Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sadece 1 soru THOR 2 çıkacak mı.. ?
    FIRTINA

Yorum

Beğendim açıkçası .
      Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
      Real Madrid
      Manchester United
      twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• 9
        Yönetmen:
        Ümit Ünal
        Film tek mekanda geçen harika kurgulanmış bir polisiye.Ayrıca karakterler üzerinden çok akılcı devlet eleştirisi. Filmin sonuna kadar sizi merakla sürüklüyor.Oyuncularda gayet iyi. 8/10

Yorum

• İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sadece 1 soru THOR 2 çıkacak mı.. ?
          2013'de çıkacakmış

Yorum

• İlk olarak abcabca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            2013'de çıkacakmış
            İnş gelir.. Harika yapmışlar filmi
            FIRTINA

Yorum

• Karadeniz'de çekilmiş diye büyük bir hevesle izledim hayal kırıklığı yaşadım.Oyunculuğu sıfır,esprisi sıfır,mantık hatalarını küçük bir çocuğun bile fark edebileceği bir film olmuş.Lokanta da yemek yerken bile arkada kendi kendine kolbastı oynayan çocukları görünce filmi kapatmamak için zor sabrettim.Karakteristik özelliklerimizi tanıtayım derken çorba yapmışlar.Yine de emeğe saygı.Teşrifleri için teşekkürler.
              En son Mehdi tarafından düzenlendi; 30.09.2011, 09:29.
              T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dom Za Vesanje
                Goodfellas
                Amores Perros
                Cidade De Deus

Bu filmler keşke hiç izlememiş olsam da tekrar aynı heyecan ile izlesem dediğim filmler.

Cidade De Deus'u 10 civarı.
                Diğerlerini de en az 3 kere izledim.

Doyamıyorum.
                City of God Tanrı kent filmini arkadaşlarla beraber izledik yani arkadaşlarıma önerdiğime pişman oldum diyebilirim. 10 kere değil 2 kere olsa izlemem bu filmi

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  City of God Tanrı kent filmini arkadaşlarla beraber izledik yani arkadaşlarıma önerdiğime pişman oldum diyebilirim. 10 kere değil 2 kere olsa izlemem bu filmi
                  Arkadaşlarınızın iyi film anlayışını merak ettim şimdi
                  Bordomavi.net

Yorum

• Ben de. ççç

Yorum

• Dün hayatımın en boş 2 saatini geçirdim.Hani derler ya çöpe atacak vaktiniz varsa gidin diye yok ona da gitmeyin gidin uyuyun bir şey yapın gitmeyin.Bahsettiğim film Karadedeler Olayı.Güya gerçek bir olayı anlatıyormuş gibi başta yüzleri felan bulanıktı bazı kişilerin ve 1989'a ait kamera görüntülerini yayınlıyorlar ve bunu sanki gerçekten o zamandan kalmış gibi gösteriyorlar yani canlandırma felan da değil.Ancak o kadar çok mantık hatası var ki..Birkaçını yazayım.Filmin sonlarına doğru çocuk 2 el ateş ediyor 6 kişi ölüyor.Aynı çocuk filmin ortalarında gazeteciye kız kardeşinin olduğunu söylüyor ve o kız birden erkek kardeşe dönüşüyor.Korku değil gülme filmi olmuş resmen. Asıl olaya geliyorum film boyunca gerçek kasetlermiş gibi gösterilen hatta netleştirilmesi için digital ses vs kullanılmış yazılarından sonra film sonunda filmde geçen karakterlerin isimlerini yazıp teşekkürler yazıyor yine gerçek süsü vererek ve bunların en altına küçücük bir bu olayların hepsi hayal ürünüdür yazmak nasıl bir zihniyet?Tam bir rezalet gerçekten abartmıyorum hayatımdan giden 2 saate acıdım.
                      Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• 2011'in en iyi filmlerinden biri.

Yorum

• Bugün izledim...

Eğer animasyon meraklısıysanız kesinlikle öneriyorum...Bana göre Buz Devri'nden sonra dalında 2. efsane olma yolunda ilerliyor....

Bence kesinlikle izleyin...

Yorum

• Drive | Aksine ben hiç beğenmedim. Daha marjinal güzel film bekliyordum fakat çok sade olmuş.

Japon filmi olan Şeytanı gördüm izlemenizi tavsiye ederim

Fakat izlerken 15+ olması önemli

Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                            Real Madrid
                            Manchester United
                            twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak OYılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İnto the Wild

Bu film anlatmak istemiyorum. Sadece izleyin ve yaşadığınızı hissedin. Şu an etkisindeyim. İzlediğim en iyi filmler arasına girmeyi başarmıştır.
                              Paraya minnet etmiyorum,Özgürlük istiyorum hiçbir şeyde gözüm yok diyorsanız de hadi buyrun izleyin. Gerçekten etkileyici. Gerçekten!

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Drive | Aksine ben hiç beğenmedim. Daha marjinal güzel film bekliyordum fakat çok sade olmuş.

Japon filmi olan Şeytanı gördüm izlemenizi tavsiye ederim

Fakat izlerken 15+ olması önemli

Kore filmi
                                Yoksa Japon agiza daha iyi oturuyor diye mi yaziyiorsun?
                                Ben de Drive'i begenmeme ragmen cok agir oldugunu ve bu kadar övgüyü hak etmedigini düsünüyorum. I Saw The Devil ise Oldboy'dan sonra seyrettigim en iyi Kore filmidir. Min Sik Choi yine döktürmüs bu filmde.
                                "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                                "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                                Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim