Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Alooooo benden izin almadan Şebocumun adını ağzına almak yok dememiş miydim ben sana Emrah
    "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• Yahu tam başlığa belki uygun olmayabilir ama gene de sormak istiyorum. Çok Güzel Hareketler Bunlar'ı izleyen var mı? İlk bölümden beri izliyorum hem eğlenceli hem de güzel buluyorum. Başka fikri olan var mı?

Sadece bir eleştri yapalım o da tutan, seyircinin güldüğü sahneleri tekrar kullanıyorlar sanki biraz hazıra kaçıyorlarmış gibi geldi ama gene de eğlenceli bir yapım.

Yılmaz Erdoğan'ı ve ekibini kutluyorum.
      Her Asker Kısa Dönem olamaz :)

Yorum

• Son günlerde bir film serisi izledim kimseye anlatamıyorum derdimi.Bugüne kadar nasıl izlemedim utanıyorum kendimden.Anlatacak kelime bulamıyorum.The Godfather...

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak AtalaY_BuğrA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yahu tam başlığa belki uygun olmayabilir ama gene de sormak istiyorum. Çok Güzel Hareketler Bunlar'ı izleyen var mı? İlk bölümden beri izliyorum hem eğlenceli hem de güzel buluyorum. Başka fikri olan var mı?

Sadece bir eleştri yapalım o da tutan, seyircinin güldüğü sahneleri tekrar kullanıyorlar sanki biraz hazıra kaçıyorlarmış gibi geldi ama gene de eğlenceli bir yapım.

"Anında görüntü şov"a güzel bir alternatif oldu "çok güzel hareketler bunlar".

Kısa boylu (reklamlarda "Doktor bu ne?" diyen şahıs sanırım ),biri var,Yılmaz Erdoğan'ın teyze oğlu. Adamın sahneye çıkmasıyla gülenler var. Bunu anlayan ekip iki haftadır onun üzerine oynuyor. Bakalım ne kadar sürer.

Yinede güzel ,eğlenceli program .
          TSira- Şükran
          "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

• İlk olarak AtalaY_BuğrA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yahu tam başlığa belki uygun olmayabilir ama gene de sormak istiyorum. Çok Güzel Hareketler Bunlar'ı izleyen var mı? İlk bölümden beri izliyorum hem eğlenceli hem de güzel buluyorum. Başka fikri olan var mı?

Anında Görüntü showa rakip olmaya çalışıyorlar tek avantajları var KanalD de oynaması ben o kadar beğenmedim açıkçası oyuncular içten ve samimi yanlız ortam samimi değil çok yapmacık bu yüzden izlemek gelmiyor içimden Anında Görüntü Showu izlemenizi tavsiye ediyorum aklıma geldikçe gülüyorum
            Kazimişi gzas vorert

Yorum

• Arkadaşlar bu aralar Frankestein'e takmış durumdayım....1931 ve 1935'te çekilmiş iki tane filmini indirdim...Çok açık söylüyorum...Tek kelime ile hayran kaldım...Kamera açıları diyaloglar o yılı düşündüğüm zaman mükemlel.....

İki gün önce seyrettiğim bir filmi daha paylaşmkl istiyorum..

Filmin acayip bir kurgusu var..Film sürekli geriye doğru akıyor...Karısını öldüren adamı bulmak için uğraşan hasta bir adamı anlatıyor..Kısa dönemli hafıza kaybı yaşadığı için sürekli notlar tutuyor fotoğraflar çekiyor...Gerçekten muhteşem bir film...Ama baştan söylemek istiyorum..bir kere izlenince kesinlikle anlaşılmıyor...En az iki kere izlemeniz lazım...

Yorum

• Indıana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı

Saçma sahneleri baya fazla fakat tempo hiç düşmüyor,güzel denebilecek bir macera filmi.
                keyif adamı ..

Yorum

• MükemmeL bir fiLmdi..
                  ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• kusursuz soygun ve esaretin bedeli bu filmleri izlemenizi tavsiye ederim gerçekten harika filmler...
                    https://twitter.com/akfgr

Yorum

• Kemal Sunali tek gecerim
                      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Çok zaman oldu izleyeli ama yine de yazayım

O... Çocukları'nı izlemiştim.Filmlerde dikkatimi çeken ilk şey,müzik oluyor.Bu filmde de müzik ilk başta fazla arabesk geldi ama sonra dedim ki,"cuk oturmuş" Güzel film bence.Eğer filmi sorgulamaya başlarsanız,soru işaretleri çoğalıyor.Hatta daha ileri gidersem eğer,saçma olan kısımları da var.Ama olduğu gibi izlendildiği takdirde,çok fazla kurcalamadan yani,beğendiğim filmler içinde...Çok fazla duygunun içiçe girdiği bir film...Beğendim

Yorum

• Hee,bi de bahsetmeden geçemeyeceğim."Bereketli Topraklar Üzerinde" filmini duymuşsunuzdur.Mersin'e geldiğimde gördüm ki,vizyonda değil bu film ancak Sivas'ta gittiğim bir film.Kaç yıllık film,inanın hesaplayamadım,en iyimser 20 yıl diyelim. Neden vizyona girdiğini yeni yeni anlıyorum galiba.Açıkçası günümüz filmlerine alışmaya başladık ve sıkıcı gelmedi değil ama çok nostaljik bir havası vardı.Annemlerin döneminde gibi hissettim kendimi ve belki de bu yüzden sevdim,sıkıcılığına rağmen Ama gitmenizi önerir miyim? Sanmam! Nedeni,hikayenin kötülüğü değil,şimdiki sahnelerden çokça uzak olması.
                          En son 61viya tarafından düzenlendi; 26.06.2008, 16:04.

Yorum

• İlk olarak 61viya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hee,bi de bahsetmeden geçemeyeceğim."Bereketli Topraklar Üzerinde" filmini duymuşsunuzdur.Mersin'e geldiğimde gördüm ki,vizyonda değil bu film ancak Sivas'ta gittiğim bir film.Kaç yıllık film,inanın hesaplayamadım,en iyimser 20 yıl diyelim. Neden vizyona girdiğini yeni yeni anlıyorum galiba.Açıkçası günümüz filmlerine alışmaya başladık ve sıkıcı gelmedi değil ama çok nostaljik bir havası vardı.Annemlerin döneminde gibi hissettim kendimi ve belki de bu yüzden sevdim,sıkıcılığına rağmen Ama gitmenizi önerir miyim? Sanmam!
                            Zamanında yasaklanmış bir filmdi galiba,şimdi tekrardan vizyona sokturlar yanılmıyorsam.
                            keyif adamı ..

Yorum

• İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Zamanında yasaklanmış bir filmdi galiba,şimdi tekrardan vizyona sokturlar yanılmıyorsam.
                              Evet öyle,sanırım Erden Kıral demiş,ben öldüğümde bile bu filmi bulursanız eğer,vizyona girsin,vasiyetimdir diye...Bir ülkede çöp tenekesinde bulmuşlar...İlginç!

Yorum

• Bereketli Topraklar Üzerinde filmi vizyonamı giriyor bende duydum bu filmmi yanılmıyorsam sıkı yönetim nedeniyle yasaklanmış darbe dönemlerini yansıtıyor tekrar vizyona girerse günümüzde de tartışılır
                                Kazimişi gzas vorert

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim