Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bugün 29 Ekim | Yaşasın Cumhuriyet, Yaşasın Vatan

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kadir Abi,

Üç çelenkten biri valilik/kaymakamlık, belediye başkanlığı ve garnizon komutanlığını temsil ediyor sanırım.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kadir Abi,

Üç çelenkten biri valilik/kaymakamlık, belediye başkanlığı ve garnizon komutanlığını temsil ediyor sanırım.

30 Mart'ta Büyük Şehir olduk ya şimdi çelenk sayısı mecbûren dört tâne olacak abi...

Bu nüfusun tamâmını saydığında Trabzon nasıl büyüyor?...

Ziyâretime gelen ünlü bir avukatı, kapıdan uğurlarken bana sordu:
      Trabzon'da kaç hânesiniz?... önce şakınlık geçirip sonra yaklaşık olarak söyledim. Uğurladıktan sonra ve hâlâ düşünmekteyim... bunu niye sordu. Çünkü, hayâtım boyunca böyle bir düşüncem olmadı.

Çelenkler dedik ya... büyüdük işte... dur ya hu ben 30 Ağustos Zafer Bayramı çelenklerini çekmemiş mi, idim?... çektim sanıyorum... dur bir koşu bakıp geleyim... çelenk sayısı kaç tâne idi... sakın bir yere ayrılmayın ha... "az sonra!"

kadiryeter
      08.10.2014
      .................................

Aha geldim....

http://forum.bordomavi.net/showthrea...t=7217&page=23 555. mesajla o fotoğrafı eklemişim...

Aklıma ne geldi biliyor musunuz?... Ortahisar İlçe Belediyesi ile Ortahisar Kaymakamlığı bu bayramda çelenk olarak temsil edimemesi bir kusur değil midir?... nasıl olur?... yer, Ortahisar İlçesi fakat, çelenkle temsil yetkisi yok... bu durumda üç değil; beş adet çelenk konulması gerekecek bana göre...

Trabzon'un diğer ilçe Kaymakamlıkları ve belediyelerinin(temsil edildiği yerde) nüfûsuna oranla çok daha büyük Ortahisar İlçesi'nin temsil edilmemesi, eşit temsil edilme adâlet ölçüsüne, akla ve mantığa da aykırıdır; sanırım...?

Yetkililere bu vesile ile duyurulur... Bayrama hazır, 20 gün vakit varken değerlendirip- karar versinler... zannederim; akılları geçen seneki uygulamaya gitti... haklılar; bu yılki kural değişti. İyi aklıma geldi ha... la, afferim Kadir...

kadiryeter Kadir Yeter.

http://www.edebiyatdefteri.com/yazioku.asp?id=134441
      En son Kadir Yeter tarafından düzenlendi; 08.10.2014, 23:33.

Yorum

• BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN...

kadiryeter şairine ait Cumhûriyet Kutlu Olsun şiiri okumak için tıklayın. kadiryeter şairininin tüm şiirlerine edebiyatdefteri.com'dan ulaşabilirsiniz ...

kadiryeter Kadir Yeter. 29.10.2014

Yorum

• Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Atamızın bizlere teslim ettiği büyük Cumhuriyeti sonuna kadar savunacağız

Yorum

• Gün geçtikçe cumhuriyetimizin değerini çok daha anlıyor ve hissediyorum. Cumhuriyeti , bağımsızlığı , özgürlüğü önemseyen herkesin bayramını kutluyorum.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• cumhuriyet bayramımız kutlu olsun
                egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
                "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                Louis D. Brandeis

Yorum

• Türk Milleti'nin Cumhuriyet Bayrami kutlu olsun.
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Ne mutlu Türküm diyene!
                    Hamiş

Yorum

• Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Ülkedeki Lawrance torunu, ''geçici'' hurdalıklara inat, NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Atatürk'ün bize emaneti olan, Cumhuriyetimizin 93. Yaşı kutlu olsun!
                        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• sadece 29 ekimde değil her zaman kutlamamız lazım

Yorum

• "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Kutlu olsun

Yorum

• ne mutlu Türküm diyene
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X