Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Shutter Island-Zindan Adası. Şimdi geldim, o heyacanla yazmak istemiyorum ama sadece şunu diyim, özellikle ikinci yarısıyla güzel bir film. Kafa karıştırıcı. 10 üzerinden 8. Sakin bir gününüzde izleyin, film boyu dikkatli izlemeniz gerekiyor.
    ben okadar begenmedim acikcasi. tabi giderken büyük beklenti icerisinde gittim onunda etkisi vardi gerci.

bazi ara konular uzun sürdü. tuhaf sessiz sedasiz bir filmdi. ama dedigin gibi son kismina dogru güzellesti. kafa karistirici ve güzel bir sondu.

kisacasi filmin girisi fena degil, ortalari sikici, sonu güzeldi...

Yorum

• Anadolu'nun kayıp şarkıları filmine giden varmı bende gidecem nasıldır acaba ? Bir de Oldboy'u izlemeyen kalmasın diyorum filmden bir replik Gülün ve dünya sizinle gülsün ağlayın ama yanlız başınıza ağlayın filmin sonlarında çok şaşıracaksınız film çok iyi kurgulanmış , Otomatik Portakal filminide izlemenizi tavsiye ediyorum filmin ilk başları çok etkileyici şiddet unsurunun yanında Alex'in o bakışı ve müziği içinizde tuhaf bir şey bırakıyor . Dün gece de Leon'unu 2.kez izledim yorum yapmıyorum bu filmi izlemeyen kalmasın Hele o Leon'un öldürüşünden filmin sonuna kadar bölümü 3 kez izledim o müzik alıp götürüyor

Arşivinizde olması gereken film işte Leon filminin sonunda beni duygulandıran müziği ve görüntüler

En son OYılmaz tarafından düzenlendi; 15.03.2010, 13:13.
      Kazimişi gzas vorert

Yorum

• Taxi Driver

Hiç birşey anlamadım filmden. Ne anlatmaya çalışıyordu?
        www.twitter.com/SDanismaz
        Gugudali..
        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• eyvah eyvahı izledim, izleyenler çok güzel diyorlardı ama beklediğim gibi bulmadım.filmin başındaki sahneyi görünce heyecanlandım gerisi gelir diye ama malesef.bence köydeki maceralar daha ilgi çekici olabilirdi.

Yorum

• Eyvah Eyvah son senelerde izledigim komik filmlerden bitanesiydi.. sonu biraz dandik bitti okadar. Hos vakit gecirilebilecek bir film
            Saldırın Seferoğulları
            Bordo Mavi . Net

Yorum

• Eyvah Eyvah'ı ben de başarılı bulanlardanım.
              Eğlenceli, güzel bir filmdi. Harcadığım zamana değdi yani.

Bugün de Yüreğine Sor'u izledim.
              Finali biraz zorlama gelse de, duygusal ve güzel bir filmdi. Mesajı da yerindeydi kanımca.
              Tuba Büyüküstün çok güzel kadın. Yalnız aksan yapamıyor. şimdiki dizisinde de öyle, bu filmde de öyleydi.
              Onun dışında çok fazla sırıtan yoktu. İster istemez eksikleri çok ağız konusunda ama daha fazlasını alabilmek için de tümden bizim oralıların oynaması lazım.
              o yeşillikleri görmek, müzikleri dinlemek bile yeterli geldi doğrusu.

Yorum

• Cihan abiye ne hal oldu yahu

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Taxi Driver

Hiç birşey anlamadım filmden. Ne anlatmaya çalışıyordu?
                  Bir taksi şoförünün ruh halini anlatıyor. Psikolojik bir film. Benim çok hoşuma gitmişti.

Dün A Serious Man filmini izledim, sıkıldım, daraldım ama sona getirdim. Yahudi bir ailenin hikayesini anlatıyordu. Oldukça sıkıcı.
                  Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                  (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Zindan Adası kesinlikle izleyin Leonardo DiCaprio başrolde.Dram,gerilim,gizem türünde sürükleyici bir film.Dikkatle izleyin ama
                    facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Zindan Adası'nı bu akşam izleyecem oldukça iyi yorumlar var bu film için.

Geçen Konak filmini izledim Türk yapımı korku filmi, ben daha çok güldüm, çok başarılı değil.

İzlediğim diğer filmi ise çok beğendim. An Education (Aşk Dersi), 1960'lı yıllarda geçen filmde 16 yaşındaki bir kızın 30 küsür yaşındaki bir adama aşık olmasıyla okulu ve geleceğini tehlikeye atması ve sonrasında yaşadığı büyük hayal kırıklığını anlatıyor. Genç kızlarımıza ve olgun yaştaki irkeklere ders niteliğinde bir film olmuş. Aşk herşey demek değil maalesef.
                      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Veda, beklediğimden iyi buldum. Salih Bozok'u oynayan Serhat Mustafa Kılıç'ın performansı çok iyiydi. Atatürk'ün çocukluğunu canlandıran oyuncular çok zayıf kaldı, sırıttılar. Atatürk'ün hayatını nasıl ve ne derece başarılı aktardı bu film bilmem, ahkam kesmeyeyim şimdi. Bazı sahneler gerçekten güzeldi.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Twelve Monkeys
                          1997 yılında bir virüsün yardımıyla 5 milyar insan ölür. Bir grup insan yeraltına çekilerek hayatta kalmayı başarır. Zaman makinesi geliştirip virüsün nedenini araştırmaya kalkarlar. James Cole (Bruce Willis) adlı mahkumu gönderirler 1990'a. Cole tutuklanır ve tımarhaneye yatırılır. Burda Jeffrey Goines'la (Brad Pitt) tanışır. Karmaşık olaylar başlar.

Özellikle Brad Pitt'e değinmek lazım. Bu adama yakışıyor bu tip psikopat roller 1995'te ilk Tyler Durden sinyallerini vermiş. Tımarhane sahnelerinde düzene verdiği ayarlar harika.

Filmde zaman çizgisi çok akıllıca kullanılmış. Akıllıcadan kastım favori teorim. Ada yok olmadan önceki Lost gibi, geçmişe etki edilemiyor. Whatever happened, happened
                          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Eywah Eywah Çooookk Komik

Zindan Adasını Ben Hiç Sevmedim
                            ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                            Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• az önce yüreğine sor filmini izledim sıcağı sıcağına yorumumu yapayım.film güzel olmuş ben beğendim keşke biraz daha tulum horon olsaydı.izlemenizi tavsiye ederim.

Yorum

• Pan's Labyrinth
                                Muhteşem. Ağzım açık kaldı. Gerçek ve Hayalin bu kadar iç içe olduğu bir film nasıl bu kadar mükemmel olur... Büyükler için masal... Kesinlikle izlenmeli.

Spoiler içerir:
                                Filmin oldukça başlarında verilen bir mesaj var. Ofelia doğmamış kardeşine masal anlatır. İnsanları ölümsüz yapan bir gülden bahseder. Gül bir dağın tepesinde ve dağ zehirli dikenlerle doludur. Kimse gülün vaad ettiği ölümsüzlüğü düşünmez. Herkes dikenlere ve güle ulaşmanın imkansızlığına odaklanmıştır. Başta harika bir mesaj sandım bunu. Sonra Karl Marx'ın bir sözünden araklandığını anladım

Bilime giden rahat bir yol yoktur ve ancak onun sarp patikaların yorucu dikliğinden korkmayanlar onun ışıltılı doruklarına varma şansına sahip olabilirler.
                                Olanların Ofelia'nın hayal dünyasında mı, yoksa gerçekte mi olduğu belli olmuyor. Örneğin Ofelia Pan'la konuşurken, yüzbaşı Pan'ı görmüyor. Ama diğer yandan labirintte çıkmaz yollar Ofelia'ya açılıyor, yüzbaşına açılmıyor. Ve bence bu filme harika bir hava katıyor. Gerçek dünyadan kopup masalın içinde buluyorsunuz kendinizi.

Yüzbaşının son isteğinin yerine getirilmeyişine de hayran kaldım. Del Toro harika bir mesaj veriyor bence.

- Oğluma babasının ölüm saatini söyleyin.
                                - Hayır. Adını bile bilmeyecek.
                                En son Mayls tarafından düzenlendi; 20.03.2010, 11:38.
                                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim