Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Laz Ziya Hayata Veda Etti...

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    nesriiin...
    Akıllardan silinmeyecek.
    Allah rahmet eylesin.

Sadece Nesriiiin mi?

Çakıııır, Necmiiii ve ''oy Asiye Asiye, tütün koydum keseye'' türküsü çalınca hep o aklıma gelir. Gerçekten rol kesme yeteneğinin dışında seslendirme sanatçısı olarak çok büyük bir ustayı kaybettik. Oynadığı karakterle bu kadar özdeşleşen başka bir oyuncu görmemiştim son zamanlarda...

Allah rahmet eylesin. Son zamanlarda geçim sıkıntısı çektiğini duymuş ve üzülmüştüm.

Bir de kurtlar vadisinde bir replikte ''Ben Trabzonluyum, şampiyonu ben belirlerim'' sözünü asla unutamam...

TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

Allah rahmet eylesin . . .

Yorum

İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Mekanı cennet olsun. 2-3 sene önce bir röportajını görmüştüm maddi durumu çok kötüydü. Bu medya düzeni oldukça gerçek sanatçılara hiçbir zaman gerekli değer verilmeyecek. Oyunculuğu kadar büyük bir sesi vardı.
        Allah rahmet eylesin hemde gani gani,çok ihtiyacı olan adamlardan biri. Adam içki içmekten kendini kaybetmiş kim ona rol yada seslendirme versin. O röportajı bende izlemiştim adamın akşamdan kalma olduğu her halinden belliydi.Başka türlü kim sabahın köründe soda içer.

Yorum

Allah Rahmet Eylesin Üzüldüm.
          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun..
            Çalınan her kapı hemen açılsaydı; Beklemenin, ümidin, sabrın ve susmanın ne önemi kalırdı.

Yorum

I am not in danger , I am the danger..

Yorum

Allah rahmet eylesin
                1

Yorum

İlk olarak A.Kemal Göksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Allah rahmet eylesin hemde gani gani,çok ihtiyacı olan adamlardan biri. Adam içki içmekten kendini kaybetmiş kim ona rol yada seslendirme versin. O röportajı bende izlemiştim adamın akşamdan kalma olduğu her halinden belliydi.Başka türlü kim sabahın köründe soda içer.
                  Allah herkese rahmet eylesin!

Kimse kendinden emin olmasın. Yargılamak bizim işimiz değil, herkes kendi yaptıklarından sorumludur. Kim ne yaparsa kendine yapar. O yüzden ne yediği, içtiği beni çok ilgilendirmiyor. Yaptıklarının elbet hesabını sadece Allah'a verecek olanda kendisidir.

Ön yargı yok arkadaşlar. Sabahın köründe her soda içen adama alkolik muamelesi yapılmasını doğru bulmuyorum. Öyle bile olsa, ne içtiği beni neden ilgilendirsinki?
                  TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

Allah rahmet eylesin.

Kurtlar vadisini kurtlar vadisi yapan karakterlerden birisi.

Kızı Meralı canlı canlı gömmesini,taş plaktan dinlediği oy asiye şarkısını,yardımcısı orhana ölmesini emretmesini,Ben Trabzonsporum sahnesini unutamam.

Mekanı Cennet , Ruhu şad olsun , kemal sunal ile ölüm yıldönümleri aynı olmasıda ayrı bir rastlantı olsa gerek.
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Benim dedem vefat edeli 1 hafta oldu. 11 yasindan beri namaz kilardi. Dün vardi bugün yok. Istemi Betilin su an bizim icin ondan farki yok. Öyle yasadiydi, böyle yasadiydi demek yerine ölülerimizden ibret alsak hersey cok daha güzel olur. Hepimizin gidecegi yer ayni.

Allah onada rahmet eylesin, yakinlarina sabir versin...
                      Milli Takımım TRABZONSPOR
                      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

Allah rahmet eylesin...
                        TRABZONSPOR

Yorum

İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Allah rahmet eylesin.

Kurtlar vadisini kurtlar vadisi yapan karakterlerden birisi.

Kızı Meralı canlı canlı gömmesini,taş plaktan dinlediği oy asiye şarkısını,yardımcısı orhana ölmesini emretmesini,Ben Trabzonsporum sahnesini unutamam.

Mekanı Cennet , Ruhu şad olsun , kemal sunal ile ölüm yıldönümleri aynı olmasıda ayrı bir rastlantı olsa gerek.
                          Kemal Sunal'ın doğum gunü bugün ölüm yıldönümü değil Emirhan Reis..
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

Allah rahmet eylesin. Kurtlar Vadisi diyilince akla ilk gelen 3-5 isimden biri olarak hafızalara kazındı. Oynadığı karaktere cuk diye oturuyordu hakkını veriyordu gerçekten...
                            t @Selim_Turan

Yorum

Yorum

Allah rahmet eylesin.KV'nin efsane karakterlerinden biriydi.Çok üzüldüm...
                                Kadir Has Üniversitesi

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X