Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Biyografi sevenler için tavsiye ederim:

I, Tonya

İlk olarak Toronto Uluslararası Film Festivali'nde gösterilen I, Tonya; Amerika şampiyonu buz patenci Tonya Harding ve eski eşi Jeff Gillooly'la gerçekleştirilen bir röportaj üzerinden kaleme alınarak Harding'in kariyeri ve 1994 yılındaki komplo skandalına odaklanıyor.

Olimpik sporcu Tonya Harding'in hayatından bir kesit...

Forumda, futbolcuları gördüklerimizle eleştiriyoruz. Bu insanlar hangi koşullarda yetişti; eşi, çoluğu, çocuğuyla ne yaşıyor; yetenek yetiyor mu gibi sorulara da filmde cevap bulabiliriz.
    En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 27.02.2020, 17:23.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Son zamanlarda izledigim filmlere göz atalim...

Parasite

Cok overrated bir film. 4 Oscar kazanacak bir yapi degil benim gözümde. Fakir bir ailenin etik ve toplumsal kurallarini cigneyerek zengin olma cabasini gösteriyor.
      Daha önce izledigim yine kore yapimi olan Forgotten cok daha hosuma gitmisti. Izlenilir ama kesinlikle. Filmi tamamen yermek olmaz. Filmin her türlü kategoriden birseyler sunmasi güzeldi. Yani bir sahnede gülüp bir kac dakika sonra heyecandan eliniz agziniza gidebilir.

8/10

-------------------------------------

Joker

Ilk Joaquin Phoenix Joker'i oynayacak dediklerinde cok kizmistim baska bir oyuncu bulamadilar mi diye. Tabi bunun nedeni ölen Heath Ledger'in ölümsüzlestirdigi The Dark Knight serisinde ki olaganüstü oyunculugu idi.

Benden önce izleyen arkadasim filmin cok kötü oldugunu ve izlememi tavsiye etse de baskalarindan cok pozitif kritik geldikten sonra herhangi bir beklenti icerisine girmedem izlemeye basladim filmi.
      Joaquin'in oyunculugu muazzamdi. Film bittiginde adamin gülüsü kulaklarimda cinliyordu. "Gülerken aglamak" dedigimiz seyin tanimi iste bu adamin gülüsüdür.
      Tabi film bittiginde cok farkli Joker karakterleri vardi artik kafamda ve kisa bir arastirma yapmak istedim. Joker'in gercek hayatini anlatan maalesef hicbir bilgi yok.
      Ne DC Universe'de ne de dizi filmlerde belirli bir sablon yok. Ha kötü mü? Degil bence. Annesiyle yasayan, toplum tarafindan dislanan ve baba sevgisinden yoksun oldugu icin bir tarafi eksik olan gencin hayata tutunurken gittikce daha da derine nasil battigini anlatiyor film.

9/10

------------------------------------------

Bad Boys for Life

Simdiye kadar devam filmlerinde cogu kez yasadigim hayal kirikliklarindan dolayi bayagi bi ertelemistim filme gitmeyi.
      Ama bu kadar eglenecegimi ve gülecegimi beklemiyordum. Bad Boys II'nin üzerine cikmadilar bana göre ama onunla esit olabildiler beklenti acisindan.
      Martin Lawrence'in filmde keske biraz daha aksiyon anlaminda sahneleri olsaydi dedim ama adam olmus 100 kg. Filmde oynadigina sükrettim.
      Filmlerde patlama veya slow-motion sahnelerini fazlaca gösteren Mchael Bay'den sonra Adil El Arbi ve Bilall Fallah'de bunu iyi yapmis.
      Diger iki bölümü izleyenler kesinlikle pisman olmayacaktir. Tavsiye ederim. 4. bölüm de cikacak eger bir aksilik olmazsa ama Martin oynar mi muamma.

7,5/10

-----------------------------------------

Terminator: Dark Fate

Aslinda bu film hakkinda yazmayacaktim zira 20 dakikasi cok agir ve sIkIcI gecti. Almanlarin dublaj isini cok iyi yapiyorlar ve orjinal dilde izlememe gerek kalmiyor.
      Lakin Linda Hamilton'u dublajlayan arkadasi cok mu aradilar merak ettim. Bildigin erkek sesi. Orjinal dile cevirsem dahi filmi kurtarmaya yetmedi.
      Yeten tek sey artik Terminatör filmlerinin devaminin gelmemesidir. Ne efektler filmi kurtarabildi ne de tekrardan Arnie'nin yine filmde olmasi. Abi bir film beni yoruyorsa ve eglenemiyorsam (aksiyon filmi oldugu icin) o filmi devam ettirmenin anlami kalmiyor. Lütfen artik cekmeyin, ayip oluyor!

-/10

---------------------

Rambo: Last Blood

E last olsun artik lütfen. John Rambo ile bitirmeleri gerekirdi ama devam filmlerinin girla dolu oldugu yerde illa Rambo da gelmesi lazimdi tabi.
      Film kötü degildi ve Terminator gibi hayal kirikligi yaratmadi ama Sylvester Stallone da artik 36 yasinda degil. Efsane oyuncu Clint Eastwood gibi sakin ve dram agirlikli filmlerde cekebilir buna hic itirazim olmaz. Jacki Chan bile artik yasi geregi deli dolu isler yapmiyor ve Sylvester'de yeni bir proje ile karsimiza cikabilir.

5/10

---------------------------------

Crawl

Alligator (1980), Jaws (1975) ve Octalus (1998) filmlerinden beri bu tip korku filmlerini cok sevmisimdir. Lake Placid ile devam eden devasa timsah korku filmlerinden sonra Crawl tam da zevkime göre bol gerilimli bir film oldu. Kullanilan bilgisayar teknolojisi o kadar gercekci gösteriyor ki timsahlari. Filmde ki ana karakter kendisine ulasamayan babasini bulmaya calsirken cikan firtina sele yol actigi icin insan avina cikan timsahlarla basa cikmasini konu aliyor.

7/10
      Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• 1917'yi izledim önceki akşam.

Filmin tamamı tek plan gibi çekilmiş. Bu tabi teknik anlamda birçok zorluk barındırıyordur ama filmi ve hikaye akışını bazı açılardan takip etmeyi kolaylaştırıyor, bazı açılardan da zorlaştırıyor. Cesur bir deneme olduğu kesin. Ben 8.2/10 verdim filme. Tecrübe etmeye değer.
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kaliteli bir bilim kurgu önerisi alabilir miyim ? İzleyip beğendiklerinizi yazabilirsiniz. Teşekkürler şimdiden.
          Abi, izledin mi bilmiyorum; ama bilim kurgu görünce dayanamadım yazayım dedim
          Ex Machina
          Prometheus
          Predestination

Üçü de çok hoşuma gitmişti

Yorum

• Cumartesi gecesi TRT2'de "Bir Zamanlar Anadolu'da"yı tekrar izledim. Kesinlikle ve kesinlikle Türk Sinema Tarihi'nin en iyi filmi.
            BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Phone Booth

80 dakikalık filmin 70 dakikası falan bir telefon kulübesinde geçiyor. Sıkılmadan izledim.
              BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Phone Booth

80 dakikalık filmin 70 dakikası falan bir telefon kulübesinde geçiyor. Sıkılmadan izledim.
                Hocam telefon kulübesinde bile çalım atabildiğiniz söyleniyor doğru mu?
                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hocam telefon kulübesinde bile çalım atabildiğiniz söyleniyor doğru mu?
                  Kim söylemişse beni çok yakından tanıyormuş

Yorum

• Contagion

2011 yilinda cekilmis olan filim bugün yasadigimiz virüs ile alakali ne varsa birebir yansitan bir filim.

Genelde olay olur ve sonrasinda filim cekilir, ama bu sefer tersi !!!!!

Yorum

• High Fidelity

1) Kısa süre görünse de Catherine Zeta-Jones oynuyor.

2) Jack Black var.

3) Plaklar, müzikler harika...

Ray LaMontagne'den Nirvana'ya müthiş bir muhabbet var.

4) John Cusack'in gel gitleri, duygu karmaşası... Hele Penny ile yeniden buluştukları sahnedeki kendiyle yüzleşmesi çok iyiydi.
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Nosotros los Nobles

Meksika yapımı bir aile filmi. Yeşilçam'ın 70'lerdeki aile saadeti senaryolarına benziyor. Barbara rolündeki Karla Souza'yı çok beğendim.

Yorum

• Contagion

Komplo teorileriyle ilgilenmem. Muhtemelen bugünkü salgını yaşamasaydık, bu tarz bir filmi ütopik bulup seyretmezdim. Fakat neredeyse her şey aynı.

Yorum

• Elizabethtown

Bugün bir arkadaşımın babası hayatını kaybetti. Aklıma bu film geldi. Favori filmler listemde ilk sıralardadır. Romantik komedi türünün hakkını veren bir yapımdı.

Çok sevdiğim Kirsten Dunst'in bence en iyi oyunu da bu filmdedir.

Yorum

• Nossa Chape

Chapecoense'nin 2016'da geçirdiği uçak kazasının sonrasında yaşanılanları anlatıyor.

Arkadaşlık seviyesi, hayatını kaybeden oyuncuların eşlerinin yaşadığı dram, hayatta kalan üç futbolcunun oyun tutkusu, onlar üzerinden yürütülen kampanyalar...

Futbolun sadece futbol olmadığının yaşanmış bir örneği olmuş bu film.

Yorum

• Contagion

Film 2011 yapımı olmasına rağmen, koronanın yarattığı durumdan ötürü bu ara popüler oldu. Günümüzle benzerlikler var. İzlenir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim