Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Geçen bi Cd'ciye daldım nevarneyok diye bakınıyodum. Rastgele bi kutu aldım elime , kapaklardaki kısa özetlere bakıyodum. Hemen ilgimi bi film çekti , aldım ve izledim. Gerçekten güzel bi filmdi. Çok ses getirecek bir kalitede olmasada konusu en azından hoşuma gitti izlerken zevk aldım. Türkçe ismi TEHLİKELİ OYUN, ( The Wave - Die Welle )

Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Melekler ve Şeytanlar..

Allah'ım En Sevdiğimi En Sevdiğin Eyle Değmesin Sana Yaklaşmayacak Sevgi Yüreğime..

Yorum

• The Time Machine
        Roman uyarlamasıymış. Filmi izledikten sonra öğrendim. Başarısız bence. Roman 19. yüz yılda yazılmış. O günlerde bu tür zaman yolculuğu düşünceleri mümkündür belki ama 2002'de bu derece mantıksızlaşmış bir hikayeyi çekmek hata bence.

Konu şu:
        Alexander adlı profesör sevgilisini bir kaza sonucu kaybediyor. Bunun üstüne kendini 4 yıl laboratuvarına kapatıyor ve bir zaman makinesi yapıyor. Geçmişe gidiyor sevgilisini kurtarmak için. Bazı şeyleri değiştiriyor. Ama Deja Vu'daki replikle özetlersem, bir şey değiştirerek hiçbir şey değiştiremiyor Sevgilisi başka bir şekilde ölüyor. Bunun üzerine geleceğe yolculuk ediyor. Zamanda yolculuğun bulunduğu bir tarihe gidip konu hakkında bilgi almak için. Bazı olaylar sebebiyle kendini m.s. 800 binli yıllarda buluyor. Ve macera başlıyor.

Aslında ilginç bir konusu var ama zamanda yolculuk olayı çok özensizce anlatılmış bence. Macera filmi izlemek için izlenebilir belki ama bir bilim kurgu değil bu film kesinlikle.
        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Mr&Mrs Smith

Gayet keyifli,hoş,şu final döneminde keyiflendiren bir filmdi..Brad Pitt sanki karısının yanında rol yapamamış gibiydi yalnız, dikkatini çeken varmı

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Melekler ve Şeytanlar'ı izledim. Kitabını da okumuştum 5 yıl önce ama unuttum. İyi oldu tabi. Beklentiler artmadı. Yalnız, şundan şikayetçiyim. İllüminati diye gezdiler durdular film boyunca ama filmde hiç öyle gizli tarihe gömülmüş tarikatla ilgili bir hava yoktu. Ne biliyim insan eskiden olanlarla ilgili görüntüler falan kolay.

Bir de filmi dublajlı izledim, iyice darlandım.

Sıradan bir film işte. İdare eder. Tom Hanks de kurtaramamış yani.

Dublaj bana neler yapıyorsun ?!

Terminator Salvasyon'a da gitmeyi düşünüyorum Christian Bale hatrına..
            A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Death Race ( Ölüm Yarışı )
              Jason Statham . > Taşıyıcı Tetikçi Gibi Filmlerden Hatırlarsınız.
              Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Death Race ( Ölüm Yarışı )
                Jason Statham . > Taşıyıcı Tetikçi Gibi Filmlerden Hatırlarsınız.
                Statham'in kim olduğunu izah eden ilginç insan
                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak ^^MeRWee^^ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Melekler ve Şeytanlar..
                  evet 2sini bende izledim çok güzeller

Yorum

• geçtiğimiz perşembe 'darbe' filmini izleme fırsatım oldu... geleceği görme yetneğine sahip canlılar var ve amaçları bi şırıngayı bulmak...arkadaşlarımla izlemenin de verdiği keyifle güzel olduğunu söyleyebilirim... sonu da sanki devamı gelir gibi bitti...
                    Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
                    Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• Terminatör:Kurtuluş-Terminator Salvation

Dün izledim, aksiyon ve görsel şölen olarak müthiş bence. Hele o tema müziği yok mu... Koltuğa yapıştırıyor adamı. Senaryo olarak beğenmeyebilirsiniz ama filme epey emek harcanmış belli. Yönetmen McG, sahnelerin gerçekçi olması için çok uğraşmış diye okudum, hakikaten de öyle.

Fragmanlarda Public Enemies'i gördüm ( Yönetmen: Michael Mann. Oyuncular: Christian Bale, Johnny Depp). Bana Heat'i hatırlattı. Polis Christian Bale( Heat'te Al Pacino), hırsız da Johnny Depp( Heat'te Robert De Niro). Gerçek bir hikayeden alınmış. Fragmandan gördüğüm kadarıyla müthiş bir film daha geliyor. Johnny Depp muhteşem, salondaki herkesin karizmasını aldı götürdü Çok karizma bir adam

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Public Enemies'in bir çok ödül alacağı düşünülüyor. Hatta öyle yorumlar okudum ki, fragmanı izlemeden listeme aldım birkaç ay önce
                        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Şu Terminatör Salvasyon'a izlemeden Ankara'ya gitmesem iyi olur.
                          A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Geçenlerde Slumdog Millionare'i izleme firsatim oldu.Güzel film bayağı emek harcanmis.Ama şunu söylemeliyim ki başından sonuna kadar olayları genel hatlariyla tahmin edebilmek istemezdim doğrusu.Özellikle finalde bence esas erkek parayı kazanmamaliydi.Filmde yarismayi sunan herifin oyunculugunu oldukça begendim.Ayrıca oyuncularin düşük seviyedeki ıngilizcesi filmi alt yazisiz bile izlettirir yani...
                            "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• Soner abi, senin cezan sınav haftasına denk geldi, ondandır
                              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Müthiş ya

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim