Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sonunda "Blood in Blood Out"u indirip izleyebildim...Konuşmaların yarısı İspanyolca olduğu için anlamadığım yerler oldu ama İngilizce kısımların hepsi İspanyol aksanıyla söylendiği için rahatlıkla anlaşılıyor.(Orjinal İngilizce olsaydı hepsini anlayamazdım).

Film gayet uzun,3 saat 10 dakika.Ama hiç sıkılmadan izleniyor,başarılı bir etnik çatışma ve hapishane filmi.Gerçi çete arkadaşlarından birinin sonradan polis olması durumu çok klişe (ilk akla gelen örnek "Otomatik Portakal" ) ,başka klişeler de çok sayıda ama film güzel.Bu arada,İspanyolca da ne kadar güzel bir dilmiş öyle
    Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bencede çok iyiydi ama V'nin şu son cümleleri pek klişe olmuş.
      Hafiften Türk filmi havalarında

Ama film süper hakikaten.
      bence süper değilde iyi film işte.. aslında ben izlerken biraz fazla şey beklemiştim
      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Selim Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Benjamin Button'u izlemiştim harika bir film.
        Benjamin doğduğunda 80 yaşında bir bebek olarak dünyaya geliyor...
        Gittikçe gençleşiyor ve bebek olarak ölüyor...
        Spoiler vermeyin kardeşim Bütün merakımı katlettin
        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Jim Carey'in başrolde oynadığı " Bay Evet " filmine gittim ve beğendim . Gülmek istiyorsanız ve aynı zamanda konu bütünlüğü arıyorsanız tercih ederim

Yorum

• Operasyon Valkyrie fazla beğenmedim .

Yorum

• en son twilight(alacakaranlık)ı izledim çok güzel bir filmdi herkese tavsiye ediyorum
              (Başarı Trabzonspora Layıktır)=BTL

PRANHA KOVALAYAN ÇILGIN HAMSİİİ

Yorum

• 3:10 Yuma filmini izledim.Western filmlerini severim ama hoşuma gitmedi . Cristhian Bale ve Russell Crowe filmi kurtaramamış bence.Sonuç olarak vasat bir film olmuş.
                Bordomavi.net

Yorum

• Heroes dizisini izliyorum dizi gerçekten efektler olsun konu olsun çok hoş bazı saçma yanları var ama diziye farklı bir gözle vermeye çalıştığı amaçla bakacak olursak güzel bir dizi olduğunu anlayabiliriz...
                  " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• the usual suspect mukemmle bı fılm valla..

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      3:10 Yuma filmini izledim.Western filmlerini severim ama hoşuma gitmedi . Cristhian Bale ve Russell Crowe filmi kurtaramamış bence.Sonuç olarak vasat bir film olmuş.
                      Unforgiven' dan bu yana izlediğim en iyi westerndi vallahi)

Christian Bale ya da Russel Crowe' dan ziyade bana göre filmin en karizma adamı, kanun kaçağı Ben Wade' in sağ kolu olan Charlie rolündeki Ben Foster dı..

Tek kelimeyle müthiş bir performans koydu ortaya
                      "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Son günlerde izlediğim ve beğendiğim filmler: Büyük hazine,Büyük hazine 2,Efsane Avcısı,Hancock,Kaplan,Akıllı ol... aklıma gelenler bunlar

Vasat ve kötü filmler: Hırslı Sarışın,Kelebek Etkisi,cebrail,Blade 3,Yakın Tehdit, Babil m.s

Yorum

• Blade 3 Trinity yani ...
                          aslında güzel filmdir ama ne derler...
                          Zevkler Ve Renkler Tartışılmaz...
                          " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Christian Bale ya da Russel Crowe' dan ziyade bana göre filmin en karizma adamı, kanun kaçağı Ben Wade' in sağ kolu olan Charlie rolündeki Ben Foster dı..

Bence de harika bir filmdi,sürükleyici ve heyecanlı çok iyi bir westerndi.
                            Cristian Bale'in hikayesi klişeydi ama zaten içinde klişe olmayan film bulmak artık pek mümkün değil.
                            Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Spoiler vermeyin kardeşim Bütün merakımı katlettin
                              Oğlum herkes biliyor bunu zaten.

Bu arada, bugün Operasyon Valkyrie filmine gittim.

Ben beğendim, tavsiye ederim.
                              A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bak ona katılırım işte Soner Abi.

Filmde dikkat çeken nadir oyunculardan
                                Bordomavi.net

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim