İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Oyunculuklar harikaydı sadece onların hakkını yemeyelim.
Şehrinde Bordo-Mavi ruhunu temsil etmek ve organizasyonlarımıza liderlik etmek için aramıza katıl!
WhatsApp Başvuru: 0850 346 79 90
ne kadar biliyorsanız yazın
Daha da yazardim ama kalsin böyle.
Senaryodan ne anlıyorsun diye sorsana
Mesela konu demişim sonra senaryo demişim ama ikisi birbirinden çok farklı şeyler. Yalnız hala beklediğimin(Tarantino'yu göz önüne alırsak) çok altında bir film olduğunu konusundaki fikrim değişmedi. Soysuzlar Çetesi'nin ilk sahnesi görünce ve ilk adını duyunca ( "Once Upon a Time in Nazi-Occupied France"- ayrıca filmin ilk bölümünün adı) bu filmden fazlasını bekliyordum ben, meramım bu
Çok daha iyi bir film çıkabilirdi. Konusu bana çok basit geldi. Fragmanını izlemeye kıyamamıştım, konusunu okusam görsem belki gitmezdim bile. Kendi kendime düşündüm "western"i mi ıskalıyorum diye ama westerni de izledim az veya çok, ama yok yani 

Duncan Edwards ve Bobby Charlton arasındaki arkadaşlık ve Matt Busby'nin aşırı karizmatik gösterilmesi şaşırttı beni.
Filmin konusu ise... Bir mektup arkadaşlığı...Çok anlamlı bir filimdir izlemek isteyenler olursa hiç düşünmeden baksınlar
) ile güzel bir film. Hayatta yolunu sasirmis bir gencin bir bar striptizcisi ile tanismasi ve bu isi yapmasi üzerine bir film. Acikcasi cok fazla izlemenizi tavsiye edecegim türden bir film degil. Yine de bos vaktiniz varsa izleyin.
Daha cok film var yazilacak. Simdilik böyle kalsin.
) ile güzel bir film. Hayatta yolunu sasirmis bir gencin bir bar striptizcisi ile tanismasi ve bu isi yapmasi üzerine bir film. Acikcasi cok fazla izlemenizi tavsiye edecegim türden bir film degil. Yine de bos vaktiniz varsa izleyin.
Daha cok film var yazilacak. Simdilik böyle kalsin.

http://www.imdb.com/title/tt0443680/ Arşivlerde olması gereken bir filim bence..
bordomavi.net forumları Larus Web & Web Atölyesi tarafından desteklenmektedir.
Yorum