Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gattacayı izleyin bence arkadaşlar gerçekten harika bi film oldugunu dusunuyorum ne kadar eski olsada...
    Bu arada bi de lord of war ii öneriyim size nicolas cage den güzel bir fiilm bence izlenebilir.İzlerken zevk almıştım...

Yorum

• Stone filmini sakin izlemeyin, ben ettim siz etmeyin.
      Filmin sonunda "Bu senaryoyu yazanin da, kabul edip film olarak cekmeye karar verenin de, oyuncu olarak Edward Norton ile Robert De Niro'ya teklif götürenin de, hatta bu teklifi kabul eden Norton ile De Niro'nun da..." diye saydirdim. Oyunculara bakip aldanmayin, filmdeki tek aksiyon sahnesi Robert De Niro'nun Mila Jovovic ile sevisme sahnesiydi. Zaten filmde oynamayi da büyük ihtimalle o yüzden kabul etmistir bence.
      "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
      "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
      Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• kolpaçino bomba filmini izledim haftasonu bence ilk filmden daha güzel.
        geçen hafta sonuda kader ajanlarını izledim matt dameon olmasaydı afişinde gitmezdim verdiğim paranın karşılığını aldığımı söyleyemem ama bu hafta vizyona girecek olan bi film var ismini bilmiyorum ama fragmanından güzel bir film olacağa benziyor.bir hap iiyor beyninin sınırlıarını zorluyor falan bide romantik komedi filmi vardı onuda merakla bekliyorum adam sandler ile jennefer anniston. hepinize iyi seyirler

Yorum

• Kader Ajanlari dedigin film eger "The Town" ise ben de dün izledim onu. Fena sayilmaz. Banka soygunu filmerini sevmisimdir hep.
          "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
          "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
          Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• İnside Man'i izlemeyen varsa tavsiye ederim .

Yorum

• Av Mevsimi
              Açıkçası bu tür polisiye filmlerinden pek hoşlanmam. Zaten artık modasının da geçtiğini düşünüyorum. Ama madem Yavuz Turgul yapmış, bize de seyretmek düşer diyerek izledim. Senaryo olarak biraz daha yaratıcı bir film olabilirdi. Ama karakterlerin çok güzel yazıldığını ve oyuncu tercihlerinin de iyi olduğunu düşünüyorum. Cem Yılmaz deli dolu Karadenizli'yi, Okan Yalabık çömez polisi ve Çetin Tekindor zengin iş adamını gayet başarılı bir şekilde oynamış. Cem Yılmaz'ın karakterini daha ayrıntılı bir şekilde gördüğümüz için onu daha iyi değerlendirebilirim. Bence olağanüstü bir iş çıkarmış. Sadece filmde yaptığı son "açınızı değiştirin" işareti biraz komik olmuş sanki. Şener Şen'i saymıyorum zaten. Adam ne oynasa yakışıyor.

Filme olan en büyük eleştirim ise uzunluğu. Katilin kim olduğunu anladıktan sonra gereksiz yere uzatmış Turgul. Filmin temposu konusu itibariyle zaten pek yüksek değil. Olay çözüme kavuştuktan sonraysa daha da düşüyor tempo. Ayrıca filmin çözümden sonra yarım saat kadar devam etmesi de canınızın sıkılmasına yol açıyor.

Neyse, Mahsun Kırmızıgül'ün David Fincher'dan daha itibarlı olduğu bir ülkede bu film her şeye rağmen güzeldir ve Yavuz Turgul her şeye rağmen bu ülkede bu işin ustasıdır.

Ama kendisinden artık tekrar Eşkıya düzeyinde bir film bekliyorum. Gönül Yarası'yla, Av Mevsimi'yle oyalamasın bizi
              Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Av Mevsimi
                Açıkçası bu tür polisiye filmlerinden pek hoşlanmam. Zaten artık modasının da geçtiğini düşünüyorum. Ama madem Yavuz Turgul yapmış, bize de seyretmek düşer diyerek izledim. Senaryo olarak biraz daha yaratıcı bir film olabilirdi. Ama karakterlerin çok güzel yazıldığını ve oyuncu tercihlerinin de iyi olduğunu düşünüyorum. Cem Yılmaz deli dolu Karadenizli'yi, Okan Yalabık çömez polisi ve Çetin Tekindor zengin iş adamını gayet başarılı bir şekilde oynamış. Cem Yılmaz'ın karakterini daha ayrıntılı bir şekilde gördüğümüz için onu daha iyi değerlendirebilirim. Bence olağanüstü bir iş çıkarmış. Sadece filmde yaptığı son "açınızı değiştirin" işareti biraz komik olmuş sanki. Şener Şen'i saymıyorum zaten. Adam ne oynasa yakışıyor.

Filme olan en büyük eleştirim ise uzunluğu. Katilin kim olduğunu anladıktan sonra gereksiz yere uzatmış Turgul. Filmin temposu konusu itibariyle zaten pek yüksek değil. Olay çözüme kavuştuktan sonraysa daha da düşüyor tempo. Ayrıca filmin çözümden sonra yarım saat kadar devam etmesi de canınızın sıkılmasına yol açıyor.

Neyse, Mahsun Kırmızıgül'ün David Fincher'dan daha itibarlı olduğu bir ülkede bu film her şeye rağmen güzeldir ve Yavuz Turgul her şeye rağmen bu ülkede bu işin ustasıdır.

Ama kendisinden artık tekrar Eşkıya düzeyinde bir film bekliyorum. Gönül Yarası'yla, Av Mevsimi'yle oyalamasın bizi
                Trabzonspor Kalbimizde Falan Diyor Cem Yılmaz
                Çok Güzeldi Bence
                ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kader Ajanlari dedigin film eger "The Town" ise ben de dün izledim onu. Fena sayilmaz. Banka soygunu filmerini sevmisimdir hep.
                  İkisi farklı film, The Town Ben Affleck'in yönettiği ve oynadığı bence IMDB puanını hak etmeyen bir film

The Tourist'i izledim son derece vasat bir film olmuş. Koca film boyu Angelina Jolie bir ton makyaj ile havalı havalı yürüyor. Çok basit bir film çok

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• FİLM ÖYKÜSÜ

Var olmak tesadüf değilse, Aşk tesadüf olabilir mi? “Yıl 1977, Ankara’ da bir Eylül sabahı… Hamile karısı Neriman'ı hastaneye yetiştirmeye çalışan Yılmaz Bey’ in kullandığ araba, Ömer Bey’ in arabasına arkadan çarpar. Bu çarpışma Ömer Bey’ in arka koltukta oturan hamile karısı İnci’ nin erken doğum yapmasına neden olur. Iki bebek aynı gün dünyaya gelirler. İlk kez birbirlerini görür gözleri…
                    Bu kaza Özgür ve Deniz’ i bir araya getiren tesadüflerin başlangıcı olur.Bundan sonra yolları, çocukluk yılları ve ilk gençlik yılları boyunca Ankara’ da bir kaç kez daha kesişir. Her kesişme onların hayatında büyük değişikliklere sebep olur. Birbirlerinin çocukluk aşkı olurlar, ya da ilk kalp kırıklığı… Ama onun da ötesinde, her temasları hayatlarının rotasını değiştirir. Sadece onların değil, ailelerinin de...Bazen felaketlere, bazen mucizelere neden olurlar birbirlerinin hayatlarında. Ancak hiçbir zaman bir arada olamazlar.Onları bir araya getiren şey her neyse, aralarına şeffaf bir duvar örmeyi de başarır her seferinde.
                    Ta ki 25 sene sonra İstanbul’da yolları kesişene kadar...
                    “Aşk Tesadüfleri Sever “ adlı sinema filmi projesi 2010 yılında İstanbul’ da tanışan Özgür ve Deniz’ in birbirlerine doğru ve engellerle dolu macerasını anlatırken, bir yandan da geri dönüşlerle onların bugünlerini yaratan dönemlere uzanıyor. Türkiyenin 70’li, 80’li , 90’lı ve 2000’ li yıllarını fonuna alarak, o yılların artık unutulmaya yüz tutmuş popüler kültür öğelerinden,müziklerinden, yaşam biçimlerinden ve alışkanlıklarından besleniyor. Pek çok gerçek hikayeden yola çıkılarak derlenmiş olaylar bütünüyle, İstanbul’ dan Ankara’ ya yaptığı nostaljik yolculugun içinde izleyiciye doyurucu, duygusal, yıllarca akıllardan çıkmayacak bir AŞK filmi vaad ediyor.

Yorumuma gelince , kesinlikle izlemeye değer bir film eğer duygusal yönü yüksek bir film arıyorsanız bu film çok iyi bir seçim olabilir. Kullanılan figürler olsun oyunculuklar olsun gerçekten çok hoş , eskilerin anlatıldığı zaman dilimleri görseller , figüranlar vs. hepsi çok güzel işlenmiş.
                    Sonu harika olmuş , senaryo basit gibi gelebilir ama kesinlikle etkileyici işlenmiş . Kullanılan şarkılar " cuk diye oturmuş " diye kullanabileceğimiz tabirden olmuş .

Kısaca izlemeyenlere tavsiye ederim , yanılmıyorsam 2 hafta daha vizyonda kalacak .
                    " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Sürükleyici güzel bir film...Özellikle Kore filmi sevenlerin izlemesi gereken bir film...10/8.2
                      '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• LA BATTLE

Sinemalar.com'a yazdığım yorumu aynen kopyalıyorum.Klasik Amerikan Uzay filmi senaryosu.Gitmeye değmez zaman kaybı...

Film'e sırf diğer arkadaş grubunun gittiği filme gitmek istemediğim için gittim.Şunu açıkça dile getirebilirim ki efekt dışında filmi film yapan hiçbir unsur yok.Film mi izliyorum Call of Duty ya da Medal of Honor mu oynuyorum anlamadım gerçekten.Tüm diyaloglar sanki bu oyunlardan alınmış gibiydi.
                        Girişte bi kaç bombardıman sahnesiyle dikkati çekse de devamında bizlere sokak çatışması izleten bir film oldu yine.Klasik Hollywood'un vatansever ,kahraman ve yılmaz savaşçıları uzaylı tayfasını yerle bir etti!
                        Çok mantıksal hata da var ayrıca filmde.Şöyleki Dünya'ya havadan giriş yapan uzaylılar için filmin başlarında bir Amerikan yetkilisi aynen şu cümleyi kuruyordu " Hava destekleri yok sadece karadan saldırabiliyorlar" .Zaten burada film benim için bitmişti.
                        "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İnside Man'i izlemeyen varsa tavsiye ederim .
                          Yalnız dublajlı izleyin bence.Çünkü orjinali küfürden geçilmiyor

Yorum

• 12 Angry Men (12 Öfkeli Adam)

IMDB'nin top 10'unda 8.sırada yerini almış bir filmi izlemeliyim diye düşünerek başladım seyretmeye.

Film çoğu kişiye sıkıcı gelebilir.Hatta ilk 1 saat falan ben de sıkıldım desem yalan olmaz.Babasını öldürmekten dolayı mahkemeye çıkarılan bir gencin suçlu mu suçsuz mu olduğuna kanaat getirmek hiç bu kadar zor olmamıştı bir jüri için.

Tabi zamanın şartlarını da gözönünde bulundurunca delillerin yetersiz oluşu ve hemen hemen kararın şahitlerin ifadesi doğrultusunda verilecek olması esnasında Jüri üyeleri vicdan muhasebesine girişiyor.

Önyargıların ve farklı bakış açılarının mücadelesi olarak geçen film; 1957 yılı da olsa insan zekasının öne sürülen ifadelerin hiç de aslına uygun olmadığını ortaya çıkarabileceğini gösteriyor...

Filmde insan psikolojisi üzerine güzel yaklaşımlar var.Tavsiye olunur...

Bu arada film tek odada geçiyor .Ki bu bakımdan The Man From Earth filmine de ilham verdiği söylenir...
                            En son worldmaster tarafından düzenlendi; 20.03.2011, 18:43.

Yorum

• Good Will Hunting(1997)

Şiddetle tavsiye edilir..
                              Trabzonspor, Napoli, Roma, B.Dortmund, Benfica, Valencia, Liverpool.
                              Everywhere is TRABZON for us !

Yorum

• Kaybedenler Kulübü

Cinsellik ve içki mevzuları çok abartılmamış olsa da rahatsız olanlar izlememeli. Onun dışında yalnızlık ve hayat ile müthiş dalga geçen iki kafadarın eğlenceli hikayeleri çerçevesinde film; gayet güzel. Müzikleri ve çekimleri harika. Kent FM'de aynı isimli programı zamanında dinleyenler için ise bambaşka güzellikte olacaktır. Radyo programını hiç dinlemeyenler için bile fenomen olabilecek kapasitede.
                                "Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
                                Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
                                Kazım Koyuncu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim