Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kutsal Damacana Itmen'den geliyorum....LigTV reklaminda söyledigi $arkili yer cok güldürmü$tü beni ve yorumlardan yola cikarak 1. bölümden daha iyidir diyerekten gittim...tmm film eglendirdi güldürdü ve küfürlüydü de ama abicim Ferhat Güzel ve Aydemir Akba$ naptilar o filmde öyle Filmde cok gereksiz yerler vardi...pek begenmedim yani...ilk bölüm daha güzeldi...10 üzerinden 5 veriyom
    Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• american history x bılmeyn yoktur...bende yenı ızledım gercı ama super bı oyunculuk mukmemmel bı fılm bana gore.
      the usual suspect.....dıyebılcek bısı bulamıyorum bu fılm....kesınlıkle gelmıs gecmıs en ıyı 10 fılmfen biri...

Yorum

• No Country for Old Men

Böyle bir senaryoyu nasıl durgun bir film haline getirmişler merak ediyorum. Senaryosunu okuduğumda bayağı bir ekşın görürüm demiştim ama nerde. Yanlız Javier Bardem'in oyunculuğuna hasta oldum. Son zamanlarda izlediğim en sağlam oyunculuktu.

Mulan

Savaşlı, vurdulu kırdılı, duygu yüklü bir filmdi. İzlemenizi tavsiye ederim
        www.twitter.com/SDanismaz
        Gugudali..
        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Paranormal Activity diyorum yorum yapmıyorum montumun içine büzüşerek hiç film izlememiştim diken diken oldum yine
          Kazimişi gzas vorert

Yorum

• İlk olarak OYılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Paranormal Activity diyorum yorum yapmıyorum montumun içine büzüşerek hiç film izlememiştim diken diken oldum yine
            Sen bayag bi etkilenmi$sin karde$im Ben sinemada izledim ve o kadar SIKILDIM ki artik bir$ey olsun diye bagirasim geldi valla...
            Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Biz perdeye elimizde ne varsa attık filmde

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak OYılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Paranormal Activity diyorum yorum yapmıyorum montumun içine büzüşerek hiç film izlememiştim diken diken oldum yine
                Ben gayet rahat izledim. Acaba bende mi bir sorun var
                Gugudali..

Yorum

• Red Cliff yani Kızıl Uçurum Filmi 7.3 Imd puanı ve benzersiz aksiyonuyla göz dolduruyor..2008 Çin yapımı olup dram ve Savaş Filmi kategorisindedir..Red Clif Filminin Yönetmeni John Woo ve 2 saat 30 dakka sürmektedir..Red Cliff Asya sinemasının en büyük isimlerini bir araya getirdi..Bu isimler arasında Hollywoodda şansını denedikten sonra Çin dilinde yapılmış filmlere geri dönen yönetmen John Woo başı çekiyor.

Kendi fikrim film ciddi bir başyapıt.Bir film içinde bu kadar strateji konuşulup uygulandığını ilk defa görüyorum.Buna yüzüklerin efendiside dahil.Zaten yapımcının John Woo olması dövüş sahnelerindeki sanatsal kısmı belli ediyor.Savaşın kirli yüzünüde bize gösteriyor film.Gerçekten eger savaş filmi seviyorsanız filmi ciddi manada tavsiye ediyorum.Özellikle görsel bakımdan ve göze hitabetmesi bakımından abartı yok.Tabi şahsi fikirlerim bunlar.1.si yarım bitti 2.sini hemen bulmam lazım

Puanım:8/10

Yorum

• arkadaslar tavsiye ederbilircegiz bir film varmi ?korku olabilir
                    TRABZONSPOR----MY NUMMER ONE

61-SINAN

Yorum

• Red Cliff'i merak ettim. İzlemem lazım.

Tabi izlemeye karar vermem de Mulan'ın etkisi büyük

İlk olarak Sinan_Ts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkadaslar tavsiye ederbilircegiz bir film varmi ?korku olabilir
                      10-15 sayfa geri git, okuya okuya gel, tavsiyeleri görürsün
                      Gugudali..

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Okan Bayülgen ciddiye alınacak bir insan değil bence

O kanalizasyonda takılmaya devam edebilir
                        Chuck Palahniuk'un Tekinsiz adlı romanında dediği gibi, Yapabilen yapar, yapamayan çamur atar
                        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• EJDER KAPANI
                          son zamanlarda izlediğim en harika film,herkesin izlemesini şiddetle tavsiye ederim
                          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Okan Bayülgen ciddiye alınacak bir insan değil bence

O kanalizasyonda takılmaya devam edebilir

Ömer ne kadar da doğru söylemişsin.

Twitter'dan takip ediyorum Ferdi Eğilmez var bilirsiniz Ertem Eğilmez'in oğlu ve şu iki iğrenç hababam sınıfının yönetmenii çıkmış diyor ki ne var şu Avatar'da ne konu var ne bişiyim.Be güzel kardeşim sen önce kedi çektiğin filmlere baksana.

Yorum

• En son İntikam Peşinde'yi izledim. Bana göre güzel bir gerilim filmiydi. İlk yarı biraz durağandı, 2. yarı biraz daha hareketlendi. Hatta bir bölümde yerimden bile sıçrattı beni. Genel olarak basit bir senaryosu var ama kaliteli izlenebilecek bir film.

Yorum

• Çok geç izlenmiş bir film biliyorum ama, IN BRUGES'i tavsiye ediyorum.

Özellikle noir film sevicileri bu filmden hoşlanabilir.Film tam anlamıyla,noir film olmasa da o lezzeti fazlasıyla barındırıyor.

Ayrıca filmde karakterlerin ikili ruh halleri Bruges şehrinin mükemmel fotoğraflarıyla birlikte çok güzel anlatılmış.

İzleyin izlettirin
                                ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim