Minnetle, saygıyla, sevgiyle...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bugün 10 Kasım | Atamızı Minnet ve Şükranla Anıyoruz!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Allah Türk milletini bir daha kurtarıcı beklemeye muhtac etmesin... En çok da bu sebepten Ulu Önder, Gazi Mareşal Mustafa Kemal ATATÜRK Başbuğumuz'u anlamamız ve yolundan gitmemiz gereklidir.
Seni seven milletin, yolundan hiç ayrılmayacak PAŞAM!Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
Allah rahmet eylesin, minnettarızTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
- Alıntı
Yorum
-
Atamızı günlük menfaatleri uğruna seviyormuş gibi yapanlarda var. Ben geçmişten beri hep sevdim seveceğim....
Hataları vardır elbet ama bu milletin umududur , yeniden doğuşunun simgesidir.....
Allah (c.c.) rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
O zamanın kıt imkanlarıyla yaptıkları gerçek vefalı insanlarca hep hatırlanacaktır.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
- Alıntı
Yorum
-
Atatürk'teki üstün deha ve vizyondan bahsedeceğim ama, "Beni övmeyi bırakın, geleceğe dair neler yapacağız, onlardan bahsedin." diyor.
Her 10 Kasım gözlerimi yaşlatır, burnumu sızlatır.
Ruhun şad olsun. Mekanın cennet olsun büyük adam.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegelmiş geçmiş en büyük lider Atatürk. sonsuza kadar unutulmayacaksınTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
- Alıntı
Yorum
-
Sayende Büyük Türkiyenin hedefi hep yüksek olacaktır... HEDEF DAİMA YÜKSEK
- Alıntı
Yorum
Yorum