Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Soul Kitchen
    Son dönemlerde izlediğim en sağlam komedilerden. Bir lokonta sahibinin Şang-Hay'a gitmek istemesi ve dükkanı devretmek istemesini konu alıyor. Çok hoş esprileri var, çok hoş oyunculukları var. Ara sıra biraz klişeye kaçsa da izlenir, gülünür.
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Türk sinemasından, Trabzonlu oyuncu Ufuk Bayraktar'ın(Ezel) başrolünü oynadığı Zeki Demirkubuz'un Kader isimli filmini kesinlikle tavsiye ederim.Genelde 8 puan üstü hemen her filmi izlemişimdir,ancak Oldboy'u dün seyretme fırsatım oldu, olmaz olaydı Hakikaten müthiş bir kurgu ve şok edici bir final.İzlemeyen kalmamıştır ama yinede seyretmeyen varsa mutlaka seyretmeli.

Yorum

• Az önce Robin Hood'u izledim. Genelde pek bu tarz filmleri sevmem ama bunu beğendim. Ha çok iyi bir film değildi ama izlerken sıkılmadım açıkçası. Güzel film, iyi sahneler var, bir kaç yerde sağlam diyaloglar var. İzlenesi bir film bence.
        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Social Network'u izledim, facebook'un hikayesini anlatiyor. Mark zuckerberg nekadar adi bir herifmis yahu...
          Saldırın Seferoğulları
          Bordo Mavi . Net

Yorum

• White Men Can't Jump (1992)

http://www.imdb.com/title/tt0105812/ (6.4/10)

Basketbol severlerin hoşuna gidebilecek bi film . Tavsiye ederim
            En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 11.12.2010, 12:29.

Yorum

• İlk olarak Erdem Keser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Türk sinemasından, Trabzonlu oyuncu Ufuk Bayraktar'ın(Ezel) başrolünü oynadığı Zeki Demirkubuz'un Kader isimli filmini kesinlikle tavsiye ederim.
              Masumiyet'teki Bekir(Haluk Bilginer)'in geçmişini anlatıyormuş Kader. İzlemek lâzım

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Role Models

Satış temsilciliği yapan Dany ve Wheeler, bir enerji içeceği firmasının kamyonunu tahrip eder Tutuklanmalarının ardından mahkeme onlara iki seçenek sunacaktır: Hapis ya da eğitim programında 150 saat geçirmek. Çocuklarla geçirilen birinci günün ardından hapiste yatmanın daha iyi bir fikir olduğunu düşünmeye başlayacaklardır.

Disaster Movie'dan sonra izlediğim en iğrenç komedi filmi, konusu bile saçma.

Yorum

• Despicable Me

Pixar'in yaptigi bir 3D animasyonun bile kötü ciktigini görmedim. Bu da en iyisi olmasa bile, cokca güldüren, zaman zaman da hüzünlendiren , basarili bir senaryoya sahip seyredilmesi gereken bir animasyon. Türkce adi "Cilgin Hirsiz"
                  En son seyyah61 tarafından düzenlendi; 11.12.2010, 17:07.
                  "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                  "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                  Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• Bugün arkadaşlarla Av Mevsimi'ne gittik . Kesinlikle boş bir film değil tavsiye ederim . Tek kötü yanı olay gidişatırnı , sonda ne olduğunu az çok tahmin edebilmeniz

Yorum

• Harry Potter En son filmine gittim eğer benim gibi önceki serileri bilmiyosanız bazı şeyler havada kalıcaktır bence gitmeyin..

Memlekette Demokrasi Var --- Kesinlikle ve kesinlikle bomboş bir film olmuş kesinlikle tavsiye etmem..

Av Mevsimi -- Harika bir filmdi kesinlikle öneririm.
                      Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Ladri di biciclette (Bisiklet Hırsızları) 1948

Maç dönüşü feribottayken televizyonda yayınlandığını görünce aklıma tavsiye etmek geldi.

Savaş sonrası Roma, insanlar yokluk ve sefalet içinde. Varolma mücadelesi veren ve bulduğu işte çalışabilmesi için gerekli olan bisikleti alabilmek uğruna eşyalarını satan sıradan fakir bir işçinin ilk iş gününde çalınan bisikletini bulabilmek için 10 yaşındaki oğluyla verdiği mücadele. Yönetmen De Sica, filmde profesyonel oyuncular yerine amatör oyuncular kullanmıştır.

Yorum

• harika filmdir..

cyzio üstadın fotodan film tanıma başlığına girerek sorduğu tek film olma özelliğini de taşır aynı zamanda
                          "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu nasıl bir filmdir arkadaş? The Godfather'a bin basar.

9/10
                            The Godfather ile yarışamaz bu film aslında bana sorarsan hiçbir film yarışamaz.Ama Joe Pesci çok yakışıyor mafya rollerine o ayrı.
                            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Spy Game

Daha önce neden izlemediğimi sordum kendi kendime
                              Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                              Real Madrid
                              Manchester United
                              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Turist

Angelina Jolie ve J.Depp'in başrollerini paylaştığı sıradan yabancı yapımlardan biri.Zamanınız ve paranız çoksa izleyebilirsiniz.
                                Bordomavi.net

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim