Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• -Paranormal Activity

Milyon dolarlık filmlerin bırakamayacağı etkiyi bırakan bir film.Sinema salonunda seyredenlerin tepkileriyle evde -hatta kulaklıkla- seyredenlerin tepkileri arasında bariz farklılıklar var.Tavsiyem kesinlikle dvdsini alıp evde seyredin.Korku filmlerini genelde saçma bulmuşumdur, gerilimlerden de bir kaç tanesi dışında hazetmem.Ama film gerçekten geriyor ve sıkmıyor.Enazından sonuna kadar sıkılmadan -biraz da tırsarak- bekledim ve finali şaşırttı.
    Evde tek başına, 5+1 ile hatta kulaklık ile seyredin.Helalinden 6 puan verdim kendisine.
    En son Erdem Keser tarafından düzenlendi; 09.02.2010, 01:21.

Yorum

• Hot Fuzz

Senaryo gayet güzeldi..Biraz Guy Ritchie havası sezdim izlerken..Güzeldi.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Lost Highway'i cesaret edip sonunda izledim. Saçlarım uzayınca David Lynch'e benziyor, seviyorum bu adamı . O nasıl hayalgücü-bilinçaltıdır.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Guy Ritchie'nin tarzı Tarantino'nunkine çok benzer. Bunların bütün filmlerini izleyin.
          RocknRolla'da Ritchie'nin Tarantino'dan epeyi etkilendiği belli oluyor zaten. Kill Bill'deki gibi RocknRolla'da da manga sahneleri var
          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• 2012'yi izledim..
            ABD vatandaşı olsam filmi çok beğenirdim ve tüylerim diken diken olurdu herhalde..
            Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• RONİN-1998 çok eski bir film olmasına ragmen canım sıkıldıkça izlerim bu filmi (MATRİX'i unutmayayım sonra kızar )

müthiş araba kovalama sahneleri filmde ön plana çıkıyor..

ayrıca oyuncu kaliteside süper --robert de niro, jean reno, sean bean ve natascha mcelhone--

filmde ki bir diyaloğu hiç unutmam '' silah almaya geldiğimiz silahsız oldugumuz anlamına gelmez '' sonrasında tabiki silahlar patlar

Yorum

• Ronin'deki araba takip sahneleri gerçekten müthiş. Ejder Kapanı'nda da o ekip çalışacak dediklerinde çok ümitlenmiştim aam sonuç sıfırdı o filmde. Audi A8 abimin rüyalarındaydı o zaman, izlerken durmadan arabadan bahsederdi

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Bu gece saat 2.30 civarıydı canım sıkıldı Dövüş Kulübü'nü 2.kez izledim ilk kez 5 yıl önce izlemiştim izleyemen kaldı mı ? diye sormak istemiyorum şizofren birinin yaşadığı bunalım ,filmi anlamak için belli bir felsefik değere sahip olmanız gerekiyor derin anlamlar çıkarabileceğiniz film. Hayatın mcdonald's, ikea gibi marka değerlerden ibaret olduğunu sananlara, büyük şirketlerin ihtişamlı yaşam tarzına sağlam bir eleştiri filmin son sahnesi ve müziği ayrı bir renk son sahnedeki Pixies grubuna ait müzik ve Dövüş Kulübü

Tarihin ortanca çocuklarıyız..
                  Kazimişi gzas vorert

Yorum

• the net 2.0 ı izledim dün gece.hiç beğenmedim...

Yorum

• İlk olarak OYılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu gece saat 2.30 civarıydı canım sıkıldı Dövüş Kulübü'nü 2.kez izledim ilk kez 5 yıl önce izlemiştim izleyemen kaldı mı ? diye sormak istemiyorum şizofren birinin yaşadığı bunalım ,filmi anlamak için belli bir felsefik değere sahip olmanız gerekiyor derin anlamlar çıkarabileceğiniz film. Hayatın mcdonald's, ikea gibi marka değerlerden ibaret olduğunu sananlara, büyük şirketlerin ihtişamlı yaşam tarzına sağlam bir eleştiri filmin son sahnesi ve müziği ayrı bir renk son sahnedeki Pixies grubuna ait müzik ve Dövüş Kulübü
                      Tarihin ortanca çocuklarıyız..
                      Pixies - Where is My Mind
                      Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• V for Vendetta'yı izledim ama hiç bir şey anlamadım. Yakında tekrar izleyip konu'yu anlamaya çalışacağım.

Yorum

• Amelie

Arkadaş iyi güzel hoş bir film..Hele Amelie mükemmel..Performanslar güzel..Ayrıntılar süper..

Ama bende öyle yıllarca hergün izlenecek bir film etkisi bırakmadı.

Hatta ara ara Amelie'ye çok kızdım..Sanane arkadaşım milletin hayatından diye..Belki mutluyum ben bu halimle..

Neyse ama en çok hoşuma giden yer Esasoğlanla ilk görüşmeye başlayıp sona kadar giden yer..Mükemmel romantik görüntülerdi..

He izleyelim mi diye sorarsanız(ki çoğunuz izlemiştir)Kesinlikle izleyin..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Bakın en etkili 100 karakterde 61. kim

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• The Hurt Locker, oscara aday olduğunu duyunca izleyeyim dedim. En baştan söyleyeyim, Oscar'ı alırsa büyük sürpriz olur benim için. Baştaki bomba sahnesi muhteşemdi. Film, bomba imha ekibinin günlerini anlatıyor. Bu ekipte sürekli gördüğümüz iki asker var. Biri asi beyaz, diğeri temkinli siyahi asker. Toplam 5-6 göreve tanık oluyoruz. Film savaş konusunda net bir mesaj vermiyor. Hafif de olsa savaş karşıtlığı var, tabii Amerikan askerini cani değil de Iraklı çocuklarla top oynarken göstermişler. Askerler sivillere zorunlu oldukça müdahale ediyor ve onları koruyor 10 üzerinden en fazla 8 veririm bu filme.

Yorum

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                V for Vendetta'yı izledim ama hiç bir şey anlamadım. Yakında tekrar izleyip konu'yu anlamaya çalışacağım.
                                Vendetta dedin beni benden aldın..

Mükemmel bir film.

O kadar etkisinde kaldım ki okulda adım ''V''ye çıktı..
                                uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim