbir beklenti olmadan seyrettim. Fakat konusu ve kurgusuyla oldukça beğendim. "Baba olmak" temasıyla Kemal Sunal'lı "Garip" filmini andırdı bana... Sürprizli!
Kendini kucağında bir bebekle bulan, bekar bir adamın hayatını anlatan hikayede, başrolleri Tolga Çevik, Cengiz Bozkurt ve Melis Birkan paylaşıyor. Filmin yönetmeni ise Tolga Örnek.
Ufuk Bayraktar'ın "Kümes" filmini seyrettim. Anne hassasiyetini ve kadere inancı iyi vurgulamış. Kadınlar arasındaki egemenlik mücadelesini de...İlk olarak OzcanHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaksiyon ve komedi filmlerinden hoslandigim icin ve genellikle Türk filmlerini tercih ettigim icin son aylarda Dag 2, Calgi Cengi ve Recep Ivedik 5i izledim...
Dag 2 gercekten cok etkileyici bir filmdi oyuncularin film öncesinde askeri egitim almasi ve orjinal TSK silahlarinin kullanimi filme cok olumlu yansimis hemsehrimiz Ufuk Bayraktarida Milat dizisinden itibaren cok begendim icin özellikle gittim ve cok cok begendim
Calgi Cengi 1e bakmistim daha önce ve gercekten begenmistim zaten hayat stres dolu bare filmlerde biraz gülelim diye komedi filmleri siklikla tercih ediyorum ve Calgi Cengi 2yi pek begenmedim cok aceleye gelmis senaryo ve komik sahnelerde pek azdi
Recep Ivedik 5i begendim serinin 5inci filmi olmasina ragmen sürekli yeni bir senaryo yeni bir macera aramasi bu filmede bence olumlu yansimis her sahnesi komikti diyebilirim
Filmin sonunda "Beni oyunculukla tanıştıran Zeki (Demirkubuz) Abi'ye teşekkürlerimle" notu da dikkat çekiciydi. Merak edip araştırdım; Ufuk, Cihangir'de garsonluk yaparken Zeki Hoca onu keşfetmiş.
*
Fırsat bulabilirsem Deli Aşk'ı seyretmek istiyorum. Genelde böyle geniş kadrolu iddialı filmler hep hüsran oldu.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 11.03.2017, 15:53.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Eskisi gibi yapamıyor artık biraz klişe olacak dediğim ama.. Ben komedi filmi izlemek istersem zaten yabancı izlemiyorun Türklerin yaptığı eski yapıtları tekrar izlemek daha cazip geliyor bana..İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Yine de G.O.R.A ve A.R.O.G göz önüne alındığında şansı hak ediyor ( yazerken bile canım çıktı )İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEskisi gibi yapamıyor artık biraz klişe olacak dediğim ama.. Ben komedi filmi izlemek istersem zaten yabancı izlemiyorun Türklerin yaptığı eski yapıtları tekrar izlemek daha cazip geliyor bana..
"We are here to preserve democracy , not to practice it."
Yorum
-
Kolay kolay Türk filmi beğenmem.(malesef)...İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolga Çevik'in "Sen Benim Her Şeyimsin" filmini hiçbir beklenti olmadan seyrettim. Fakat konusu ve kurgusuyla oldukça beğendim. "Baba olmak" temasıyla Kemal Sunal'lı "Garip" filmini andırdı bana... Sürprizli!
.
Ama 'Sen Benim Her şeyimsin' , dediğin gibi,belli bir beklentiye girmeden, gayet hoş film...
Filmeki en büyük sıkıntı, ters köşe son yapacağım diye kurgu hataları yapmaları...
Ama izlemeye değer...En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 19.03.2017, 20:28.Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
Death Note'un filmi geliyormuş yaza.
Netflix yapımıyla.Güzel girişimler yapıyor Netflix.
Dizisini yarım yamalak izlesem de çok popülerdi.
Kısaca hatırlatacak olursak Death Note(Ölüm Defteri)'ne ismi yazılan kişi hayatını kaybediyordu senaryo içinde , 37 bölümlük bir anime(2006) idi ve aynı zamanda dergide de yayımlanmış.
"We are here to preserve democracy , not to practice it."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum