Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İzlenmeye değer bir film.Charlize theron döktürmüş,görsel efektler muhteşem puanım; 8.5
    Bihter neyi itiraf edecek firdevs hanım ?

2010-11 sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

8 dklık biz dizi 10-12 bölümden oluşuyor sanırım

mutlaka izlemeniz lazım...
      the confessiyon ismini yazmamışım

veer zaara'yı izledim abi bu nasıl bir filimdir nerden buldunuz çok güzeldi..

Yorum

• İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        the confessiyon ismini yazmamışım

veer zaara'yı izledim abi bu nasıl bir filimdir nerden buldunuz çok güzeldi..
        Ömer abi sağolsun o söylemişti

Rab Ne Bana Di Jodi filmi de çok güzeldi.

Yorum

• Diktatöre gitmeyi düşünüyorum arkadaşlarla yarın

1.30 dan sonra izleyin atletizm kısmını..
          "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• The Cabin In the Woods

Korku filmlerini eleştiriyor mu dalda mı geçiyor her neyse de ben beğenmedim bu filmi. 7.8 puanı görünce ve güvendiğim 1-2 yerde methini duyunca gittim ama hiç memnun kalmadım.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Hindistan,bollywood sevenlere gelsin kesin izlesin sevenler..

bide başka bir filmden müzik koyalım her türlü Hindistan reklamı yapılır

Shah Rukh ve Deepika dan güzel performans
              En son 61trabzonomer tarafından düzenlendi; 23.06.2012, 11:38.
              Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
              zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• şimdi 2 tane film indiriyorum bir tanesi 93 yapımı stalingrad diğer i 2010 yapımı the way back 2side rusyada geçiyor. stalingraın bir kısmını izlemiştim şimdi baştan izliyeceğim ama the way back kominist rusyadan kaçmaya çalışan bir grup tutsakın gerçek hayatından alıntılarla yapılmış bir filmmiş.

Yorum

• İki harika film izledim bugün:
                  Schindler's List ve Kick-Ass.

Schindler's List'in imdb'de puanı dikkatimi çekmişti ve birkaç gündür bu filme bakmayı düşünüyordum.
                  Öğlenleyin izleyiverdim, DVD'si de vardı zaten evde abim sağ olsun.
                  Fazlasıyla değdi, şimdiye kadar izlediğim en iyi filmlerdendi.
                  Siyah-beyaz'a alışmış olmadığımdan mıdır bilmiyorum da film boyunca Schindler'i (Liam Neeson) Real Madrid efsanesi Puskas'a benzettim.
                  Bir de siz bakın isterseniz benziyor mu diye.
                  Puskas , Schindler

Az önce de Kick-Ass'i izledim, konusunu çok beğendim, güldürdü. O filmi izlememi de abim tavsiye etti zaten.
                  YOU'LL NEVER WALK ALONE
                  OKlahoma City Thunder

Yorum

• haşimdi komedi diye bir film izledim yok böyle saçmalık.
                    küçük balık tuhaf göl diye saçma bişey izledim hiç bişe anlamadım

Yorum

• Son zamanlarda Michael Fassbender'ın oynamadığı film var mı yahu Gerçi severiz kendisini

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• The Amazing Spider Man'i hiç beğenmedim, fiyasko.

Yorum

• Son sayfalara baktım ama paylaşılmamış sanırım...

In Time

Imdb puanı: 6.5

Benim puanım: 7.5

Bence izlenmesi gereken bir film...

Yorum

• Osmanlı'nın İrlanda'ya (Drogheda) gönderdiği gemilerin hikâyesi filmleştiriliyor. Önümüzdeki Ekim ayında çekimlerine başlanacak filmin yönetmeni James Cameron.

Filmde Colin Farell var. O yüz şekli,tipiyle kesin bir Osmanlı'yı canlandıracaktır şimdiden söyleyeyim.Severim filmlerini izlemeyi

Kültür ve sanat haberleri, yeni çıkan sinema filmleri, sergi, fotoğrafçılık ipuçları ve tiyatro haberleri Habertürk Sanat sayfalarında.
                            En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 11.07.2012, 15:26.

Yorum

• En son Limitless'ı izlemiştim. Çok başarılı tavsiye ederim

7.3/10

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Osmanlı'nın İrlanda'ya (Drogheda) gönderdiği gemilerin hikâyesi filmleştiriliyor. Önümüzdeki Ekim ayında çekimlerine başlanacak filmin yönetmeni James Cameron.

Filmde Colin Farell var. O yüz şekli,tipiyle kesin bir Osmanlı'yı canlandıracaktır şimdiden söyleyeyim.Severim filmlerini izlemeyi

http://www.haberturk.com/kultur-sana...-osmanli-filmi
                                Yalnız bununla ilgili yabancı bir kaynağa rastlamadım. Ayrıca Cameron en son, önümüzdeki 9-10 yıl Avatar serisinden başka bir yapıma yönetmenlik veya yapımcılık yapmayacağını açıklamıştı.

Yabancı kaynak bulabilen var mı bu haber hakkında?
                                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim