Katılıyorum. 127 Hours'u ben de izlediğimde beğenmemiştim. Oscar töreninde Black Swan'ın alabildiği kadar ödül almasını diliyorum. Her şeyi ile harika bir film.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız
Daraltma
X
-
İşte kategoriler ve kazananlar:En İyi Film: The King's Speech

En İyi Yönetmen: Tom Hooper (The King's Speech)

En İyi Erkek Oyuncu: Colin Firth (The King's Speech)

En İyi Kadın Oyuncu: Natalie Portman (Black Swan)

En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Christian Bale (The Fighter)

En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: Melissa Leo (The Fighter)

En İyi Uyarlama Senaryo: Aaron Sorkin (The Social Network)

En İyi Orijinal Senaryo: David Seidler (The King's Speech)

En İyi Yabancı Film: In a Better World (Danimarka)
Yorum
-
En İyi Yabancı Film: In a Better World (Danimarka)
En İyi Görüntü Yönetimi: Inception - Wally Pfister

En İyi Sanat Yönetmeni: Alice in Wonderland - Robert Stromberg, Karen O'Hara

En İyi Animasyon: Toy Story 3

En İyi Belgesel: Inside Job

En İyi Animasyon (Kısa Metraj): The Lost Thing

En İyi Belgesel (Kısa): Strangers No More

Yorum
-
En İyi Kısa Film: God of Love
En İyi Müzik: The Social Network, Trent Reznor ve Atticus Ross

En İyi Şarkı: Randy Newman, If I Rise - 127 Hours

En İyi Görsel Efekt: Inception, Paul Franklin, Chris Corbould, Andrew Lockley ve Peter Bebb

En İyi Kurgu The Social Network - Angus Wall ve Kirk Baxter

En İyi Ses Miksajı: Inception, Lora Hirschberg, Gary A. Rizzo ve Ed Novick

En İyi Ses Montajı: Inception, Richard King

En İyi Makyaj: The Wolfman, Rick Baker ve Dave Elsey

En İyi Kostüm: Alice in Wonderland, Colleen Atwood
Yorum
-
Hiç sürpriz olmamış anlaşılan.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
The King's Speech'i izlemedim ama Inception gibi bir film en iyi film ödülünü almalıydı. En iyi yönetmen dalında Inception ile Nolan'ın aday dahi olamayışı tam komedi bana göre.
The Social Network'u izledim. Oradaki müziklerin Hans Zimmer imzalı Inception'daki kadar kaliteli olmadığı da aşikar.En son Oruç tarafından düzenlendi; 28.02.2011, 16:32.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Aşk Tesadüfleri Sever......
Aşk tesadüfleri sever kader ayrılıkları............
Bazen birini düşünürüz. Hayatımızda derin izler bırakan birini. Ya da düşünmeyiz hiç bir neden yokken rüyamızda görürüz. Sonra telefonunuz çalar... O dur arayan. Ya da dışarı çıkarsınız köşeyi dönünce aniden karşınıza çıkar. Sizce bu tesadüfmüdür ? Hepimizin başına gelmiştir bu durum..
Film böyle bir tesadüfler zincirinin hayatımızı nasıl etkilediğiyle başlıyor. Filmdeki her bir karakter yaşamımızdan izler taşıyor gibi. Hele geçmişe dönülen sahneler benim çocukluğumun birebir kopyası gibi. Geçmişe sık sık yolculuk yaptırıyor olayların geçmişle bağlantısını geleceğe taşıyor.
Genç yaşta babası ailesini terkeden bir kız , kalp hastalığı yüzünden ideallerini gerçekleştiremeyen yakışıklı bir genç. Daha doğumda başlayan kaderleri çocuğun babasının kızın hayatını bilmeden kurtarmasıyla başlıyor....
Çocukluk aşkı olarak başlayan bu masum sevda kın dedesinin ölmesiyle son buluyor ve aradan yıllar geçip tesadüf sonucu karşılaşmalarıyla yeniden başlıyor. Aslında daha önce defalarca karşılşamışlardır. Aynı şehirlerdedir çünkü... Aynı yerlere gitmektedirler. Ama kader onları gelmeleri yere getirmemiştir henüz....
Filmin konusu kısaca böyle ama aşkın içindeki mizahı ince biçimde işlemesiyle , bütün karakterlerin rollerini mükemmele yakın oynamalarıyla ( filmin sonunda annenin ağlama sahnesi mesela) çok güzel ve etkileyici bir film olmuş....
Birde şu varki filmin hazin sonunu asla tahmin edemiyorsunuz. Tam böyle oldu derken başka bir olayla karşılaşıyorsunuz. Düşündüğünüz tam aksi bir sonu var filmin.....
Filmin başındaki olayın bir rövanşı gibi sonuda......
Sonuç olarak güzel etkileyici bir filmdi......En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 01.03.2011, 11:05.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Benden film konusunda hayır yok. How I Met Your Mother'ı baştan sona izlemekle meşgulüm bu aralar. 2 Sezon kaldı, biter bitmez Oscar filmlerine yönelmeyi düşünüyorum. Özellikle True Grit'i çok merak ediyorumİlk olarak Erkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelim, soner/cihan abi nerdesiniz ?
Bir tek ben mi bakiyorum oscar'lara 
Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
Siyah kuğu ve Zoraki Kral'ı izlemek istiyorum, sinemadan gitmeden.
Geçen gün okulda arkadaşlarla, Social Network izledik. Sevmem aslında böyle filmleri, kendimde Facebook kullanmıyorum mesela ama ilginç geldi hikayesi. Filmde çok güzel, etkileyici replikler vardı. İzlemeyi düşünen varsa, '' zaman kaybı olmaz,hoşlanırsınız '' diyelim
'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
True Grit, guzel bir film ama oyle cok akilda kalacak bir film degil bastan soyliyim.İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenden film konusunda hayır yok. How I Met Your Mother'ı baştan sona izlemekle meşgulüm bu aralar. 2 Sezon kaldı, biter bitmez Oscar filmlerine yönelmeyi düşünüyorum. Özellikle True Grit'i çok merak ediyorum
Guzel sahneler var, oyunculuk ta iyi, ama clichelerle dolu, filmin gidisatindan belli oluyor nasil bitecegi : ).
The kids are all right filmi de izlenilesi bir film, degisik. Escinsel bir ailenin yasamini anlatiyor, cocuklar biologik babalarini tanimasiyla hayatlari degisiyor vs vs.Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
-
Siyah Kuğu vakit kaybı. 1,5 saatini benim gibi boş yere harcamaİlk olarak mda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiyah kuğu ve Zoraki Kral'ı izlemek istiyorum, sinemadan gitmeden.
Geçen gün okulda arkadaşlarla, Social Network izledik. Sevmem aslında böyle filmleri, kendimde Facebook kullanmıyorum mesela ama ilginç geldi hikayesi. Filmde çok güzel, etkileyici replikler vardı. İzlemeyi düşünen varsa, '' zaman kaybı olmaz,hoşlanırsınız '' diyelim
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum