Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Veer zaara yı indirdim müsait olduğum bir zamanda izleyeceğim

Yorum

• İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu film popüler çok çok iyi altyazısı var merak etme ,alt yazı olmayanı önermem zaten haa ben izlermiyim izlerim hintçe öğreniyorum filmlerden
      Xvid AC3 formatında indirdim ama uygun bir alt yazı bulamadım...
      Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Xvid AC3 formatında indirdim ama uygun bir alt yazı bulamadım...
        Veer Pratabh Singh (Shahrukh Khan) ve Zaara'nın ( Prety Zinta) aşk hikayesi anlatan bir yapım. büyük bir komploya düşürülen Veer, 22 yıl hapishanede

burdan indirebilirsin fatih.
        Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
        zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Tamamdır teşekkür ederim (:
          Hamiş

Yorum

• Bir sorum olacaktı.

Bem Red Cliff filmini indirdim. Onun iki serisi varmış. Boyutu baya büyük. Ama aksilik ki tek film haline getirmişler. Böyle olunca altyazısını da indiremiyorum BS Playerden. Bu konuda yardımcı olabilecek kimse var mı.

Yorum

• Buradan elindeki versiyona uygun olan altyazıyı indirebilirsin.

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bir sorum olacaktı.

Bem Red Cliff filmini indirdim. Onun iki serisi varmış. Boyutu baya büyük. Ama aksilik ki tek film haline getirmişler. Böyle olunca altyazısını da indiremiyorum BS Playerden. Bu konuda yardımcı olabilecek kimse var mı.
                ömerim film Chi bi xia: Jue zhan tian xia adıyla geçiyor ve tek cd lik altyazısıda sitelerde mevcud, frame sayısını verirsen kesin bir altyazı linkide atarım sana canımcım

Yorum

• Don ve Don 2

Shah Rukh Khan döktürüyor tabi hindistanın angelina jolie si de öle kesin izleyin.aksiyon

Yorum

• Üniversitede English Clup kurduk ve sinema başkanı oldum
                    Her hafta 1 film ben seçeceğim ve sinema salonunda izleyeceğiz
                    Güzel bir film önerin ya No Country No Old Men düşünüyorum ama sizlerde önerin
                    Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Üniversitede English Clup kurduk ve sinema başkanı oldum
                      Her hafta 1 film ben seçeceğim ve sinema salonunda izleyeceğiz
                      Güzel bir film önerin ya No Country No Old Men düşünüyorum ama sizlerde önerin
                      kardeş bu iş tehlikeli bir iş ya

bizim arkadaşda uğraşıyordu böyle işlerle ,bir sefer gidiyim dedim gitmez olaydım, öle iğrenç filmler izletiyorlar anlatamam yani o derece neymiş efendi burda insanın doğaya bakış açısı şöyleymiş,ruh hali böyleymiş ,saçma saçma şeyler hiç unutmam filmde bir sahne abartmıyorum 10 dk adamın yürüyüşünü izledik arkadan ,artık kadrajdan çıktı adam hala değişmiyor sahne, adamın iç dünyasındaki yanlızlık falan filan , hiç sevmem böyle entel dantel konuşanlarıda yaşayanlarıda ..

Yorum

• Son Vurgun'u izledim bugün, tavsiye edebilirim..

Yorum

• Jodhaa Akbar'ı izledim dün akşam. Ömer usta eyvAllah ya. Süper filmmiş.

Yorum

• En iyi yabancı film Oscar'ını alan Jodaeiye Nader az Simin'i izledim. Bana öyle ahım şahım gelmedi. Hele IMDb'de Top 250'ye girecek kadar asla.

7 puanlık, sıradan bir aile dramı. Oscar'ı niye aldığını az çok tahmin edebiliyorum ama IMDb'de bu puanı nasıl aldığını anlamıyorum.
                            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Jodhaa Akbar'ı izledim dün akşam. Ömer usta eyvAllah ya. Süper filmmiş.
                              ömerim neler var daha bir bilsen,40 ı geçti izlediğim filmler ve bunlardan sadece 3 tanesini sildim ,sen hesap et

Yorum

• İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ömerim neler var daha bir bilsen,40 ı geçti izlediğim filmler ve bunlardan sadece 3 tanesini sildim ,sen hesap et
                                Aynen ya silemiyorum da bu filmleri

Önerdiğin filmleri indirdim.Yeni öneriler bekliyorum şöyle güzellerinden abi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim