Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sinan Akyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fleet Sokağının şeytan berberi = Vakit kaybı
    Katılmıyorum
    Her daim TRABZONSPOR!
    Türkiye Kyoto'yu imzaladı :)
    "7"

Yorum

• Yılmaz Erdoğan'ın Haybeden Gerçeküstü Aşk'ı izledim geçen.

Beğendim kendi adıma. Sonlarda biraz sıkıyor, biraz saçma bitmiş ve klişe sayılabilecek bir aşkı anlatıyor. Ancak yine de izlemeye değer. Güldürmeyi başarıyor gerçekten..
      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
      - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Biraz önce izledim..

Politik aksiyon filmi diyebilirim kısaca..

Yönetmen tempoyu bir saniye dahi düşürmeksizin aksiyonu ve etkileyici sahneleri bol bir film çıkarmış ortaya..

Ama senaryo için aynı şeyi söyleyemeyeceğim..

Başkan' a suikast ile ilgili birden fazla bakış aşısını yani birden fazla kişinin planlarını farklı açılardan flashbackler aracılığı ile bize sunulması fikri ne kadar orjinalse filmin çeşitli yerlerinde ortaya çıkan zoraki rastlantılar gerçekçilik konusunda ciddi sıkıntılar içeriyor bana göre..

Ayrıca filmin sonunun tam olarak bağlanmamış olması da filmi klasik hollywood aksiyonlarından öteye geçiremiyor ne yazık ki..

Özellikle Forest Whitaker için izlenmeye değer olsa bile vasatı aşamayacak bir film bana göre..

Hatta filmi şimdiden unuttum bile diyebilirim
        "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Sinan Akyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Fleet Sokağının şeytan berberi = Vakit kaybı
          İlk olarak eys_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Katılmıyorum
          Ben de katılmıyorum.
          keyif adamı ..

Yorum

• Mutluluk filmini kesinlikle izleyin bana göre Türk filmlerinden en iyisi .
            Kazimişi gzas vorert

Yorum

• Emek harcanmış şeylere kolay kolay böle bir yorum üda bulunmam ancak,fırtınalar koparan ödül üstüne ödüller alan YUMURTAyı izlemediyseniz eğer,hayatınızın birkaç saatini boşuna harcamanıza gerek yok,gerçekten...!
              "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• O derece vahim yani
                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  O derece vahim yani
                  Hiç sorma.. Abim günışığına çıkmamış küfürler üretti izlerken Bu yeter gaiba

Yorum

• İlk olarak 61viya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ççç

Çok güzeldi ya
                    "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak 61viya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      O da güzel

Ben de bu durumu " Miras " filminde yaşamıştım. Çok sinir bozucuydu. Aynı " Hırsız Polis " dizisi gibiydi.
                      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Film değil de dizi önerisi yapayım ben. Coupling ve How i met your mother. Kaliteli yapımlar ikisi de. Özellikle Coupling'deki Jeff Murdock karakterine hastayım
                        - Eomer -

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          O da güzel

Ben de bu durumu " Miras " filminde yaşamıştım. Çok sinir bozucuydu. Aynı " Hırsız Polis " dizisi gibiydi.
                          Aman iyi oldu söylediğin İzlemeyiz onu da

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Film değil de dizi önerisi yapayım ben. Coupling ve How i met your mother. Kaliteli yapımlar ikisi de. Özellikle Coupling'deki Jeff Murdock karakterine hastayım
                            Coupling dizisinden aklımda kalan bir diyalog,çok gülmüştüm,hatırladığım kadarıyla :

Erkek karakter,kızın çantasının erkek çantası olduğunu iddia etmektedir,kız ise çantasının hem kız hem de erkekler tarafından kullanılabileceğini anlatmak ister,diyalog şöyle gelişir:

Kız : Hey,unisex...

Erkek : What?..

Kız : I said U-NI-SEX

Erkek : I...What!No,I don't need sex,I have had sex last week...

Kız : No no,I mean (heceleyerek) U - N - I - sex...

Erkek : (yüzünde kocaman bir gülümseme ile) Well,Okey...

(Not:Türkçe'ye çevrilince manasız oluyor)
                            Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Coupling dizisinden aklımda kalan bir diyalog,çok gülmüştüm,hatırladığım kadarıyla :

Erkek karakter,kızın çantasının erkek çantası olduğunu iddia etmektedir,kız ise çantasının hem kız hem de erkekler tarafından kullanılabileceğini anlatmak ister,diyalog şöyle gelişir:

Kız : Hey,unisex...

Erkek : What?..

Kız : I said U-NI-SEX

Erkek : I...What!No,I don't need sex,I have had sex last week...

Kız : No no,I mean (heceleyerek) U - N - I - sex...

Erkek : (yüzünde kocaman bir gülümseme ile) Well,Okey...

(Not:Türkçe'ye çevrilince manasız oluyor)

En başarılı İngiliz dizisidir sanırım Coupling,İsrailli hatunun bara geldiği bölüm ("The girl with two breasts"miş bölüm adı,arayan buluyor ) dizinin peak yaptığı yerdir zannımca.Sezonlar boyunca izlemeye üşenenler bu bölümü izlese yeterli
                              Her daim TRABZONSPOR!
                              Türkiye Kyoto'yu imzaladı :)
                              "7"

Yorum

• Shadaim

İngilizlerin esprilerini çok soğuk bulurum aslında. Coupling gibi bir diziyi nasıl yapmışlar hayret

Benim favori bölümüm The man with two legs(Tam emin değilim böyle olduğuna). Jeff'in yaptığı iç konuşma yıktı geçirdi beni

Cennetin anahtarına sahibim ama çok fazla bacağım var
                                En son Ömer SEVİNÇ tarafından düzenlendi; 07.05.2008, 02:17.
                                - Eomer -

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim