Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• The Judge
    The Drop

Agir ilerleyen ama kaliteli filmler ...

Yorum

• İlk olarak Nihat Güneş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      The Judge
      The Drop

Agir ilerleyen ama kaliteli filmler ...
      Judgeyi bende bugün izledim.
      Cidden güzeldi

Yorum

• Ben de bugün Mindscape (Anna) ve Buried'i izledim. Mindscape gayet güzel film tavsiye ederim. Buried ise film baştan sona 1 mekanda ve 1 kişiyle geçiyor Fena değil ama sonu daha güzel olabilirdi. Dün Jack Reacher'i izledim o da çok iyi.
        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• başka film önerisi olan varmı..son zamanlarda kaliteli bir korku filmi bulamadım..
          En son Hakan Yeşilyurt tarafından düzenlendi; 04.01.2015, 23:54.

Yorum

• İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            başka film önerisi olan varmı..son zamanlarda kaliteli bir korku filmi bulamadım..

purge izledinmi
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              başka film önerisi olan varmı..son zamanlarda kaliteli bir korku filmi bulamadım..
              The Conjuring izledinmi?
              https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                purge izledinmi
                İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                The Conjuring izledinmi?
                ikisinide izlemedim.en kısa zamanda izleyecem

Yorum

• 2 guns

Yorum

• hobbit son bölümünü bugün izlemeye gidiyorum.bakalim nasil.1-2 pek begemediydim.
                    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Dün Will Smith'in Umudunu Kaybetme filmini izledim. Film güzel ama ben bu tarz filmleri sevmiyorum. İnsanların yaşadığı sıkıntıları izlemek hoşuma gitmiyor, onlarla beraber izlerken ben de üzülüyorum. Bir film için vakit harcayacaksam o film beni güldürsün, eğlendirsin istiyorum. Sanırım duygusal biri olmamdan dolayı böyle oluyor.

Yorum

• my way savaş filmi muhteşem

Yorum

• izlemek isteyenler için Aamir Khan'nın yeni filmi P.K. internete düştü..altyazı ve orjınal çekimde..

http://www.hintfilmizle.com/online-h...2014-izle.html

Yorum

• Unknown (Kimliksiz) filmini mutlaka izleyin, çok güzel. Üstelik filmin içinde Trabzonsporda var, dünyaca ünlü bir filmin içinde Ts mizin olması filmi daha izlenilebilir yapıyor

Yorum

• İlk olarak laudrup61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Unknown (Kimliksiz) filmini mutlaka izleyin, çok güzel. Üstelik filmin içinde Trabzonsporda var, dünyaca ünlü bir filmin içinde Ts mizin olması filmi daha izlenilebilir yapıyor

http://www.imdb.com/title/tt1401152/?ref_=nv_sr_1
                              sadece trabzonsporum oldugu icin aciyorum filmi
                              liam neesonda pek sevmem aslinda
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak laudrup61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Unknown (Kimliksiz) filmini mutlaka izleyin, çok güzel. Üstelik filmin içinde Trabzonsporda var, dünyaca ünlü bir filmin içinde Ts mizin olması filmi daha izlenilebilir yapıyor

http://www.imdb.com/title/tt1401152/?ref_=nv_sr_1
                                Filmdeki Trabzonspor bahsi nedir gençler? İzlemediğim için bilmiyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim