Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mayls listendeki filmlerden Dar Alanda Kısa Paslaşmalar, The Damned United, Watchmen, The Truman Show, The Elephant Man ve Donnie Darko filmlerini henüz izlemedim. Yakinda onlari da izleyecegim zaten. Listemdeler. Ama güzel bir liste. Benim bunlar arasinda begenmedigim sadece A Clockwork Orange var. O filmi bir de Fight Club'a benzetirler anlayamam nedendir. Hic begenmemistim.
    Otomatik Portakal'ın Fight Club benzerliğini ilk kez duyuyorum.

Bence filmin verdiği mesaj çok güzel: Ne yaparsan yap, insan doğasını inkar edemez.

Donnie Darko'yu 3-4 kere izlemen gerekebilir. Ayrıca izledikten sonra filmin internet sitesini gezmelisin. Filmde bahsi geçen zaman yolculuğu kitabının da bir parçasını internette bulman mümkün. Okumanı tavsiye ederim, filmi daha iyi anlamana yardım edecektir.
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Mayls tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Otomatik Portakal'ın Fight Club benzerliğini ilk kez duyuyorum.

Bence filmin verdiği mesaj çok güzel: Ne yaparsan yap, insan doğasını inkar edemez.

Donnie Darko'yu 3-4 kere izlemen gerekebilir. Ayrıca izledikten sonra filmin internet sitesini gezmelisin. Filmde bahsi geçen zaman yolculuğu kitabının da bir parçasını internette bulman mümkün. Okumanı tavsiye ederim, filmi daha iyi anlamana yardım edecektir.
      Donnie Darko filmini 2 kere denedim izlemek için bitiremedim acayip sıkıcı geldi.
      Bordomavi.net

Yorum

• immortals klasik gaz filmi,iyi propaganda yapmışlar yine.
        ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• İlk olarak Tangerine Dream tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yoruma gerek yok, her sinemaseverin izlemesi gereken bir klasik.

Yaşa Aydın Abi izlediğim en filmlerden biriydi gerçek hayat hikayeleri her zaman daha çekici gelmiştir.

Siyah beyaz film izlemeyenler çok şey kaçırıyorlar.
          En son Fatih tarafından düzenlendi; 26.11.2011, 19:49.
          Bordomavi.net

Yorum

• Margin Call-Oyunun Sonu, hayatımda izlediğim en sıkıcı filmlerden biriydi. Hiçbir şey yok filmde. Hıncal Uluç da filmin bir saniyesinde falan sıkılmadım diyordu. Böyle neredeyse tek mekanda geçecek filmlerde akıcı olma kıstası olmazsa olmaz bir şey. Kevin Spacey ne diye bu filmde rol almışsa artık.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• The Green Mile
              The Prestige
              The Godfather 1-2-3
              The Devil's Advocate
              Godfellas
              Scarface
              Fight Club
              Inception
              Million Dollar Baby
              Scent Of The Woman
              Heat

Bu Filmler Candır..
              En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 27.11.2011, 01:29.
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Mutlaka izlenmesi gereken bir film. Ryan Gosling ve Michelle Williams'ın performansları harika. Gerçi Gosling'in performansı her zaman harika, söylemeye gerek yok.

Yorum

• Bu film hakkında yorumu olan varmı ?

Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Hugo'nun IMDB'deki puanini 8.6 görüp fazla ümitlenmeyin. Martin Scorsese reis 3D olayını aşmış ama vasat bir film olmuş. Emeklilik filmi gibi bir şey. Ama 3D cidden çok iyiydi. Mesela Karayip Korsanlarında 3D'nin etkili kullanıldığı çok sahne yoktu ama bu filmde her sahne de mest oldum resmen. Sonlara doğru çok sıksa da görüntülerin ve yönetmenin hatırıyla puanım 7.00

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• son olarak great escape i izledim....1963....

harika bir filmdi....zaten oldum olasi kacis,hapishane fimlerini sevmisimdir....

steve mcqueen mi?paul newman mi?derseniz....

herzaman mcguuen...."i m little bit screwed up but m still beatiful"....
                      ıslak imza....

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu film hakkında yorumu olan varmı ?

Ben izlemiştim, Gökhan. Savaşın soğuk yüzünü, insan psikolojisini nasıl etkilediğini en iyi şekilde anlatan filmlerden. Son sahnesi çok etkileyici. Tavsiye ederim.

İlk olarak pazarkapılı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        son olarak great escape i izledim....1963....

harika bir filmdi....zaten oldum olasi kacis,hapishane fimlerini sevmisimdir....

steve mcqueen mi?paul newman mi?derseniz....

herzaman mcguuen...."i m little bit screwed up but m still beatiful"....
                        Bence de her zaman Steve McQueen.

Yorum

• Alacakaranlık- Şafak Vakti.

Ülkemizde 1.200.000 seyirciyi deviren dünya çapında 600 milyon dolar hasılat sağlayan serinin son filminin ilk bölümünde Bella yaptığı seçiminin sonuçlarını görmeye başlıyor....

Önce gerçekten sadece ama etkileyici bir düğün ardından masaldı bir balayıyla devam eden filmde ;

Bella bir anda doğacak çocuğunun onuda öldüreceği gerçeğiyle yüzyüze kalıyor....

ama bu acı yazgısı çocuğunu dünyaya getirme isteğini değiştirmiyor....

Kurtlar için bu durum yıllar süren anlaşmanın bozulması demek olduğu için destensı mutluluk bir anda kara bulutlarla dolu endişeli bir geleceğe teslim ediyor kendini....

Jacop bu arada hem sürüsünü karşısına alıyor hemde Bellanın sevgisine karşılık vermemesine rağmen büyük bir fedakarlık daha yapıyor....

Film daha önceki bölümlerini izlemeyenler için sıkıcı gelebilir. Filmdeki karakterleri , olayları yerine oturtamayabilirler....

Birde kurtların dövüş sahneleri biraz hızlı oluyor gözleri yoruyor ve pek bir şey anlamıyorsunuz...

Onun dışında fena değildi..... izlenmeye değer....
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Sinemadaki senaryo sıkıntısı ciddi boyutlara ulaştı bence. Diyeceksin ki tüm filmleri izliyo musun tabii ki hayır. Ama özellikle son 1-2 yıldır izlediğim filmlere ve gelecek filmler için fragmanlara bakıyorum yaa cidden hep aynı kısır döngü ya.

Nicolas Cage'in son filmine gittim mesela son derece vasat bir filmdi. Bari Sherlock Holmes'un yeni filmi iyi olsun.

Yorum

• Batman Begins ve THe Dark Knight'i ard arda izledikten sonra THe Dakr Knight RIses'i bekleyemiyorum.

Batman Begins belki o kadar iyi olmayabilir ama gercekten mükemmel olan THe Dark Knight'i anlamak icin mutlaka ikiside bakilmali
                              "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Batman Begins ve THe Dark Knight'i ard arda izledikten sonra THe Dakr Knight RIses'i bekleyemiyorum.

Batman Begins belki o kadar iyi olmayabilir ama gercekten mükemmel olan THe Dark Knight'i anlamak icin mutlaka ikiside bakilmali
                                Bende bu yaz ikisini üst üste izledim. Gerçekten harika filmler. Son serisini sabırsızlıkla bekliyoruz

Bu arada 3 İdiots şiddetle ve şiddetle tavsiye edilir. Mükemmel abi ya

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim