Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Unchained-Django'yu ben o kadar beğenmedim. Oyunculuklar vs. çok güzel olsa da senaryo basit geldi. Tarantino ve Leonardo Di Caprio beklentileri yüksek tutsa da ''mutlaka izlenmeli'' bir film değildi.
    Ben de pek beğenmedim. Şu film nasıl imdb'de 8.7 puan alıyor anlamıyorum. Bu kadar basit bir konu ve senaryo hiç ama hiç beklemiyordum. Eğlenceli falan tamam ama kurtarmıyor. Yani son filmi diye örnek veriyorum, Soysuzlar Çetesi'ni tv'de görsek, ya yarın şunu baştan bi izliyim deriz. Ama şu filmi tv'de görsem kanalı değiştiririm yani Oyunculuklar harikaydı sadece onların hakkını yemeyelim.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Vizyondaki Bitik Şehir filmi genel olarak güzeldi izlerken insan sıkılmıyor, sürükleyiciydi ancak sonu biraz basit bitti.
      Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Oscar adaylari aciklandi, ben de aday olan tüm filmler hakkinda görüslerimi belirteyim.

Amour: Bu senenin sürprizi sanirsam su ana kadar ikinci kez olan hem yabanci dilde en iyi film ve hem de en iyi film adayi olarak gösterilen Amour oldu. Film elestirmenler tarafindan büyük takdir toplasa da, tahminimce sadece yabanci dilde en iyi film ödülüyle yetinecektir ki bu da garanti gibi. Durgun fakat sikilmadan izlenilebilecek bir film. Filmde yaslari ilerlemis kari koca olan müzik ögretmenlerden birinin yatalak hasta olmasi ve bu hastalikla bogusmalarini anlatiyor. Özellikle Emmanuelle Riva performansi ile en iyi aktis oscarina en yakin kisi olarak görünüyor.

Argo: Yönetmen olarak aktörlügünden cok daha iyi isler cikaran Ben Affleck bu sefer de vurucu bir film yapmis. Gerilimin dozu cok iyi ayarlanmis ve belki de bir cogumuzun haberi olmadigi bu konu ilgi cekici bir sekilde sinemaya aktarilmis. Filmde, Iran'daki devrimden sonra Sah'in geri dönmesini isteyen galeyana gelmis halkin Amerikan konsoloslugunu basmasi üzerine Kanada Konsolosu'nun evine siginan 6 Amerikan konsolosu personelini güvenli bir sekilde ülkeden disari cikarma girisimini anlatiyor. Ilgi cekici ve izlemeye deger bir film.

Beasts of the Southern Wild: Senenin güzel filmlerinden biri daha. Hasta babasi ve küresel isinma dolayisiyla sularin yükselmesi üzerine gün gectikce sular altinda kalan kücük adalarinin kaybolusunu izleyen Huspuppy'nin ic isitan hikayesi. Film cekilirken henüz 6 yasinda olan Quvenzhané Wallis müthis performansi ile ilk filminde oscar adayligini da kapmis.

Django Unchained: Bence Silver Linings Playbook ile en iyi film oscarinin en güclü adayi. Lincoln gibi durgun senaryosuyla bogmuyor ve Christoph Waltz ve Leonardo Di Caprio'nun müthis performanslariyla da taclanan bir film. Müzikler cok basarili ve Tarantina filmerinde olmasi gereken, kan, entrika ve güclü senaryo mevcut. Western seven ve sevmeyen herkesin cok sevecegi bir film olmus. Bence oscari almayi en cok hak eden film.

Les Misérables: Bildigimiz ve bir cogumuzun okudugu Victor Hugo romani Sefiller'in müzikali. Müzikalin orjinalini seyretmis olanlar filmi müzikal kadar begenmeyebilir fakat, filmdeki oyuncularin müthis performansi ile cok da güzel bir film cikmis ortaya. Her zaman saygi duydugum Hugh Jackman ve Anne Hathaway cok cok iyi oynamislar. Ayrica tüm sarkilari da kendileri söylemisler. Ikisinin sesi de cok güzelmis bunu ögrenmis oldum. Anne Hathaway kisa görünse de filmde unutulmaz bir performans sergilemis. En iyi yardimci kadin oyuncu icin kesin favorim.

Life of Pi: Öncelikle bu filmi sinemada seyretmedigim icin görsel olarak cok etkilenmesem de senaryosu cok saglam bir film diyebilirim. Babasi hayvanat bahcesi sahibi olan Pi, ekonomik kriz nedeniyle ailesiyle beraber hayvanlari da alarak denizasiri yolculuga cikar. Yolculuk sirasinda onlari tasiyan geminin batmasiyla bir sandalda kaplanlari ve Pi uzun bir yolculuga cikar. Cok ilgi cekici bu senaryo güzel de islenmis ve oscar adayi güclü bir film ortaya cikmis.

Lincoln: Uzun süre bekledigim Daniel-Day Lewis filmi Lincoln, bekledigimden daha sıkıcı cikti. Oyunculuk muhtesem olsa da kurgusu itibariyle bir türlü filme konstanre olamadim. Abraham Lincoln'ün 13. Anayasa maddesini degistirme ve köleligi kaldirma mücadelesini anlatiyor. Daniel-Day Lewis ve Sally Field cok iyi bir ikili olusturmus. Kostümler de cok güzeldi. Fakat bu filme oscar giderse safi Amerikan milliyetciliginden gider diye düsünüyorum.

Silver Linings Playbook: Senenin Django ile en iyi filmi. Romantik Dram tarafi komedi tarafindan agir bassa da senaryosu özgün, Jennifer Lawrence muhtesem ve oyunculuklari da olaganüstü. Bunu da tüm oyuncu dallarinda aday cikartarak gösterdi. Bradley Cooper'a tekrar hayran oldum. Herkes bu filmi izlemeli.

Zero Dark Thirty: Kathryn Bigelow'un Hurt Locker filmini de sevmedim, bunu da sevmedim. Senenin en balon filmi. Bu filme oscar giderse diger filmlere büyük yazik olur. Jessica Chastain iyi bir performans sergilese de ondan cok daha iyi performans sergileyen adaylar var. Özellikle de Emanuelle Riva.

Simdi tahminlerime gelecek olursak.

En iyi film: Gönlümden gecen Django Unchained fakat Akademi Argo ya da Lincoln'e verecektir diye düsünüyorum. Insallah böyle olmaz ve hak edene gider ödül.

En iyi erkek oyuncu: The Master'i henüz izlemedim. Eger oscarlar dagitilmadan izlersem ve fikrim degisirse mesajimi düzenlerim. Joaquin Phoenix haric benim adayim Hugh Jackman. Bradley Cooper da olabilirdi fakat kil payi farkla Hugh Jackman önde benim icin.

En iyi kadin oyuncu: Kesinlikle Emanuelle Riva olur. Olaganüstü bir performans ve oscarla taclandirilmasi gerekiyor. Naomi Watts da The Impossible'daki rolüyle bir adim geride.

En iyi Yönetmen: Ang Lee (Life Of PI)

En iyi yabanci film: Amour

En iyi yardimci erkek oyuncu: Christopf Waltz (Django Unchained) - Philip Seymour Hoffman'i henüz seyretmedim.

En iyi yardimci kadin oyuncu: Anne Hathaway - Les Misérables

En iyi sinematografi: Life of Pi

En iyi animasyon: Frankenwenie

En iyi kurgu: Argo

En iyi görsel efekt: Life of Pi

En iyi orijinal sarki: Skyfall-Adele

En iyi film müzigi: Lincoln - John Williams
        The Master'i izledim sonunda. Joaquin Phoenix ve Philip Seymour Hoffman'in müthis performanslari disinda filmi begenmedim. Bu filmi izledikten sonra Oskar'in Joaquin Phoenix'e gidecegini düsünüyorum.

En iyi yardimci erkek oyuncu adayim hala Christoph Waltz,
        Amy Adams iyi olsa da kesinlikle Anne Hathaway'i gecemez.

Bu gece BAFTA ödülleri aciklanacak. Akademi ödülleri öncesi verilecek en büyük ödüller bunlar. Bakalim ordan neler cikacak.

Bu yazimda Akademi ödüllerinden adaylik alamayan fakat adaylik hak edenlere biraz degineyim.

Öncelikle en iyi yardimci erkek oyuncu adaylarinda Javier Bardem Skyfall'daki performansi ile yer almasi gerekiyordu. Belki ödül almasi zordu fakat performansi en azindan adayliga yetecek kadar iyiydi.

Cloud Atlas'a teknik adayliklardan hic birinin verilmemesi, daha dogrusu hic bir adaylik verilmemesi tamamen haksizlik. Kesinlikle makyaj adayligi almaliydi. Makyaj konusunda ne Hobbit'ten ne de Les Miserables'dan geri kalir bir yani yoktu.

En iyi film ödülleri: Moonrise Kingdom ve The Perks of Being a Wallflower adaylik almayi hak ettiler. Zero Dark Thirty'nin oldugu bir listede bu ikisinden biri de olmaliydi kesinlikle.

Ezra Miller en iyi yardimci oyuncu adaylari arasina ismini yazdiramadi fakat bence oscar sansi bile vardi. Yasi genc diye mi yoksa diger adaylar saglam oldugundan mi bilemedim, aday bile olamadi. Benim gözümde Christoph Waltz ve Philip Seymour Hoffmann'dan sonra ücüncü en iyi yardimci oyuncu performansi sergileyen oyuncudur bu sene.

Ayrica en iyi orjinal senaryo ödülünü unutmusum. Bence Django Unchained'e gitme ihtimali yüksek bu ödülün.

Not: Tüm tahminlerim kendi gönlümden gectigi gibi yapilmistir. Akademi ödüllerinde bir cok kez begeni disinda baska kriterler kullanildigi icin bu tahminlerimin cogu tutmayabilir.
        En son seyyah61 tarafından düzenlendi; 10.02.2013, 20:02.
        "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
        "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
        Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Unchained-Django'yu ben o kadar beğenmedim. Oyunculuklar vs. çok güzel olsa da senaryo basit geldi. Tarantino ve Leonardo Di Caprio beklentileri yüksek tutsa da ''mutlaka izlenmeli'' bir film değildi.
          İlk olarak Erbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben de pek beğenmedim. Şu film nasıl imdb'de 8.7 puan alıyor anlamıyorum. Bu kadar basit bir konu ve senaryo hiç ama hiç beklemiyordum. Eğlenceli falan tamam ama kurtarmıyor. Yani son filmi diye örnek veriyorum, Soysuzlar Çetesi'ni tv'de görsek, ya yarın şunu baştan bi izliyim deriz. Ama şu filmi tv'de görsem kanalı değiştiririm yani Oyunculuklar harikaydı sadece onların hakkını yemeyelim.
          Filmi begenmeyebilirsiniz, herkesin görüsüne saygim vardir fakat senaryonun basit olduguna kesinlikle katilmiyorum. Iki bucuk saati askin süresine ragmen konusu gayet akici idi ve kesinlikle filmden kopmadim. Ben ki bazi uzun filmleri sıkıldıgım icin yarida birakir bir gün sonra kaldigim yerden izlemeye devam ederim. Bu filmde yerimden bile kalkmadim bir kere. Kaldi ki Altin Küre ve bir cok adaylik da almis bir senaryo bu. Bu aksam da BAFTA ödüllerinde favorilerden birisi. Bir Western hayrani olarak bu film benim icin simdiden klasikler arasina girmistir. Tarantino'nun 1966'daki Django filminin baslangic müzigini ve ekrandaki yazi stilini aynen almasi bile filmi cok sevmemde benim icin yeterli bir unsurdur. Ayrica müziklerin mükemmel kullanimi konusuna da hic girmiyorum.

Yorum

• İlk olarak pazarkapılı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            filmler harika yönetmenler cok iyi de....

forumun belkide en sevdigim bölümlerinden olan burası için....

geriye dönüp film ararken buranın sayfalarında cok saglam muhabbetlere tanık oldugumu söylemeliyim....ufakda olsa bendeniz de yazmısım ama hakgetire....tüm o arkadaslara can-ı gönülden selamlar....
            Bu basligin cok ragbet görmemesi beni de üzüyor. Önceden bu baslik olsun, fotograftan film tanima basligi olsun cok tutulurdu. Kendi sinema bilgimi cok yeterli görmesem de sizler katildiginiz sürece ben de yorumlarimla az cok bu basliga katkida bulunmaya calisirim.

Yorum

• İlk olarak Sercan KELEŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaşlar Limit Yok Gibi , Akıl Oyunları Gibi , Momento Gibi Böyle İzlerken Aşırı Zevk Alabileceğim Bu Tarz Film Biliyorsanız Listeyle Yazabilir misiniz ama ne kadar biliyorsanız yazın
              Bu mesajin arkada kalmis. Yeni gördüm. Birkac öneride bulunayim. Icinde eski filmler de barindirabilir. Eski diye burun kivirmadan izlersen hepsinden zevk alirsin bu yazdigim filmlerin bence. Pulp Fiction, Snatch gibi bazi cok meshur filmleri yazmiyorum zaten onlari bulmak cok kolay.

Mulholland Dr. (2001)
              The Secret in Their Eyes (2009)
              Exiled (2006) Hong Kong yapimi. Orijinal ismi Fong juk
              Le Samouraï (1967)
              The Manchurian Candidate (1962)
              The Chaser (2008) Orijinal Ismi Chugyeogja (Kore Filmi)
              Confessions (2010) Orijinal Ismi Kokuhaku (Japon Filmi)
              J.S.A.: Joint Security Area (2000) Orijinal Ismi Gongdong gyeongbi guyeok JSA (Kore Filmi)
              Looper (2012) Bruce Willis'in son filmi. Izlemediysen hemen izle.
              The Raid: Redemption (2011)
              The Machinist (2004)
              The Untouchables (1987)
              In Bruges (2008)
              True Romance (1993)
              RocknRolla (2008) (Snatc, Lock Stock seviyorsan bunu da seversin)
              Gone Baby Gone (2007)
              Vertigo (1958)
              Rear Window (1954)
              A History of Violence (2005)
              Donnie Brasco (1997)
              In the Name of the Father (1993)
              Eastern Promises (2007)
              Enemy at the Gates (2001)
              I Saw the Devil (2010) Orijinal Ismi Akmareul boatda (Kore Filmi)
              Carlito's Way (1993)
              Amores Perros (2000)
              Das Experiment (2001) (Alman Filmi)
              Memories of Murder (2003) Orijinal Ismi Salinui chueok (Kore Filmi)
              Escape from Alcatraz (1979)
              Celda 211 (2009) Ispanyol Filmi
              Double Indemnity (1944)
              Traitor (2008)
              The Life of David Gale (2003)
              Tropa de Elite 1 ve 2 2010 yapimi. Ispanyol
              Mad Detective (2007) Orijinal Ismi San taam (Hong Kong)
              Election (2005) Orijinal Ismi Hak se wui (Hong Kong filmi)
              Triad Election (2006) Orijinal Ismi Hak se wui yi wo wai kwai (hong Kong)
              H (2002) Kore filmi
              22 Bullets (2010) Orijinal Ismi L'immortel
              Dead Man's Shoes (2004)
              Blood Simple. (1984)
              Nine Queens (2000) Orijinal Ismi Nueve reinas (Arjantin Filmi)
              Mother (2009) Orijinal Ismi Madeo (Kore Filmi)
              The Yellow Sea (2010) Orijinal Ismi Hwanghae (Kore Filmi)
              The Hit (1984)
              Narc (2002)
              Mesrine 1 ve 2 (2008) Fransiz filmi
              Spoorloos (1988)
              Bedevilled (2010) Kim Bok-nam salinsageonui jeonmal (Kore filmi)
              End of Watch (2012)

Vur dedin öldürdük herhalde. Bu kadar yeter. Daha da yazardim ama kalsin böyle.

Yorum

• Hocam zaten salladım işte senaryo diye Senaryodan ne anlıyorsun diye sorsana Mesela konu demişim sonra senaryo demişim ama ikisi birbirinden çok farklı şeyler. Yalnız hala beklediğimin(Tarantino'yu göz önüne alırsak) çok altında bir film olduğunu konusundaki fikrim değişmedi. Soysuzlar Çetesi'nin ilk sahnesi görünce ve ilk adını duyunca ( "Once Upon a Time in Nazi-Occupied France"- ayrıca filmin ilk bölümünün adı) bu filmden fazlasını bekliyordum ben, meramım bu Çok daha iyi bir film çıkabilirdi. Konusu bana çok basit geldi. Fragmanını izlemeye kıyamamıştım, konusunu okusam görsem belki gitmezdim bile. Kendi kendime düşündüm "western"i mi ıskalıyorum diye ama westerni de izledim az veya çok, ama yok yani

2011 yapımı "United" filmi. Matt Busby dönemindeki takımı ve büyük bölümünde uçak kazasını anlatıyor. Çok beğendim. Duncan Edwards, Bobby Charlton, Harry Gregg, Jimmy Murphy ve Sir Matt Busby... Manchester United'ı sevince ayrı etkilendim Duncan Edwards ve Bobby Charlton arasındaki arkadaşlık ve Matt Busby'nin aşırı karizmatik gösterilmesi şaşırttı beni.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Forumun sinema köşesini merak etmiştim hep ganita bölümündeki arkadaşın açtığı başlığa yönetici arkadaşın koyduğu linkle buraya geldim bir sinema sever olarak mutlu oldum

ilk filim önerime gelirsek Mary And Max 2009 Avustralya yapımı bir Animasyondur Filmin konusu ise... Bir mektup arkadaşlığı...Çok anlamlı bir filimdir izlemek isteyenler olursa hiç düşünmeden baksınlar
                  En son faysal tarafından düzenlendi; 14.02.2013, 00:16.

Yorum

• Faysal daha cok burda görmek isterim senin gibi sinema severleri. Biraz daha aktif olup basligi canli tutmaya calisalim en azindan.
                    Yeni vizyona giren filmlerden

Warm Bodies

Side Effects

ve Mama'yi sabirsizlikla bekliyorum.

Özellikle Warm Bodies zombie ask filmi olarak cok ilginc bir filme benziyor.

Rooney Mara ve Channing Tatum gibi son zamanlarin yükselen yildizlarinin yeni filmi Side Effects de elestirmenlerden iyi not aldi. Özellikle cinayet tarzi filmlerde son zamanlardaki büyük kalite kaybindan sonra bu filmi de sabirsizlikla beklemeye basladim.

Son olarak da Jessica Chastain'in son filmi Mama. Cok fazla bir sey vadetmese de sirf Jessica Chastain'in performansini merak ettigimden görmek istiyorum bu filmi.

Yorum

• Son izledigim filmler:

Into The White:

Mükemmel bir film. Kesinlikle izlenmeli. 2. Dünya savasi sirasinda Norvec'e ucaklari düsen Ingiliz ve Alman askerlerinin beraber hayatta kalma mücadeleleri. Film aslinda hayatta kalma mücadelesinden cok birbirine üstünlük kurma ile güvenme arasinda gel-git yapan bir film. Herkes izlemeli.

9/10

Kahaani:

2012 yapimi Hint aksiyon-macera filmi. Hamile bir kadinin kocasini bulmak icin Ingiltere'den Hindistana gitmesi ile basindan gecen olaylar anlatiliyor. Filmin anti-terörist temasi da bulunuyor. Izlenmesi gereken filmlerden biri.

8/10

The Master:

Acikcasi Paul Thomas Anderson'un uslübuna aliskin olsam da cok agir akisi nedeniyle filmi begenmedim. Bir türli filmin icine giremedim dogrusu. Yalniz Joaquin Phoenix ve Philip Seymour Hoffmann'in performanslari muazzam.

7/10

The Thieves

2012 yapimi Kore-Hong kong ortak yapim aksiyon filmi. Oceans Eleven tarzi bir film. Güzel aksiyon sahneleri var. Her ne kadar Hollywood'tan esinlenme oldugu acikca belli olsa da yine de izlenmesi gereken bir film.

8/10

The Apparition

3/10

Tek kelime. Izlemeyin. Bana kalsa izlemezdim fakat bir arkadas grubuyla beraber izledik. Korkutmadigi gibi cok da sacma bir senaryosu var.

Resident Evil: Retribution

Yine son zamanlardaki zaman kayiplarimdan biri.

5/10

Pitch Perfect

Enstrüman kullanmadan, sadece vokal ile yapilan müzik üzerine güzel bir film. Anna Kendrick muhtesem. Müzikler de cok basarili. Ilgisi olan kacirmasin.

7/10

The Impossible

Ispanyol yapimi, Hollywood oyunculariyla oynanmis, basrolde Naomi Watts'in ve Tom Holland'in döktürdügü ilgi cekici bir film. Tayland'a tatile giden bir ailenin, otele Tsunami sonucu büyük dalgalarin carpmasiyla dagilmasi ve birbirini tekrar bulma hikayeleri.

8/10

Stand up Guys

Öncelikle kadro muazzam. Al Pacino, Alan Arkin ve Chrisopher Walken. Yalniz senaryo ve yönetmen icin ayni seyi söyleyemecegim. Yine de bu ücünün hatrina izlenmesi gereken bir film.

7/10

7 Psychophats

Yine Christopher Walken, Woody Harrelson, Sam Rockwell, Collin Farrel ile yildizlarla dolu bir kadro. Bu sefer hakki verilmis bir film. Cinayet üzerine yazilmis son zamanlarin güzel filmlerinden. Film kisaca 7 tane psikopati konu alan bir kitap yazmak isteyen bir yazarin bu psikopatlarla etkilesimi ve onlari tanimasi üzerine kurulmus. Güzel de bir sonu var.

8/10

Magic Mike

Channing Tatum ve her filminde döktüren Matthew McConaughey (bu adamin soyadini bakmadan yazamadim daha. ) ile güzel bir film. Hayatta yolunu sasirmis bir gencin bir bar striptizcisi ile tanismasi ve bu isi yapmasi üzerine bir film. Acikcasi cok fazla izlemenizi tavsiye edecegim türden bir film degil. Yine de bos vaktiniz varsa izleyin.

7/10

Killing Them Softly

Kurbanlarini aci cektirmeden öldüren bir kiralik katil ön planinda Amerika ve kapitalizmi elestiren bir film. Brad Pitt, Ray Liotta, James Gandolfini gibi suc-cinayet filmlerinin vazgecilmezleri oynuyor bu filmde. Ayrica filmdeki Avustralyali arkadaslarin performansi da cok güzel. Izlenmesi gerekir.

7/10

Devam ederdim fakat yoruldum. Daha cok film var yazilacak. Simdilik böyle kalsin.

Yorum

Son izledigim filmler:

Into The White:

Mükemmel bir film. Kesinlikle izlenmeli. 2. Dünya savasi sirasinda Norvec'e ucaklari düsen Ingiliz ve Alman askerlerinin beraber hayatta kalma mücadeleleri. Film aslinda hayatta kalma mücadelesinden cok birbirine üstünlük kurma ile güvenme arasinda gel-git yapan bir film. Herkes izlemeli.

9/10

Kahaani:

2012 yapimi Hint aksiyon-macera filmi. Hamile bir kadinin kocasini bulmak icin Ingiltere'den Hindistana gitmesi ile basindan gecen olaylar anlatiliyor. Filmin anti-terörist temasi da bulunuyor. Izlenmesi gereken filmlerden biri.

8/10

The Master:

Acikcasi Paul Thomas Anderson'un uslübuna aliskin olsam da cok agir akisi nedeniyle filmi begenmedim. Bir türli filmin icine giremedim dogrusu. Yalniz Joaquin Phoenix ve Philip Seymour Hoffmann'in performanslari muazzam.

7/10

The Thieves

2012 yapimi Kore-Hong kong ortak yapim aksiyon filmi. Oceans Eleven tarzi bir film. Güzel aksiyon sahneleri var. Her ne kadar Hollywood'tan esinlenme oldugu acikca belli olsa da yine de izlenmesi gereken bir film.

8/10

The Apparition

3/10

Tek kelime. Izlemeyin. Bana kalsa izlemezdim fakat bir arkadas grubuyla beraber izledik. Korkutmadigi gibi cok da sacma bir senaryosu var.

Resident Evil: Retribution

Yine son zamanlardaki zaman kayiplarimdan biri.

5/10

Pitch Perfect

Enstrüman kullanmadan, sadece vokal ile yapilan müzik üzerine güzel bir film. Anna Kendrick muhtesem. Müzikler de cok basarili. Ilgisi olan kacirmasin.

7/10

The Impossible

Ispanyol yapimi, Hollywood oyunculariyla oynanmis, basrolde Naomi Watts'in ve Tom Holland'in döktürdügü ilgi cekici bir film. Tayland'a tatile giden bir ailenin, otele Tsunami sonucu büyük dalgalarin carpmasiyla dagilmasi ve birbirini tekrar bulma hikayeleri.

8/10

Stand up Guys

Öncelikle kadro muazzam. Al Pacino, Alan Arkin ve Chrisopher Walken. Yalniz senaryo ve yönetmen icin ayni seyi söyleyemecegim. Yine de bu ücünün hatrina izlenmesi gereken bir film.

7/10

7 Psychophats

Yine Christopher Walken, Woody Harrelson, Sam Rockwell, Collin Farrel ile yildizlarla dolu bir kadro. Bu sefer hakki verilmis bir film. Cinayet üzerine yazilmis son zamanlarin güzel filmlerinden. Film kisaca 7 tane psikopati konu alan bir kitap yazmak isteyen bir yazarin bu psikopatlarla etkilesimi ve onlari tanimasi üzerine kurulmus. Güzel de bir sonu var.

8/10

Magic Mike

Channing Tatum ve her filminde döktüren Matthew McConaughey (bu adamin soyadini bakmadan yazamadim daha. ) ile güzel bir film. Hayatta yolunu sasirmis bir gencin bir bar striptizcisi ile tanismasi ve bu isi yapmasi üzerine bir film. Acikcasi cok fazla izlemenizi tavsiye edecegim türden bir film degil. Yine de bos vaktiniz varsa izleyin.

7/10

Killing Them Softly

Kurbanlarini aci cektirmeden öldüren bir kiralik katil ön planinda Amerika ve kapitalizmi elestiren bir film. Brad Pitt, Ray Liotta, James Gandolfini gibi suc-cinayet filmlerinin vazgecilmezleri oynuyor bu filmde. Ayrica filmdeki Avustralyali arkadaslarin performansi da cok güzel. Izlenmesi gerekir.

7/10

Devam ederdim fakat yoruldum. Daha cok film var yazilacak. Simdilik böyle kalsin.
                        abi senin film arşivi biraz geniş bana söyle kaliteli bir ailevi türde bir film önerebilecekmisin??

Yorum

• İlk olarak Öznur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          abi senin film arşivi biraz geniş bana söyle kaliteli bir ailevi türde bir film önerebilecekmisin??
                          Ailevi türde filmler icin önce animasyonlarla baslayabilirsin. Animasyon deyip kücümseme. Pixar'in müthis animasyonlari var ve hepsi de aile ile izlenebilecek türden.

Up
                          Wall-E
                          Finding Nemo bunlardan sadece ücü. Ayrica Hint filmleri de aile ile izlemeye müsait filmler.

3 Idiots
                          Like Stars on Earth

Ayrica Stephen Chow filmleri

Shaolin Soccer ve Kung-Fu Hustle (Bu biraz kanli fakat komedi tarzinda)

Ayrica son zamanlarda izledigim Dedemin Insanlari da ailece izlenebilecek cok güzel bir film.

Simdi aklima gelen bir de Big Fish var. Onu da tavsiye ederim.

Kore filmlerinden A Moment to Remember (2004) de cok güzel ailece izlenebilecek bir film.

2012 animasyonlarindan Brave, Wreck it Ralph, Frankenweenie ve ParaNorman da güzeldi.

Son zamandaki filmlerden

Life of Pi,
                          The Intouchables ve Moonrise Kingdom'u kesinlikle tavsiye ederim.

Simdilik aklima gelenler bu kadar.

Yorum

Ailevi türde filmler icin önce animasyonlarla baslayabilirsin. Animasyon deyip kücümseme. Pixar'in müthis animasyonlari var ve hepsi de aile ile izlenebilecek türden.

Up
                            Wall-E
                            Finding Nemo bunlardan sadece ücü. Ayrica Hint filmleri de aile ile izlemeye müsait filmler.

3 Idiots
                            Like Stars on Earth

Ayrica Stephen Chow filmleri

Shaolin Soccer ve Kung-Fu Hustle (Bu biraz kanli fakat komedi tarzinda)

Ayrica son zamanlarda izledigim Dedemin Insanlari da ailece izlenebilecek cok güzel bir film.

Simdi aklima gelen bir de Big Fish var. Onu da tavsiye ederim.

Kore filmlerinden A Moment to Remember (2004) de cok güzel ailece izlenebilecek bir film.

2012 animasyonlarindan Brave, Wreck it Ralph, Frankenweenie ve ParaNorman da güzeldi.

Son zamandaki filmlerden

Life of Pi,
                            The Intouchables ve Moonrise Kingdom'u kesinlikle tavsiye ederim.

Simdilik aklima gelenler bu kadar.
                            yok abi anismasyon filmlerini küçümsemem hatta ablamla felan sinemaya gitceğimiz zaman ilk önce animasyonlara bakarız..
                            tavsiyeler içinde teşekkür ederim

Yorum

• seyyah61 Teşekkür ederim temenniler için fırsat buldukça buraya uğricam filimler hakkındaki yorumların gerçekten güzel. izlemeden önce bir filim hakkında yorum okumak isteyen yada önerilen filimleri izlemek isteyenlere faydalı olabilcek bir yer

Yorum

• http://www.imdb.com/title/tt1764234/ Kibarca öldürmek - Killing Them Softly çok tuttuğum bir yapım Brad Pittin olması zaten yetiyo türkce dublajını bekliyorum

Filim önerim ise = korkak robert ford'un jesse james suikastı http://www.imdb.com/title/tt0443680/ Arşivlerde olması gereken bir filim bence..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim