Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Atasözü Aciklama Bilgimizi Yoklayalim

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Esegini saglam kaziga baglamak olarak biliyoru, bu atasözünü..

Ben de bir atasözü yaziyorum..."Yalancinin mumu yatsiya kadar yanar."
    EN BÜYÜK BORDO MAVI!!!

Yorum

yani mum kücükse aksam söner[img]smileys/smiley36.gif[/img]

sakla samani gelir zamani
      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

yedekde samam birak ki inek aç kalmasin. zamani gelince verirsin. [img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

"damlaya damlaya göl olur "

Yorum

buda tutmlu ve iktisatli olmanin önemine deginen bi atasözü

iste benim soracagim atasözü

bahtsiz bedevi çölde kutup ayisi görürmüs

( bu söz aslinda böyle degil ama forum kurallari malumunuz )Edited by: lazutlarlivera
          MİMOZA

Yorum

İlk olarak lazutlarlivera tarafından gönderildi

( bu söz aslinda böyle degil ama forum kurallari malumunuz )

Neyse arkadasim beni sabah sabah güldürdün.[img]smileys/smiley19.gif[/img] Bunu yillar önce askerlik görevini yapmak icin Etimesgut Astegmen Tank okuluna sinava giderken yine Trabzonlu bir arkadastan duymustum..O zamanda cok gülmüstüm...Neyse yorumu baska bir arkadas yapsin.. Sanssizlikla ilgili ,ipucu bu kadar....[img]smileys/smiley1.gif[/img]
            TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61

Yorum

bir kisi çok sansizsa olmayacak isler onu bulur,kutup ayisi sayesinde namusundan olur seklinde açiklasam yeter mi[img]smileys/smiley36.gif[/img]

alem deliye muhtaç biz akilliya(atasözümü tam bilmiyorum ama çok kullaniyorum bu lafi)
              HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

İlk olarak Ünyeli61 tarafından gönderildi
                İlk olarak lazutlarlivera tarafından gönderildi

( bu söz aslinda böyle degil ama forum kurallari malumunuz )

Neyse arkadasim beni sabah sabah güldürdün.[img]smileys/smiley36.gif[/img] Bunu yillar önce askerlik görevini yapmak icin Etimesgut Astegmen Tank okuluna sinava giderken yine Trabzonlu bir arkadastan duymustum..O zamanda cok gülmüstüm...Neyse yorumu baska bir arkadas yapsin.. Sanssizlikla ilgili ,ipucu bu kadar....[img]smileys/smiley1.gif[/img]
                TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61

Yorum

alem deliye muhtaç biz akilliya...Çevresindekilerden sikayet etmek için kullanilir galiba,nerde bir deli var gelir beni bulur gibi..."elisi (ölüsü) olan bir gün aglar,delisi olan her gün aglar" gibi...

"Fakirin tavugu tek tek yumurtlar"
                  Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

Bukemedigin bilegi opuceksin
                    İnsan ol evlat!

Yorum

İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi

alem deliye muhtaç biz akilliya...Çevresindekilerden sikayet etmek için kullanilir galiba,nerde bir deli var gelir beni bulur gibi..."elisi (ölüsü) olan bir gün aglar,delisi olan her gün aglar" gibi...

"Fakirin tavugu tek tek yumurtlar"

Eh beabi hayatimizin özetini vermissin bu atasözüyle. Fakir adamin her seyi fakir.

Aç tavuk rüyasinda kendini dari ambarinda görür.
                      HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

Ac olan,durumu iyi olmayan hayalle kendini oyalar ..

Benim aciklanmasini istedigim atasözümüz:

Kimi yer kimi bakar, kiyamet ondan kopar
                        EN BÜYÜK BORDO MAVI!!!

Yorum

Arkadaslar kusuruma bakmayin ama atasözü açiklama bilgisi kadar atasözünün ne oldugunu bilmek de önemli. Basliga eklenenlerin ciddi bir kismi atasözü degil, deyim.
                          "Trabzonluluktan aldığım zevki hiçbir şeyden almadım. Belki FM... Ama yok lan, Trabzonluluk daha güzel..."

Yorum

İlk olarak Moyunçur tarafından gönderildi
                            Arkadaslar kusuruma bakmayin ama atasözü açiklama bilgisi kadar atasözünün ne oldugunu bilmek de önemli. Basliga eklenenlerin ciddi bir kismi atasözü degil, deyim.

Bazi arkadaslar atasözü yazmiyor.Halk arasinda söylenen sözleri yazan da var. Siue hak veriyorum.

Ama siz de bu elestirinizi yaparken bir atasözü yapabilirdiniz.Mesela yukarida Müco28 kullanicinin yazdigi bir atasözüdür.

Bu vesileyle arakadaslar buraya lütfen Atasözü yazin ve ne anlama geldigini biliyorsaniz aciklayin!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                            Çalışıyor...
                            X