Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon’dan Haberler

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Daha 3-4 sene önce "Şehrin altını üstüne getiriyoruz." sloganıyla aylarca süren bir alt yapı çalışması yapılmıştı. Hatta çok uzun sürdüğü için şehir bozuk yollardan illellah etmişti ama alt yapı sorunu çözülecek diye de çok bir şey demiyordu kimse. Meydan passolig gişesinin yanına müze kurmuşlardı hatta eski çürümüş alt yapı malzemeleriyle..

Bugün gördük ki yapılan alt yapı sadece birilerine para kazandırmaya yaradı. Dün belediye hesabı Beşirliye dökülen asfaltı paylaşmıştı. Bugün Beşirli sular altında. Sabah 61saat molozdaki camiyi şaheser diye paylaştı. 2 saat sonra moloz sular altında. Söylenecek çok şey var da muhattap yok.

Ama şunu da söyleyeyim. Bu şehir bence hâlâ Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'yla harcadığı 10 boş senenin ceremesini çekiyor. Öyle yıkık, harabe bir şehir bıraktı ki kim gelirse gelsin tam anlamıyla düzelmiyor.
    Av a a a a metin mençç gibi başkan buldun da beğenmiyorsun he ?
    Hepsi cehapeli Ortahisar belediyesinin suçuu !! Derhal görevden alınıp yerine "yeni gelmedim geri geldim" diyerek O F G gelsin

61saat yalakalığa devâm etsin
    Hasan'ın olduğu gazeteden ne olur, anca o kdr olur işte
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• [MENTION=52903]jpositve[/MENTION]

O yalAKaların ben olmayan beyinleriniii.....

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        O yalAKaların ben olmayan beyinleriniii.....
        yalniz madalyonun diger tarafinda ise yillardir Chp tarafindan yonetilen Izmir belediyesinde kazan kayniyor. Temizlik iscileri eylem yapip isi gecici olarak birakti. 25 bin isciden soz ediliyor. Adamlar 85 bin tl maas istiyor. Ve bu iscilerin haklarini savunan Disk sendikasinin baskani Ercan Gul un 58 tane akrabasinin belediyede calistigi belirlendi. Esi de belediyede buro personeli olarak calisiyor. Ve bu eylem yapan belediye calisanlarinin buyuk cogunlugu Tunceli, Erzincan, Van civarinda gelme insanlar ve aralarinda Pkk dan sorusturma geciren cok insan var. Hepsi de Kemal Kilicdaroglu doneminde belediyeye girdi. Eski baskan Tunc Soyer doneminde de giren cok var ise. Yeni baskan Cemil Tugay bunlarla ugrasiyor. Suleyman Soylu Istanbul belediyesinde Pkkli var diye atip tutacagi yerde Izmir belediyesini denetlese diye tepki gosteriyor insanlar. Bu belediye calisanlarinin hepsi de Acikogretim lisesi mezunu veya Ilkogretim mezunu. Disk baskani Ercan Gul un arasitirilsa kesin Akpli cikacagini soyluyor insanlar. Her neyse iste Chp nin Izmir kolu da o kadar temiz degil. Yaa tabi su anki mesele ile cok alakali degil ama yani ne biliyim bu tip sacma seylerle Chp kendi imajini zedeleyip malum partinin ekmegine yag suruyor.

https://eksisozluk.com/58-akrabasi-belediyede-calisan-disk-temsilcisi--7987561?a=popular
        En son jpositve tarafından düzenlendi; 4 hafta önce.

Yorum

• İzmir konusunda haklısın genel olarak ama disk konusunda yorumumu sonra yazacağım

Yorum

• bu nasil bir mallik

Yorum

• Bakan bugün gene Trabzona gelmis ve proje müjdeleri vermis.Ama herkes biliyor bunlar sadece sözde Proje.
              Ha bide demiryolu Güneyden Trabzona yapilmasi imkansizmis.Ama biliyorsunuz o demiryolu Rizeye Güneyden gelecek cünkü onlar baska cografyadalar.
              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• üstteki mesaj 8dkda gitti bu nedir yaa, mesaj yollama isini akici yaptin hele de kalanlari sonra yaparsiniz, hayret bir sey sanki dersin 2000'lerin interneti... yükleniyor yazisinin daaa dönen yuvarlagin daaaa

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi
                  bunlar da utanmaz, bunlari savunup peslerinden gidenler de utanmaz... onlara yakisacak tek sifat "yalAKa"dir
                  Sehir Plancilar cevabi vermis.

Trabzondan umudu kestim zaten ordan birsey cikmaz.Kurtara bilen kendini kurtarsin ordan.

23 sene bastalar. O kadar güclü bakan geldi akp den ama ne bir fabrika ne bi adam gibi yatirim yapildini duymadim görmedim.Stat bile kac secim sürdü. Cogu yatirim Rizeye kaydiriliyor.

Hem muhalefet hem iktidar MV cogu kolpa konusmadan baska halt beceremiyorlar.

Trabzon da Kaliteli insan ne yazikki azaldi ve olanda dedim gibi ya baska yerlere göc ediyor yada hhin rahmetine kavusuyor yasliliktan. Daha cok cakam Polat alemdar kulanisli aparatlar ve fedailer etrafta geziyor.
                  çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Trabzon İstiklal Madalyası'na Kavuşacak

1924’te TBMM tarafından Trabzon Kayıkçı Loncası’na verilmesine karar verilen İstiklal Madalyası, aradan geçen bir asrı aşkın sürenin ardından resmî olarak tescillendi. Madalya ve berat, törenle Trabzon’a teslim edilecek.
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                    Yükleniyor...
                    X