Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fanaa (2006)

İmdb puanı : 6.8

Üst üste 2 kere izledim filmi. Hint filimleri aşırı derecede ilgimi çekiyor ve beğeniyorum. Başları aşk filmi gibi. Tavsiye ederim. Sonu iyi bitmiyor ama olsun film izlenmeye değer şarkılar harika

Yorum

• Yongseoneun Eupda – No Mercy +16

Hani her uzakdoğu intikam filmini oldboy ile karşılaştırırlar ya, o klişeye düşmek istemezdik ama biz de düştük; en az Oldboy kadar çarpıcı ve etkileyici bir film Yongseoneun Eupda. Sürpriz bir son ve mideye inen büyük bir yumruk *

Konu: Eski bir dava yüzünden cinayetler işlenmektedir, Savcı ise bu cinayetleri araştırırken beklenmedik bir olayın içinde bulur kendini, bundan sonrası onun için çok zordur…

* Mideye inen yumruk diyor ya, aynen de öyle.. Kusursuz...

Filmden bir replik;

" Ölmekten daha zor ne biliyor musun ? Affetmek... Çünkü affetsen bile acının bıraktığı izler kolay kolay geçmez.. "
      “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• Ghajini (2008)

6.8/10

Zaman kaybı american filmleri izleyeceğime bin kere böyle filmler izlerim daha iyi. Hint filmleri çok ilgimi çekiyor. Hiçte fena değiller. Benim puanım 7.5 . İzlemeye değer bir film. 3 saat ama güzel. Aamir Khan zaten Boolywood un kralı

3 idiots ve Fanaa dan sonra müzikleri hoşuma gitmesede güzel bir aksiyon ve aşk filmi

Yorum

• Yorum

• 3 idiots'u tekrar izledim. İnsan duygulanıyor ya. Çok süper bir film. İzlemeyenler çok şey kaçırmıştır benden demesi.

Özellikle meslek seçiminde zorlanan kardeşlerim mutlaka izlesinler.

Yorum

• Bu başlığa hiç takılmadım ama güzelmiş. Bende en son izlediğim birkaç filmle ilgili yorum yapayım kısaca...

Drive: (10/5.5)Türkiye'de vizyona girmedi sanırım. Bazı yerleri fazlasıyla Transporter'ı anımsattı. Ama onun kadar tempolu bir film beklemeyin. Gerçekçi ama anlatımı sıkıcı bir film...

Ghost Protocol: (10/6.5) Yukarıdaki yorumun tam tersini yapıcam... Aksiyon sahneleri bol ve doyurucu... Ama olay kurgusu ve diyaloglar fazla yapmacık ve havalı. Amerikan tarzı diyelim Bazı yerlerde mantık hataları var ama takılmamak gerek eğlencelik bir film olmuş. Bir ara temposu düşer gibi oluyor ama izlerken sıkılmazsınız.

The Mist: Stephen King uyarlaması bir film. Sürükleyici... İlk 5 dakikasından sonra kaptırıyosunuz sonuna kadar öyle gidiyor. Korku filmlerinin klişelerini barındıran bir film. Spoiler vermek gibi olmasın ama baştan sona klişe değil bunu da not düşeyim. Bir iki sahnesi onu vasat olmaktan çıkartıyor. Onları buraya yazmıycam tabiki (10/7)

The Mist adında birden fazla film var galiba benim söylediğim 2007 yapımı olan.
              - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                3 idiots'u tekrar izledim. İnsan duygulanıyor ya. Çok süper bir film. İzlemeyenler çok şey kaçırmıştır benden demesi.

Özellikle meslek seçiminde zorlanan kardeşlerim mutlaka izlesinler.
                Cok sagol Renkdas sayende cok güzel bir film seyrettim. Gercekten mükemmel bir filmdi
                "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Cok sagol Renkdas sayende cok güzel bir film seyrettim. Gercekten mükemmel bir filmdi
                  Ne demek renkdaş

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ne demek renkdaş
                    Benim sansima daha yeni almanca senkronize etmisler yani altyazisiz izleyebildim
                    "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Benim sansima daha yeni almanca senkronize etmisler yani altyazisiz izleyebildim
                      İyiymiş

Aamir Khan'ın filmlerini fırsat buldukça izlemek istiyorum. Sıradaki film Rang de Basanti bakalım o nasıl çıkacak

Yorum

• Bir Zamanlar Anadolu'da filminin özeti, yorumları, oyuncuları ve seansları hakkında bilgilere ulaşmak, film fragmanını izlemek için tıklayın!

İzleyen var mı?

Yorum

• Rang de Basanti'yi izledim biraz önce. Fazla düşünmeye gerek yok Aamir Khan mı direk izleyin abi. İzledikçe anlıyorum bu herifi ya

Yorum

• Öğretmenin eğitimde ne derece önemli olduğunu anlatan bir film.

Yorum

• Arkadaşlar zamanında Samanyolu Tv'de yayınlanan bir film vardı.

Pitbull ve maymunu dövüştürüyorlardı. Köpeğin adı Jack'ti sanırım. Maymun da habeş maymunu diyorlardı sanırım öyle bir şey olsa gerek.

Hatırlayan var mıdır?
                              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• karanlıklar ülkesi - uyanış

diye bir filme gittim klasik vampir geyiği yapmışlar 3 boyut muhabbetide tamamen laf. harcadığım zamana yazık. 4/10

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim