Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak memati61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Scarface-
    Bu film, silahların susmadığı, gangster dünyasını anlatan başyapıtlardan biri. Uyuşturucu tacirliğinin hiçbir garantisinin olmadığı dünyasına insanı sokan ve bu risk dolu hayatın nasıl iniş çıkışları olduğunu gösteren bir film.
    Hırsın ve öfkenin, suç dünyasındaki başarısını gösteren bir film. Paranın insan hayatı için ne kadar önemli olduğunu, insanı baştan yaratabilecek bir kağıt parçası olduğunu anlatan bir film.
    Tavsiye ederim arkadaslar.
    Basrol: Al Pacino
    Scarface çok eski bir film.

Çok uzun zaman önce izlemiştim.

Şahsen bu kadar iyi bir film olabileceğini düşünmemiştim.

İzlemeyenler var ise izlemelerini tavsiye ederim.

Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
    Real Madrid
    Manchester United
    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak ApoCaN28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      izlemeyenler için YASAK KRALLIK filmini öneriyorum...
      Jet li Jackie Jchan oynuo başrollerde...
      Ben o filmi izlerken geçirdiğim zamanı yaşanmamış sayıyorum...Çok kötü bir filmdi bence
      Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Wall-E çok sevimli bir film. Tavsiye ederim
        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
        - Eomer -

Yorum

• Aya Seyahat

1902 yılında yapılmış bir kısa film 14 dakika.Güzel bir anlatım var,ilk bilimkurgu filmidir.Jules Verne'nin kitabından çevrilmiş,Georges Melies çekmiştir.Eğer bulursanız fırsatı tepmeyin ve izleyin...

Yorum

• O zaman kamera mı varmış yahu. Slayt gösterisi şeklinde değildir inşallah film
            Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
            Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
            - Eomer -

Yorum

• Dün O. Cocuklarini izledim. Yine küfürlerle dolu bir film olmus. Keske bu kadar iyi bir oyuncu kadrosu ile daha güzel bir film cekilseydi.

Filmin Oyuncu Kadrosu:

Demet Akbag, Özgü Namal, Altan Erkekli, Ipek Tuzcuoglu, Sarp Apak
              onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
              NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• İlk olarak TS-Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dün O. Cocuklarini izledim. Yine küfürlerle dolu bir film olmus. Keske bu kadar iyi bir oyuncu kadrosu ile daha güzel bir film cekilseydi.

Filmin Oyuncu Kadrosu:

Demet Akbag, Özgü Namal, Altan Erkekli, Ipek Tuzcuoglu, Sarp Apak
                Zaten , bizim insanlarımızı güldürmek için ilk akla gelen "Küfür" oluyor. Ayıptır,Yazıktır. Tamam biraz argo sözler olabilir ama , filmin geneline baktığımızda "Küfür" dolu sözler. O , bakımdan tavsiye etmiyorum.
                TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

• En son izlediğim "Kutsal Damacana" bu filmde komedi Şafak SEZER'in başröl oynadğı bir film bunda da argo sözler var ancak , diğerlerine nazaran daha az izlemeyen arkadaslara tavsiye ederim.
                  TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

• İlk olarak TheDayAfter61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aya Seyahat

1902 yılında yapılmış bir kısa film 14 dakika.Güzel bir anlatım var,ilk bilimkurgu filmidir.Jules Verne'nin kitabından çevrilmiş,Georges Melies çekmiştir.Eğer bulursanız fırsatı tepmeyin ve izleyin...
                    Bu filmi ben de çok merak ediyorum..Acaba nerden bulabilirim..

Yorum

• Bu hafta sonu vizyona giren bu film tek kelime ile şahane..
                      Bu adamın handi filmi kötü olduki sanki..
                      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İHANET

Yaşamda tutunmayı göstern bir film.Alec Baldwin'e hayran kalacaksınız...

Yorum

• Ya şu muronun filmi ne zaman girecek sinemalara güzele benziyo ...
                          SÜRMENELİİİ...
                          https://twitter.com/karabekir61

Yorum

• aralık ayında vizyone girecek...arog ile birlikte

Yorum

• İlk olarak TheDayAfter61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İHANET

Yaşamda tutunmayı göstern bir film.Alec Baldwin'e hayran kalacaksınız...
                              Aman aman...Muhteşem bir film...Yalnız ben Alec Balwin'e değil Anthony Hopkins'e hayran kalmıştım...Zaten bu Baldwin kardeşleri hiç birbirinden ayıramam,sayıları fazla olduğu için de pek hazzetmem

Filmi izlemeyenler mutlaka izlesinler...Türkçe'ye "İhanet" olarak çevrilmiş,yuh demek az gelir yani.Tamam "Köşe" olarak çevrilsin demiyorum ama,bari "Bıçak Sırtı" diye çevirseydiniz...

Yorum

• Dün "M.Ö. 10000"i izledim,keşke Mel Gibson'ın "Apocalypse"ini tekrar izleseydim,nasıl olsa konu tamamen aynı,bari görsel sahneleri daha iyiydi...Netice olarak:Zaman kaybı...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim