Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tenacious d'yi de izle =)
    sırf soundtrackten oluşuyo film konuşmalar bile soundtrack o derece. 30 küsür tane şarkısı var filmin bende

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yakında Yarası Olan'a adlı bir tiyatro oyunu sergileyeceğiz...

Tiyatro izlemek isteyenler davetlimdir ....
      Kutadgu
      Bu tiyatro merakı nerdendir.....?
      Sevgiyle Kal....
      ....................Celliac ..................

Yorum

• goal ve goal 2 yi peşpeşe izledim. ilkinde gaza gelip 2.yi de izledim şu saate kadar üşenmeden. ilki kadar sarmadı 2.si. klasik olarak. ilki de çok iyi sayılmaz ama işte idare eder..
        ama en azından seyircilerin huzuruna ilk olarak çıktığı anlarda ah ulan ah nidaları atmadım değil. saha içi çekimleri kemal sunal'ın gol kralı filminden çok farklı değildi. bi ayakları gözüküyodu elemanın bi suratı. şöyle komple bir görüntü göremedik pek.
        ben de oynasam olurdu elemanın yerinde en azında şutlarım gerçek olurdu for egzampıl hami mandıralı

Yorum

• En son Recep Ivedigi izledim. Kötü degil.
          Yalniz film baslamadan 120 nin reklamini vermistiler. Bu filme kesin gitmek istiyorum dedim. Bilmiyorum Almanyada cikarmi sinemalarda. Daglara yazilmis gercek bir destanin öyküsü.
          Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
          Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• Sabırsızlıkla çıkmasını beklediğim fakat daha yeni fırsat bulup izlediğim ''Bakış Açısı'' filmini herkeze tavsiye ederim.

Uzun zamandır bu denli yaratıcı ve olağanüstü bir film izledim.

Mükemmel yapılmış oyuncu kurgusu ve senaryosu çok güzel bir film.

Pete Travis’in yönettiği Bakış Açısı'nda, Forest Whitaker, Dennis Quaid, Matthew Fox(Lost dizisinden hatırlayacağımız) ile Sigourney Weaver rol alıyor.

Şiddetle İzlemenizi Tavsiye Ediyorum

Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
            Real Madrid
            Manchester United
            twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İzlemedim ama kadroda Forest Whitaker varsa zaten kötü olması imkansız
              "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İzlemedim ama kadroda Forest Whitaker varsa zaten kötü olması imkansız
                Hocam,

Senin kesin izlediğini düşünmüştüm ama izlememişsin.

Bence muhakkak izle .

Olağanüstü.

Yapımcı benmiyim neyim bu kadar övdüm
                Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                Real Madrid
                Manchester United
                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Vizyondaki filmleri takip etme alışkanlığı bir tülü kazanamadım. Yine de son seyrettiğim film güncel sayılır:

There Will Be Blood.

Gerçek bir kapitalist görmek istiyorsanız; Daniel Day-Lewis'ı seviyorsanız kaçırmayın.

Yorum

• Poetricus Hocam..

Ben çok fazla beğenemedim bu filmi

Ama gene de erkek oyuncu oscarını sonuna kadar hakettiğini düşünüyorum
                    "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Poetricus Hocam..
                      Ben çok fazla beğenemedim bu filmi.
                      Ama gene de erkek oyuncu oscarını sonuna kadar hakettiğini düşünüyorum.
                      Şaheser değil, şüphesiz.
                      Oscar alması biraz "koyunun olmadığı yerde keçi" oluşundan kaynaklandı bence. Aday filmler genelde orta ve düşük kalite yapımlardı.

Her şeye rağmen Daniel Day-Lewis'ın hatırına seyretmeye değer diye düşünüyorum.

Yorum

• oldboy'u izledim
                        intikam intikam.. çok iyi bi filmdi

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          "No Country for Old Men" büyük bir hayal kırıklığıydı benim için...4 Oscar aldığı için değil,Cohen kardeşlerden daha iyisini beklediğim için.Javier Bardem'in psikopat tiplemesi iyi de abartılacak kadar değil,bildiğin psikopat işte.
                          dün izledim filmi oscar'ın da bir prestiji vardı o da bitti demek ki.çok sıkıldım.yine eleştirmenlere hitap eden bir film.seyir zevki yok sonu tuhaf ,zaten eleştirmene hitap eden filmde son beklemek hata.yaşamın kıyısında filminin amerika versiyonu.
                          Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Fleet Sokağının şeytan berberi = Vakit kaybı
                            " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• İlk olarak lazman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kutadgu
                              Bu tiyatro merakı nerdendir.....?
                              Sevgiyle Kal....
                              Bir gençlik heyecanının sürdürülebilirliği diyelim....

Yarım bırakmamak üzere ahd eden bir genç adamın çırpınışları da denilebilir...

Yorum

• The Air I Breathe

The Air I Breathe

Alejandro González Iñárritu'nun klasiği Amores perros'u seyretmemiş olsaydım, güçlü bir oyuncu kadrosu, sağlam senaryo ve kurgususyla, oyunculuk peformansıyla harika bir film olduğunu düşünürdüm. Ama şu an sadece başarılı bir yeniden çekim (remake) diyebiliyorum.

Her taklit aslına övgüdür.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim