Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Konuyla alakasz ama Star Wars icin bugün Almanyada gay olduklari yönünde birseyler duydum, eger öyleyse üzülürüm
    ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      StarWars çok abartılmıyor mu ya ? Bir tek ben mi böyle düşünüyorum
      toplam hikaye olarak abartilmiyor
      1001 gecenin, grimm kardeslerin modern versiyonu
      7. parca olmamis
      belki bu kez bings veya medigloryan gibi sacmaliklar yoktu ama resmen 4. bölümü kopyalamislar
      sonra disney official cannon u gecersiz olarak aciklamasina ragmen hikayeyi canonnona yaslamasi tam bir....

birde hemen filmin basinda kizin odasinda luke ´n pilot bebesi olusu
      seriyi bilenler luke n kizi oldugunu aninda anladi

harrison ford da 30 yil yalvarmisdi ölmek istiyorum diye, adami sonunda gercekden filmde rahmete erdirdiler
      oda lucas gibi sonunda sw "belasindan" kurtulmus oldu

disneyin marveli parcalama senaryosunun bir yenisi yasaniyor
      artik her yil 1-2 sw filmi cikartirlar
      inekde sagilacak süt kalmayana dek
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

.d.d güzeldi
        Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

• Bajrangi Bhaijaan gerçekten güzelmiş. Çok çok çok duygulandım. Hint sineması bize doğulu olduğumuzu gösteriyor. Yüzüme çarpıyor. Müziklerini çıkar adamlar bizden.

Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
          Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bajrangi Bhaijaan gerçekten güzelmiş. Çok çok çok duygulandım. Hint sineması bize doğulu olduğumuzu gösteriyor. Yüzüme çarpıyor. Müziklerini çıkar adamlar bizden.

Burada övüldükten sonra izledim o kadar beğenmedim. Taş gibi bir kalbim var galiba Hint filmlerinde klasik olan dans sahneleri bu filmde çok daha fazla abartılmıştı. Özellikle tavuk dansını izlerken ''Ne yapıyorum ben'' diye düşündüm Fena film değil ama öyle ağlayanları filan duyunca şaşırıyorum. Wall-E bile daha duygusal film bana göre Pakistan - Hindistan arasında olan gerginliği iyi anlatmışlar oradan yürümek istemişler kısacası. Bu duygusallık işlerini Kore'li kardeşlerimiz daha iyi beceriyor sanki bilemedim.
            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Ağladığım film yok galiba ama Hachiko filmini ilk çıktığı zaman izlerken gözüme toz kaçmış olabilir o kadar duygusuz değiliz
              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Burada övüldükten sonra izledim o kadar beğenmedim. Taş gibi bir kalbim var galiba Hint filmlerinde klasik olan dans sahneleri bu filmde çok daha fazla abartılmıştı. Özellikle tavuk dansını izlerken ''Ne yapıyorum ben'' diye düşündüm Fena film değil ama öyle ağlayanları filan duyunca şaşırıyorum. Wall-E bile daha duygusal film bana göre Pakistan - Hindistan arasında olan gerginliği iyi anlatmışlar oradan yürümek istemişler kısacası. Bu duygusallık işlerini Kore'li kardeşlerimiz daha iyi beceriyor sanki bilemedim.

Kardeşim gerçekten taş kalplisin. Şimdi o kız trenden inip kuzucuğu oradan çıkarttığında tren gitmesi sonucu kızın koşarak ağlaması beni bitirdi.

Kore Filmlerine gelirsek Erkek adam izlemez.
                Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.

Yorum

Kardeşim gerçekten taş kalplisin. Şimdi o kız trenden inip kuzucuğu oradan çıkarttığında tren gitmesi sonucu kızın koşarak ağlaması beni bitirdi.

Kore Filmlerine gelirsek Erkek adam izlemez.
                  Sen Heidi misin kızım kuzuların peşinden gidiyorsun? Yaşadığı yer benziyor zaten aklıma hemen Heidi geldi. Kore filmleri dediğim zaman hemen aklına o aşk filmleri gelmesin En azından tavuk dansı yapmıyorlar
                  DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                  ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

ülkede fazla sorun olduğu için masaj kaygılı filmler bollywood filmleri, dans ettiklerine bakma böyle olmasında sorun yok tabi ama zevk meselesi.tabi ki güzel filmler ama hiçbirinde ikinci kez izleme isteği uyanmadı bende. çok iyi film kriterim bu benim.bazı sahneler veya tüm film bir kez daha izleme isteği uyandırmalı.aralarında en beğendiğim black ve slumdog millionaire oldu.

mesela tarantino'nun filmlerini açıp tekrar izleyabilirm bazı sahnelerden hiç sıkılmayacağım büyük ihtimalle.

Yorum

Sen Heidi misin kızım kuzuların peşinden gidiyorsun? Yaşadığı yer benziyor zaten aklıma hemen Heidi geldi. Kore filmleri dediğim zaman hemen aklına o aşk filmleri gelmesin En azından tavuk dansı yapmıyorlar
                      Adamların kültürü o. Zaten eleştiri gelince adamlar biz Hindistan ve Pakistan için film yapıyoruz dediler Bende danslarından nefret ediyorum ama yapacak hiçbir şey yok. Varsa güzel bir Kore filmi önerde izleyim reis ?

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ülkede fazla sorun olduğu için masaj kaygılı filmler bollywood filmleri, dans ettiklerine bakma böyle olmasında sorun yok tabi ama zevk meselesi.tabi ki güzel filmler ama hiçbirinde ikinci kez izleme isteği uyanmadı bende. çok iyi film kriterim bu benim.bazı sahneler veya tüm film bir kez daha izleme isteği uyandırmalı.aralarında en beğendiğim black ve slumdog millionaire oldu.

mesela tarantino'nun filmlerini açıp tekrar izleyabilirm bazı sahnelerden hiç sıkılmayacağım büyük ihtimalle.
                        Tarantino'nun son filmi hiç güzel değil bana sorarsan, izledin mi bilmiyorum Lanetli Sekiz mi nedir

Yorum

Adamların kültürü o. Zaten eleştiri gelince adamlar biz Hindistan ve Pakistan için film yapıyoruz dediler Bende danslarından nefret ediyorum ama yapacak hiçbir şey yok. Varsa güzel bir Kore filmi önerde izleyim reis ?

Aklıma bunlar geldi şimdilik. Kültürlerine laf etmiyorum zaten Hint filmlerini severim ama galiba büyük beklentiyle izlediğim için pek etkilenmedim bilmiyorum.
                          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

Tarantino'nun son filmi hiç güzel değil bana sorarsan, izledin mi bilmiyorum Lanetli Sekiz mi nedir
                            izledim yine çok beğendim bir önceki filmden daha çok zevk aldım hatta.tiyatro gibiydi adeta.özellikle kapıyı kapatma mizanseni çok hoştu. dediğim gibi zevk meselesi.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Aynen Tarantino ve Nolan filmlerini çok seviyorum. Hint filmleri arasında tabiki iyi filmler var dediğin gibi mesela ben P.K. filmini çok beğendim bu sene. Herkesin tarzı farklı
                              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Şekerpare filmini yüz kere izlesem bıkmam.Şener Şen'in usta oyunculuğunu konuşturduğu müzikal komedi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim