Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gene Wilder'in Young Frankenstein'ı da çok güzel. Şu anki komedilere bu kadar gülmüyorum, 1970'lerde çekilmesine rağmen eski Frankenstein filmlerini andırması için siyah beyaz çekilmiş.
    kesinlikle katılıyorum özellikle Marty Feldman harika oynamıştı o filmde tam o rolün adamıydı yani
    İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
    Karl Marx
    анархія-мама

Yorum

• [MENTION=24550]Manu61[/MENTION] Hocam Gattaca'yı izledin mi?

Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
      (Dozer) Cemil Usta
      Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        @Manu61 Hocam Gattaca'yı izledin mi?

http://www.imdb.com/title/tt0119177/
        İlk izlediğimde hiç beğenmemiştim çünkü çok ufaktım Daha sonra izleyince beğenmiştim. Hak ettiği değeri göremeyen filmlerden bence. Bilim kurgu sevenler gereken değeri veriyordur ama puanı bence daha yüksek olmalıydı.
        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Marvel hayranı olarak akşam Deadpool'u izleyeceğim inşallah biraz olsun hakkını vermişlerdir.
          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İlk izlediğimde hiç beğenmemiştim çünkü çok ufaktım Daha sonra izleyince beğenmiştim. Hak ettiği değeri göremeyen filmlerden bence. Bilim kurgu sevenler gereken değeri veriyordur ama puanı bence daha yüksek olmalıydı.
            Ben de dün izledim. Oyunculuklar fena değil fakat gerçekten senaryoda Yeşilçam'a bağlayan noktalar hayli fazla. Konu olarak çok başarılı ama yiğidi öldür hakkını yeme cinsinden.

Jude Law'ın DNA sarmalı merdiveninden tırmanma sahnesi çok başarılı
            (Dozer) Cemil Usta
            Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• [MENTION=12064]Gökhan Uzun[/MENTION] ufakken izlediğim bilim kurgu filmlerini tekrar izleyince gerçekten arada korkunç bir fark olduğunu anlıyorum. Blade Runner'ı ilk izlediğimde yarısında çıkmıştım Aynı şekilde 2001: A Space Odyssey'i defalarca izlemeye çalışmıştım ama bitirmek kısmet olmamıştı. Maymunların kavgasından sonra kapatmıştım ilk izlediğimde Daha sonra HAL 9000 hayranı oldum. İnsan bu filmlerin değerini sonradan daha iyi anlıyor verilen mesajları daha iyi kavrıyor.
              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

@Gökhan Uzun ufakken izlediğim bilim kurgu filmlerini tekrar izleyince gerçekten arada korkunç bir fark olduğunu anlıyorum. Blade Runner'ı ilk izlediğimde yarısında çıkmıştım Aynı şekilde 2001: A Space Odyssey'i defalarca izlemeye çalışmıştım ama bitirmek kısmet olmamıştı. Maymunların kavgasından sonra kapatmıştım ilk izlediğimde Daha sonra HAL 9000 hayranı oldum. İnsan bu filmlerin değerini sonradan daha iyi anlıyor verilen mesajları daha iyi kavrıyor.
                Yani bir yerde okumuştum. Bütün kitaplar, müzikler, filmler vs vs 25 yaşın üzeri için yapılmıştır diye.. Bazen bunu haklı çıkaracak çok örnek oluyor. Genelde bende de aynı etki oluyor. Bazı filmler de zamana yenik düşüyor. Mesela ben Star Wars hayranıyım lakin bizden daha genç arkadaşlar sevmiyor. LOTR ile kıyaslıyorlar sürekli. Biraz da izlenilen zaman, o anki psikolojik durum ve teknoloji ile de alakalı özellikle konu bilim kurgu ise
                (Dozer) Cemil Usta

Yorum

• İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yani bir yerde okumuştum. Bütün kitaplar, müzikler, filmler vs vs 25 yaşın üzeri için yapılmıştır diye.. Bazen bunu haklı çıkaracak çok örnek oluyor. Genelde bende de aynı etki oluyor. Bazı filmler de zamana yenik düşüyor. Mesela ben Star Wars hayranıyım lakin bizden daha genç arkadaşlar sevmiyor. LOTR ile kıyaslıyorlar sürekli. Biraz da izlenilen zaman, o anki psikolojik durum ve teknoloji ile de alakalı özellikle konu bilim kurgu ise
                  Aynen dediğin gibi. Star Wars ile ilgili iyi bir tespit var eleştirenlerin çoğu seriyi izlememiş kişiler İlginç ama gerçekten doğruluk payı var. LOTR ve Star Wars kıyası yaparsam LOTR derim o ayrı Silmarillion yüzünden LOTR bir adım önde diye düşünüyorum. Doğru bir kıyas değil zaten türleri farklı. Star Wars - Star Trek kıyası daha mantıklı.
                  DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                  ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

Aynen dediğin gibi. Star Wars ile ilgili iyi bir tespit var eleştirenlerin çoğu seriyi izlememiş kişiler İlginç ama gerçekten doğruluk payı var. LOTR ve Star Wars kıyası yaparsam LOTR derim o ayrı Silmarillion yüzünden LOTR bir adım önde diye düşünüyorum. Doğru bir kıyas değil zaten türleri farklı. Star Wars - Star Trek kıyası daha mantıklı.
                    Sanırım LOTR ve Star Wars dizi seriler oldukları için çok kıyaslanıyorlar ve fanatiklik derecesinde hayranları var. Bana sorsan ben de Silmarillion'u 9 kere okumuş biri olarak LOTR'u seçerim. Kaldı ki dünyadaki bir çok dinden ve efsaneden çok daha mantıklı bir yaratılış öyküsüne sahip Ayrıca Tolkien'in 11 tane yeni dil yarattığından bahsedilir ki dünyada -bildiğim kadarıyla- Elfçe, kara lisan dilinde ve cüce dilinde konuşabilenler var
                    (Dozer) Cemil Usta

Yorum

• Deadpool yorumlar çok iyi

Akşam 21.10'da gidecem bende. Beklenti büyük

Yorum

• Dün gece Reha Erdemin Kosmos filmini seyrettim. Bir Zamanlar Anadoluda veya Kış Uykusu gibi çok met edilen filmlerinden daha çok beğendim açıkçası. Kesinlikle tavsiye ederim

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Ölü Ozanlar Derneği ve Koro.
                          Özellikle öğretmen ve adaylarına tavsiye ederim.
                          Bir bordon var bir de mavin
                          Sevgin ömrünü yedi senelerin...

Yorum

• İçinde Yaşadığım Deri filmini izliğim dedim....filmin ilk yarım saatinde müstehcen sahneler bolluğundan geçilmiyor....yarıda bırakmak zorunda kaldım....

filme gerilim filmi olarak konsantre olmuşum bir kere...
                            ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Deadpool efsane olmuş
                              EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• İlk olarak guci 29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ölü Ozanlar Derneği ve Koro.
                                Özellikle öğretmen ve adaylarına tavsiye ederim.
                                ben de whiplash'i tavsiye ederim öğretmen adaylarına cidden izlemeyen varsa izlesin güzel film.
                                En son artvints tarafından düzenlendi; 14.02.2016, 18:58.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim