Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dün "M.Ö. 10000"i izledim,keşke Mel Gibson'ın "Apocalypse"ini tekrar izleseydim,nasıl olsa konu tamamen aynı,bari görsel sahneleri daha iyiydi...Netice olarak:Zaman kaybı...
    İlk 20 dakikasına şans vermiştim
    İlk 20 dakikasında da yıllar önce çekilmiş vasat bir film havası vardı, sıkıldım, kapattım
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İlk 20 dakikasına şans vermiştim
      İlk 20 dakikasında da yıllar önce çekilmiş vasat bir film havası vardı, sıkıldım, kapattım

Benim de bir huyum vardır,filmin başındaki yazıları bile kaçırmışsam o filmi hayatta izlemem,ama başından izlemeye başladığım filmi de mutlaka sonuna kadar izlerim.Bunu izlerken de o kadar sıkıldım ki,yarısında kapattım,sonra gecenin ilerleyen saatlerinde sırf bitsin diye pcye koyup kalanının bitmesini bekledim..Yani neydi ki bu şimdi,hele de Apocalypse'den sonra ne gerek vardı yani?..
      Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Animasyon filmlerini çok sevmesemde bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ''internetten indirip'' izlediğim bir film.

Açıkçası ben filmi baya beğendim.

Ben animasyon sevmeyen biri olarak beğeniyorsam animasyon sevenler ne kadar beğenir siz düşünün

Bir kaç sinema salonunda hala gösterimde.

Filmin vizyona giriş tarihi : 26 Eylül 2008.

Wall.i'yi internete ilk düştüğünde indirdim,bir türlü fırsat bulamadım izlemeye...

Yorum

• Soner abi yazmadan hemen yerimi alayım
          İlk 10 filmi yazıyor şuan da

Yorum

• Belli bir sıraya koymadan "şu an için aklıma gelebilen" en beğendiğim filmleri sıralayayım

* Fight Club

* Pianist

* Shawsank Redemmption

* American History X

* Saving Private Ryan

* Unforgiven

* The Heat

* Scar Face

* Panic Room

* Phone Booth

* The Big Lebowski

* Prestige

* House of Sands and Fog

* Pulp Fiction

* Lord Of The Rings (Two Tower)

Aklıma gelmeyen filmler kusuruma bakmasın artık
            "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Two Towers seçiminde Saruman etkili olmuş bence
              Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
              Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
              - Eomer -

Yorum

• O da var tabii

Ama Entlerin savaşa katıldığı sahneler de çok kıyaktı yahu

Nedense en az da 3 üncüsünü beğendim..

Belki de bu muhteşem serinin bitişini ilan ettiği içindir

Bu arada Erdem listeyi beğenmedi galiba

Terk eylemiş mekanı

GW

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Belli bir sıraya koymadan "şu an için aklıma gelebilen" en beğendiğim filmleri sıralayayım

* Fight Club

* Pianist

* Shawsank Redemmption

* American History X

* Saving Private Ryan

* Unforgiven

* The Heat

* Scar Face

* Panic Room

* Phone Booth

* The Big Lebowski

* Prestige

* House of Sands and Fog

* Pulp Fiction

* Lord Of The Rings (Two Tower)

Aklıma gelmeyen filmler kusuruma bakmasın artık
                  nasıl aklına gelmeyen filmler kusuruna bakmasın,böyle liste mi olur
                  neyse bişey demiyorum...

Yorum

• İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    nasıl aklına gelmeyen filmler kusuruna bakmasın,böyle liste mi olur
                    neyse bişey demiyorum...
                    Liste genel olarak son 15-20 yıllık filmleri kapsıyor Fincher

Yoksa Benhur, Spartaküs, Yurttaş Kane, Guguk Kuşu, Shining, Godfather, Chinatown lara da gidersek işimiz iş yani

Aslında 50 lik bir liste de hazırlasam gene unutulanlar olacaktır; orası da ayrı tabii..

Bu arada Godfather derken Goodfellas da geldi şimdi aklıma

Hem madem öyle bir liste de sen yap yahu..

Bir de senin listeni görelim

Hatta mümkünse yenilerden yapıver; eskilere ait olan listeleri yapan yapmış zaten
                    En son Great White tarafından düzenlendi; 28.10.2008, 19:53. Sebep: ekleme

GW

Yorum

• Ölüm Yarışı;güzel,güzel izleyin.
                      keyif adamı ..

Yorum

• şu an devlet tiyatrosunda oynanan troyalı kadınlar oyununu hiç beğenmedim,tavsiye edemeyeceğim.

oyun tek perde ve çok sıkıcı...

tonyalı kadınları anlatsalar daha iyi olurdu en azından gülerdik
                        Eğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)

Yorum

• Blood in blood out :P begendigim bir film
                          Saldırın Seferoğulları
                          Bordo Mavi . Net

Yorum

• Al Pacino'nun ve Robert De Niro'nun aşağı yukarı her filmini severim.. Yeni çıkan ve beraber oynadıkları Righteous Kill'i henüz izleyemedim.. Godfather I-II-II, Scarface, Once Upon a Time in America çok sevdiğim filmler.. Ayrıca Al Pacino'nun Carlito's Way, Insomnia, Simone ve yine Robert De Niro'yla beraber oynadığı Heat gibi filmleri de iyiydi.. Robert De Niro'nun da Aksiyon ve Polisiye filmleri dışında ''Analyze This'' ve ''Analyze That'' filmlerinde bir mafya babasının psikolojik yardım almaya başlaması ile ortaya çıkan komik gelişmeleri anlatıyor iki filmde de kopmuştum valla Zor baba da sevdiğim komik filmlerdir
                            Bunların dışında; Shawshank Redemption, Pianist, Green Mile, Fight Club, Saving Private Ryan, Enemy at the Gates, Çöküş, Azizler ve Askerler filmleri ile bir ara Trt-1'de de seri halinde yayınlanan Band of Brothers-Kardeşler Takımı dizi filmi favorilerim.. Daha bir sürü sevdiğim film var tabi..
                            En son Erkin tarafından düzenlendi; 28.10.2008, 20:19.
                            Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Blood in blood out :P begendigim bir film
                              bu filmi bilen birileri var mıdır acaba benden başka diyordum. yıllar evvel televizyonda denk gelip, hastası olmuştum. herkese öneririm.
                              Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                O da var tabii

Ama Entlerin savaşa katıldığı sahneler de çok kıyaktı yahu

Nedense en az da 3 üncüsünü beğendim..

Belki de bu muhteşem serinin bitişini ilan ettiği içindir

Bu arada Erdem listeyi beğenmedi galiba

Terk eylemiş mekanı
                                Valla çıkmak zorunda kaldım Soner abi , anca gelebildim.
                                Filmlere diyecek birşey yok , sağlam filmler.O listede yer alan Pianist ,Scarface,Büyük Hesaplaşma ve Prestige de benimde arşivimde yer alan filmlerden.Aynı zamanda Prestige'nin de yönetmeni olan Nolan'ın en baba filmi Memento'yu da listede görmeyi isterdim ama ,neyse
                                Merakımın sebebi ; Pan'ın Labirenti ,Kelebek Etkisi , Memento ,Şeytan'ın Avukatı ,Yeşil Yol ve daha bir çok aklıma gelmeyen filmlerin favorilerin arasında olup olmayışıydı.
                                Neyse ki dünyayı kurtaran Amerikan askerlerinin destansı öykülerini anlatan kahramanlık filmlerine yer vermemişsin ilk 10'unda('Er Ryan'ı kurtarmak' bu klasmanın dışında)
                                Ama liste sağlam
                                En son Erdem Keser tarafından düzenlendi; 28.10.2008, 23:23.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim