Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• benjamin button'ı niye begenmedim ben?
    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak ezgi cubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Soner neden Slumdog'i elestirmektedir?

A- Soner'in hakki yenmistir
      B- Hakkı yenen biri varsa o da Brad Pitt'dir
      C- Soner blof yapiyor
      D- 100$'in uzerinde artik Benjamin Button'in resmi olmalidir?!
      Yahu zorladıktan sonra Benjamin' de de bir çok eleiştirelecek malzeme bulabiliriz yani..

Sadece fazlaca şişirilmiş buldum ben Slumdog' ı..

Başarılı bir filmdi eyvallah ama ben olsam Oscar' ı Benjamin' e verirdim..

Bu arada 100 $ dedin de aklıma geldi..

Slumdog' da, 100 Doların üzerinde kimin resminin sorulduğu sorunun anısında meydana gelen doğaüstü tesadüf de bambaşkaydı hani)

Neyse, hazır klişeden girdik bir başka klişeyle noktalayayım..

Zevkler ve renkler tartışılmaz

İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hocam festivaldemi yoksa korsanmı izledin? aman haaa korsana hayır.
      Vallahi şu ara her iki filme toplam 30 papel veremeyecek kadar dardayım, yalan yok

Ben de özellikle DVD riplerinin çıkmasını bekledim ve iki filmi de evimde cillop gibi izledim..

Varsın benim yüzümden biraz eksik kazansın elemanlar

Slumdog zaten harcadığı paranın daha fazlasını kazandığı altın Oscar heykelciklerini bozdursa bile rahatlıkla çıkarır eminim)

Bu arada Slumdog' da başarılı performans gösteren veletlerin fimden sonra tekrar eski gariban yaşantılarına devam ediyor olduklarını da ekleyeyim..

Bu gerçek ortadayken ben çok da fazla suçluluk duyamam açıkçası korsan izledim diye
      "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yahu zorladıktan sonra Benjamin' de de bir çok eleiştirelecek malzeme bulabiliriz yani..

Sadece fazlaca şişirilmiş buldum ben Slumdog' ı..

Başarılı bir filmdi eyvallah ama ben olsam Oscar' ı Benjamin' e verirdim..

Bu arada 100 $ dedin de aklıma geldi..

Slumdog' da, 100 Doların üzerinde kimin resminin sorulduğu sorunun anısında meydana gelen doğaüstü tesadüf de bambaşkaydı hani)

Neyse, hazır klişeden girdik bir başka klişeyle noktalayayım..

Zevkler ve renkler tartışılmaz

Vallahi şu ara her iki filme toplam 30 papel veremeyecek kadar dardayım, yalan yok

Ben de özellikle DVD riplerinin çıkmasını bekledim ve iki filmi de evimde cillop gibi izledim..

Varsın benim yüzümden biraz eksik kazansın elemanlar

Slumdog zaten harcadığı paranın daha fazlasını kazandığı altın Oscar heykelciklerini bozdursa bile rahatlıkla çıkarır eminim)

Bu arada Slumdog' da başarılı performans gösteren veletlerin fimden sonra tekrar eski gariban yaşantılarına devam ediyor olduklarını da ekleyeyim..

Bu gerçek ortadayken ben çok da fazla suçluluk duyamam açıkçası korsan izledim diye

Tam üstüne bastiniz hocam.
        Su videoyu 6. dakkasindan itibaren bir izleyin.
        "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
        "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
        Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tam üstüne bastiniz hocam.
          Su videoyu 6. dakkasindan itibaren bir izleyin.
          Şu videoyu bir görebilsem neye basmış olduğumu anlayacam ama)

GW

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şu videoyu bir görebilsem neye basmış olduğumu anlayacam ama)
            Ahahaha.
            Ctrl+v kurbani olduk.

Sorry the video or page cannot be found. The page may have been removed, had its name changed, or is just temporarily unavailable. Please use search or visit our home page. Thank you.

Video burda.

South park 7. sezon 9. bölüm : Christian Rock Hard
            Cia memuru cocuklara internetten yasa disi yoldan müzik indirdiklerinde bunun sanatcilara olan etkilerinden bahsediyor.
            En son seyyah61 tarafından düzenlendi; 23.02.2009, 15:53. Sebep: ekleme
            "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
            "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
            Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• Bende siyah ekran öylece kalıyor yahu

Merak ettiğim şey, bu klişeye gönderme mi yapıyorlar yoksa ciddi ciddi korsan izlemenin gayrı meşruluğunu mu dile getiriyorlar?

South Park' ın çok takdir ettiğim anarşist yönünü bildiğim için benim bu haftasonu uyguladığım tarzımı eleştirdiklerini pek sanmıyorum açıkçası

GW

Yorum

• İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ahahaha.
                Ctrl+v kurbani olduk.

Sorry the video or page cannot be found. The page may have been removed, had its name changed, or is just temporarily unavailable. Please use search or visit our home page. Thank you.

Video burda.

South park 7. sezon 9. bölüm : Christian Rock Hard
                Cia memuru cocuklara internetten yasa disi yoldan müzik indirdiklerinde bunun sanatcilara olan etkilerinden bahsediyor.
                o bolumu bende izledimde bence abartı var. ozaman kimse para vermesin sinemaya çöksün sistem.
                Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Taken
                  Dün izleme fırsatı buldum. Filmi iyi vakit geçirmek için izlerseniz güzel bir film. Sıradışı değil. Bir başyapıt da değil. Bildiğimiz klişe ve mantık hatalarıyla dolu gerilimlerden. Filmin sonu her aksiyon filminde olduğu gibi baştan belli olsa da bayağı sürükleyici ve heyecanlı. Bu tür filmleri sevenlere tavsiye ederim.
                  Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                  Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Ben de belirtmiştim. Gerçi biraz şiddetli bir tavsiye gibi görünüyordu benim yorumum. Aman diyorum. Selim'in de dediği gibi mükemmel değil, başyapıt değil. Ama iyi vakit geçirmek için izlenir "Taken".
                    A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• ya ben sonbahara gitmek bir türlü nasip olmadı netten de bulamıyorum 16 ocakkta girmişti şimdi ayın kaçı kalkmıştın piyasadan ben mutlaka izlemem gerek bu filmi cd de yok piyasada nasıl bulcam...
                      En son Tuğba ÖZTÜRK tarafından düzenlendi; 23.02.2009, 18:21.
                      ''Konu Trabzonspor olunca,orada oynayan futbolcuların,kendini özel hissetmesi ve insanlara bişeyler vermek zorunda olduklarını bilmeleri gerekir.Bu duygu saf bir duygu olabilir;Ama ben böyle düşünüyorum.'' Kazım KOYUNCU.
                      ---ist. kültür üniversitesi---İKU TS---

Yorum

• İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben de belirtmiştim. Gerçi biraz şiddetli bir tavsiye gibi görünüyordu benim yorumum. Aman diyorum. Selim'in de dediği gibi mükemmel değil, başyapıt değil. Ama iyi vakit geçirmek için izlenir "Taken".
                        Senin tavsiyeni okuduktan sonra tam olarak karar vermiştim izlemeye. Pişman olmadım. Keyifli 2 saatti ama muhtemelen 2-3 hafta sonra filmi tamamen unutmuş olurum. Sıradan bir gerilim işte

Gerçi Maggie Grace'e daha yakışır bir karakter yazıp biraz daha fazla rol verseler, onun için izlerdim 4-5 kere () ama rolü bayağı az ve karakteri de hiç yakışmamış bence
                        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Evet. Aptal liseli kız rolü iyi durmamış üstünde. Bir de kafası önde koşuşup durması yok muydu, tam deli oldum.

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            o bolumu bende izledimde bence abartı var. ozaman kimse para vermesin sinemaya çöksün sistem.
                            Ben izleyemedim ama bir yerlere ironik göndermeler yapğıyorsan tabii ki abartı olacak yani..

Yoksa illa ki her şeyin korsanını savunacak değil adamlar

GW

Yorum

• Muhammet, şu avatarına koyduğun rahmetli Heath Ledger' ı ilk bakışta bizim Serkan Balcı sandım vallahi

GW

Yorum

• Hadi ya..

Doğru valla. Gözler ve kaşlar andırıyormuş birazcık.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim